Şu başlığı Haydar Dümen avatarlı hesap açıp trolleyesim var
adnan oktar daha geçerli olurŞu başlığı Haydar Dümen avatarlı hesap açıp trolleyesim var
Aracım fiorino ben de sizin gibi düşünüyorum. Çıksam mı çıkmasam mı diye çok kararsızım. Şu tezimi yazdıktan sonra çıkarım büyük ihtimal. Ama siz çıkmalısınız en azından benim gibi ticari değil aracınızSevgili panpalar önümüzdeki pist gününde İstanbulparkta piste girmek istiyorum. Fakat aracım fakir işi 94 model Mazda 323 sedan. Sinan abi hep tavsiye ediyor ya arabanız ne olursa olsun piste girin diye. Sizce piste girsem zevk alır mıyım ? Herkes beni geçer, benden hızlılara ayak bağı olurum diye korkuyorum. Ama sürüşüme çok güveniyorum. Defansif sürüş eğitimlerim var. Neredeyse her gece dağ yollarında limitlerimi zorlayıp kendimi geliştiriyorum. Bide piste girip yeteneklerimi pistte görmek istiyorum.
Neyse abilerim uzun lafın kısası tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben 24
Ölmüş bu
Cevap vermek istemiyorum24 yaşındaki adama ölmüş diyon biz napak lan
O tayfa benim ama ben de piste gir dedimya bu piste girme oyu veren iki kişi sabah ve akşam lastik derinliğini ölçüp arabaya dayanan biri olunca kalp krizi geçiren tayfa mı neden hayır dediniz
ya ben kaçırmışım bu mesajı bi go pro bulabilirsem direk çekicem inşaallahOooo video bekliyoruz
Bence fiorinonun da bi gideri var yani girebilirsiniz. hatta benden ziyade sizin girmeniz lazım sonuçta yeni araba ne sıkıntı çıkabilir ki. benimki eski ya orası burası bozulur diye korkuyorumAracım fiorino ben de sizin gibi düşünüyorum. Çıksam mı çıkmasam mı diye çok kararsızım. Şu tezimi yazdıktan sonra çıkarım büyük ihtimal. Ama siz çıkmalısınız en azından benim gibi ticari değil aracınız
ahaha aynen ben de hayır verenleri çok merak ediyorumya bu piste girme oyu veren iki kişi sabah ve akşam lastik derinliğini ölçüp arabaya dayanan biri olunca kalp krizi geçiren tayfa mı neden hayır dediniz
Mazda candir hocam vurun kirbaci vurun kirbaciBence fiorinonun da bi gideri var yani girebilirsiniz. hatta benden ziyade sizin girmeniz lazım sonuçta yeni araba ne sıkıntı çıkabilir ki. benimki eski ya orası burası bozulur diye korkuyorum
ahaha aynen ben de hayır verenleri çok merak ediyorum
Yakindir hocam lancer turbolayinda hele@kerpetenemir karşiiim turbon foslamış, geçmiş olsun, dünyanın sonu olmadığını sende kabullendin heralde artık oğlum arabanın bi yeri bozulsa da uğraşsam diyorum
knka turbo patlamış turbocu adam şok oldu bu araba bu kadar basıncı nasıl bastı dedi :ASDF:ASD:F@kerpetenemir karşiiim turbon foslamış, geçmiş olsun, dünyanın sonu olmadığını sende kabullendin heralde artık oğlum arabanın bi yeri bozulsa da uğraşsam diyorum
para biriktiriyorum şimdi tf035 yapcam çiçek gibi binicem sonra bide yazılım tamamdır@kerpetenemir e bastı ki kırdık usta deseydin, kanka iyi baş ediyosun 1.7 DTI ile, seni tebrik ediyorum, birkaç yıla adın çıkar DTI King diye
K03? Garett yada ford cargo turbosu isterikpara biriktiriyorum şimdi tf035 yapcam çiçek gibi binicem sonra bide yazılım tamamdır
Knka big turbo girmem ya hybrid yeter bana çiçek gibiK03? Garett yada ford cargo turbosu isterik
olum arada ki fiyat farkı ne kadar, büyük turbo tak yazılımı açma fazla bir daha patlatma derdin olmasınKnka big turbo girmem ya hybrid yeter bana çiçek gibi