O zaman ömür açısından bir sıkıntı çekmezsiniz. Ben Zonguldak'ta taktırdım ama yetkili servise gidip taktırdım. Benim ampullerin takılabilmesi için farların yerinden sökülmesi gerekiyor çünkü el girmiyor araya. Haliyle sanayide kimseye güvenmem. Farın ayağını falan kırarlar sonra suçu üstlenmezler de bir kaç bin liralık far masrafı çıkarırlar bana diye.Valla araba 1.5senede 10bin ancak yaptı, farın açık kalma süresi zaten pek fazla değil. Bizim araba zonguldakta, sen bu farları zonguldakta mı taktırdın?
Anladım hocam, bizim arabanın Zonguldak'ta yetkili servisi yok Ekim gibi İstanbul'a geçtiğinde taktırayım. Sağolasın cevaplar içinO zaman ömür açısından bir sıkıntı çekmezsiniz. Ben Zonguldak'ta taktırdım ama yetkili servise gidip taktırdım. Benim ampullerin takılabilmesi için farların yerinden sökülmesi gerekiyor çünkü el girmiyor araya. Haliyle sanayide kimseye güvenmem. Farın ayağını falan kırarlar sonra suçu üstlenmezler de bir kaç bin liralık far masrafı çıkarırlar bana diye.
Özel servis olur, sanayide bildiğiniz, tanıdığınız bir usta olur fark etmez. Güvendiğiniz bir yer olsun yeter. Benim hiç tanıdığım olmadığı için sanayide değiştirmeye kalkmadım. Baktığında çok kolay bir iş ben bile yaparım ama dediğim gibi güveneceğim kimse yok. Senin de yoksa beklemek daha mantıklı tabii. Rica ederim kardeşim her zamanAnladım hocam, bizim arabanın Zonguldak'ta yetkili servisi yok Ekim gibi İstanbul'a geçtiğinde taktırayım. Sağolasın cevaplar için
Sanayiide yıllardır gittiğimiz ustamız var olmadı babam götürsün, uğraştırır derse serviste yaptırırım Peki ürünü netten mi aldın Zonguldak'tan mı?Özel servis olur, sanayide bildiğiniz, tanıdığınız bir usta olur fark etmez. Güvendiğiniz bir yer olsun yeter. Benim hiç tanıdığım olmadığı için sanayide değiştirmeye kalkmadım. Baktığında çok kolay bir iş ben bile yaparım ama dediğim gibi güveneceğim kimse yok. Senin de yoksa beklemek daha mantıklı tabii. Rica ederim kardeşim her zaman
Ben Zonguldak'ta acılıkta ki sanayiden aldım. Siteye girdiğinde ilk sağa değil, ikinci sağa giriyorsun orada sol tarafta bir oto elektrikçi var oradan aldım.Sanayiide yıllardır gittiğimiz ustamız var olmadı babam götürsün, uğraştırır derse serviste yaptırırım Peki ürünü netten mi aldın Zonguldak'tan mı?
Adını hatırlıyor musun hocam?Ben Zonguldak'ta acılıkta ki sanayiden aldım. Siteye girdiğinde ilk sağa değil, ikinci sağa giriyorsun orada sol tarafta bir oto elektrikçi var oradan aldım.
Maalesef hocam. Netten de baktım bulamadım. O elektrikçinin yanında bizim apartmanda oturan birisinin dükkanı var akü falan satıyor. Onun dükkanının hemen yanı olduğu için konum alışkanlığından direkt gidiyorum. İsimlerine bakmak hiç aklıma gelmedi. Ama dediğim gibi sanayi 3 kısımdan oluşuyor, ortada ki kısma girince sol tarafta kalıyor. Bugün akşam üstü dışarı çıkma ihtimalim var. Arabayla çıkarsam gidip bakarım dükkanın ismine akşam da söylerim sana hocam.Adını hatırlıyor musun hocam?
Tamam hocam sağolasın. Bakabilirsen makbule geçerMaalesef hocam. Netten de baktım bulamadım. O elektrikçinin yanında bizim apartmanda oturan birisinin dükkanı var akü falan satıyor. Onun dükkanının hemen yanı olduğu için konum alışkanlığından direkt gidiyorum. İsimlerine bakmak hiç aklıma gelmedi. Ama dediğim gibi sanayi 3 kısımdan oluşuyor, ortada ki kısma girince sol tarafta kalıyor. Bugün akşam üstü dışarı çıkma ihtimalim var. Arabayla çıkarsam gidip bakarım dükkanın ismine akşam da söylerim sana hocam.
Ne demek hocam, araçla çıkarsam akşama sana söylerimTamam hocam sağolasın. Bakabilirsen makbule geçer
Estagfurullah müdür. Philips Racing Vision ve Osram Laser ( Next Generation ) yeni çıkan daha ileri seviye ürünler. Bunların ömürleri ise standartlara göre yarı yarıya düşük. Gündüzleri çok sık far açmam, uzun gece yolculuklarım da pek olmaz dersen bunların ömrü seni belli müddet götürür.@Cenk bu far ampül işlerinde iyisin işi biliyorsun ) Benim astra j için kısalara ve gündüz ledi kısmına ampül olarak ne alabilirim sence )
Alfada xtreme vision almıştım sanırım ve memnundum. Yine aynısından mı alsam diye düşünüyordum ama farklı ürünler de gördüm Bi şüpheye düştüm.Estagfurullah müdür. Philips Racing Vision ve Osram Laser ( Next Generation ) yeni çıkan daha ileri seviye ürünler. Bunların ömürleri ise standartlara göre yarı yarıya düşük. Gündüzleri çok sık far açmam, uzun gece yolculuklarım da pek olmaz dersen bunların ömrü seni belli müddet götürür.
Philips xtreme vision ve Osram night breaker unlimited ise birbirinin dengi ürünler. Philips yaklaşık 450 saat, Osram ise 250 saat civarı çalışma ömrü sunuyor. Aralarında bariz aydınlatma performansı farkı bulunmadığından ben ikidir xtreme vision tercih ediyorum. Yaklaşık 1,5 yıl civarı benim kullanımıma göre bir ömür sunuyor.
Bosch Plus 120 Gigalight : 88 metre mesafe sunuyor. Ömrü 250-300 saat arası.
Osram NB Laser : 92 metre mesafe sunuyor. Ömrü 250 saat civarı.
Philips xtreme vision %130 : 86 metre mesafe sunuyor. 400-450 saat arası
Osram NB Unlimited : 79 metre mesafe sunuyor. 250 saat civarı.
Philips Racing Vision : Bunun hakkında net mesafe bulamadım. Laser ile denk ürünler olduğu için benzer mesafe veriyorlardır. Çalışma ömrü de keza laser ile benzer.
Aslında 2.kez alırken ilk paragrafta bahsettiğim bu yeni iki ürünü deneyecektim ama bulamadım o zaman. Şuan xtreme vision'lar patlayınca bunlardan birini deneyeceğim. Artık tercih o noktada sana kalmış. Gündüz ledi hakkında maalesef bilgim yok. Benim araçta led aydınlatma olmadığı için hiç araştırma olayına girmedim. Youtube'da bu ampullerin araç üzerinde karşılaştırmaları var. Hangisinin parlaklık seviyesi, aydınlatma açısı ve mesafesi senin gözüne güzel geliyorsa onu alabilirsin. Philips ve Osram her ürününde mutlu eder, pişman etmez. Önemli olan çalışma saatleri ve senin ne kadar sıklıkla kullandığın.
Bizim kullanıcıların yorumlarını pek dikkate alma. Zira adamın ne beklediği, ne aradığı belli değil. Xenon beyazlığı istiyor sonra yeterince beyaz değil diyor. Farı ayarsız mesafeden şikayet ediyor. Sabah akşam far açıyor erken patladı leş diyor. Türkiye'de kaç kişi sence düzenli olarak aracına far ayarı yaptırıyordur ?Alfada xtreme vision almıştım sanırım ve memnundum. Yine aynısından mı alsam diye düşünüyordum ama farklı ürünler de gördüm Bi şüpheye düştüm.
Philips 12V H7 +150 Işık Racingvision Xtreme Extreme Fiyatı
Philips 12V H7 +150 Işık Racingvision Xtreme Extreme en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu ürüne Bi gözüm kayar gibi oldu ama yorumlar pek iç açıcı değil. Bi bakayım bakalım
Bizim kullanıcıların yorumlarını pek dikkate alma. Zira adamın ne beklediği, ne aradığı belli değil. Xenon beyazlığı istiyor sonra yeterince beyaz değil diyor. Farı ayarsız mesafeden şikayet ediyor. Sabah akşam far açıyor erken patladı leş diyor. Türkiye'de kaç kişi sence düzenli olarak aracına far ayarı yaptırıyordur ?
Racing vision ya da laser denemek istiyorsan al dene. Erken patlarsa patlar neticede denemiş olursun, kendin görürsün. Ondan sonra tecrübene ve memnuniyetine göre yine daha uzun ömürlülere yönelebilirsin. Zira ben racing vision deneyeceğim. Beğenmezsem yine fiyat ve ömür oranında memnun olduğum xtreme vision'a geri dönerim zor değil.
Osram Laser'i de çok merak ediyorum ama racing vision'ı henüz denemeden onu denemem. Bu biraz benim kişisel merakımla alakalı.
Benim de öyle tabi. Aracın üzerinde ki xtreme vision'lar henüz sağlam. Muhtemelen bu kışı da çıkarır, yaz başı gibi patlarlar aasdhahsd Ondan sonra ben de yeni ampul alır denerim. Nasıl bir ruh hastasıysam ampulün patlama zamanını bile hesaplıyorum ahdahsdhMuhtemelen ben de racing vision deneyeceğim yorumlarını da gördükten sonra. Biraz vaktim var ama benim
Ampul ve lastik senden sorulurBenim de öyle tabi. Aracın üzerinde ki xtreme vision'lar henüz sağlam. Muhtemelen bu kışı da çıkarır, yaz başı gibi patlarlar aasdhahsd Ondan sonra ben de yeni ampul alır denerim. Nasıl bir ruh hastasıysam ampulün patlama zamanını bile hesaplıyorum ahdahsdh
Estagfurullah. Forumda özellikle Osram tecrübesine daha fazla sahip olanlar var. Hatta laser kullanan da vardı yanlış hatırlamıyorsam ama kimdi bilemiyorum. Hatırladığım Osram kullanıcıları da son derece memnunlar. 3-5 günde patlayan bir şey olmadığından hepsini deneme imkanı olmuyor. Ama bundan sonra önce Racing vision, sonra Laser deneyeceğim. Her markanın modellerini denedikten sonra kesin kullanıcı kararımı verir ona göre düzenli alıcı olurumAmpul ve lastik senden sorulur
Ampul deneme olayı da tek sende vardır yalnızEstagfurullah. Forumda özellikle Osram tecrübesine daha fazla sahip olanlar var. Hatta laser kullanan da vardı yanlış hatırlamıyorsam ama kimdi bilemiyorum. Hatırladığım Osram kullanıcıları da son derece memnunlar. 3-5 günde patlayan bir şey olmadığından hepsini deneme imkanı olmuyor. Ama bundan sonra önce Racing vision, sonra Laser deneyeceğim. Her markanın modellerini denedikten sonra kesin kullanıcı kararımı verir ona göre düzenli alıcı olurum