@kerpetenemir arabam adına alındım, kırıldım Arka iç tekerleği kaldırana kadar kaymıyor, daha ne isteyeyim
şimdi mail geldi tankın içi gözükmeliymiş. madem öyle komple tankı sökeyim weight reductionben bu lpg mevzusuna çok takıldım. ben nasıl giricem piste arkadaşlar neyi sökmem gerekiyor ? İstanbul parka mail attım şöyle bir cevap geldi.
Merhabalar ,
Aracınızdaki lpg bağlantılarının çıkarılmış-ayrılmış ve boş olması gerekmektedir.
Teşekkür ederiz.
Tutmuyor tutmuyor@kerpetenemir arabam adına alındım, kırıldım Arka iç tekerleği kaldırana kadar kaymıyor, daha ne isteyeyim
olum sen kışlıkla mı çıktın piste lanTutmuyor tutmuyor
arkalar kışlıktı önler yazlıkolum sen kışlıkla mı çıktın piste lan
olum corsaya yol tutmuyo deme len eser miktarda tutuyor güzel lastikle, al bakiyim bir set perf lastik nasıl tutuyo senin corsaarkalar kışlıktı önler yazlık
tutmuyor kendiniz kandırmayınolum corsaya yol tutmuyo deme len eser miktarda tutuyor güzel lastikle, al bakiyim bir set perf lastik nasıl tutuyo senin corsa
hahaha olum benim arabadan ben memnunum ya, bi fiesta değil eyvallah ama çokta kötü değiltutmuyor kendiniz kandırmayın
şehir içi arabası yapması gereken herşeyi yapıyor ama pistte falan heycan yaşatmaz eğer şehir içinde gazlıyorsanhahaha olum benim arabadan ben memnunum ya, bi fiesta değil eyvallah ama çokta kötü değil
benim ruhum emekli olumşehir içi arabası yapması gereken herşeyi yapıyor ama pistte falan heycan yaşatmaz eğer şehir içinde gazlıyorsan
Benim ruhum çok apaçi ama dışarı yansıtamıyorumbenim ruhum emekli olum
Mercedes jant kapagi takan adamsin iyiki yaniBenim ruhum çok apaçi ama dışarı yansıtamıyorum
ben bu lpg mevzusuna çok takıldım. ben nasıl giricem piste arkadaşlar neyi sökmem gerekiyor ? İstanbul parka mail attım şöyle bir cevap geldi.
Merhabalar ,
Aracınızdaki lpg bağlantılarının çıkarılmış-ayrılmış ve boş olması gerekmektedir.
Teşekkür ederiz.
benim ruhum emekli olum
Benim ruhum çok apaçi ama dışarı yansıtamıyorum
hadi hadi yansıtıyonBenim ruhum çok apaçi ama dışarı yansıtamıyorum
ben 24Sizin yaşlar kaçtı ya
Ölmüş buben 24
alın beni burdanÖlmüş bu