Piste girsem zevk alır mıyım ?

Piste gireyim mi ?

• Gir

Kullanılan: 53 91.4%
  • Girme

Kullanılan: 5 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    58
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu lpg mevzusuna çok takıldım. ben nasıl giricem piste arkadaşlar neyi sökmem gerekiyor ? İstanbul parka mail attım şöyle bir cevap geldi.
Merhabalar ,
Aracınızdaki lpg bağlantılarının çıkarılmış-ayrılmış ve boş olması gerekmektedir.

Teşekkür ederiz.

ben bu lpg mevzusuna çok takıldım. ben nasıl giricem piste arkadaşlar neyi sökmem gerekiyor ? İstanbul parka mail attım şöyle bir cevap geldi.
Merhabalar ,
Aracınızdaki lpg bağlantılarının çıkarılmış-ayrılmış ve boş olması gerekmektedir.

Teşekkür ederiz.
şimdi mail geldi tankın içi gözükmeliymiş. madem öyle komple tankı sökeyim weight reduction :D

Bence piste her turlu araba ile girilir. Girilir ama cikinca dogacak masraflarin dusunulmesi lazim.otopark in evo videosunda dendigi gibi porsche de girer evo da ama pistten ciktiklarinda biri garaja biri bakima gider. Ayrica lafim mazda 323 den disari bunu yasi bakilmaksizin sinifi bakilmaksizin her araba icin belirtmek zorundayim.

Merhabalar ,

Teşekkür ederiz.

deponun şamandırasını sökün, içi görülsün yani basınç olmadığını bilsinler yeterli diye biliyorum daha önce bi başlıkta belirtilmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...