Sizce polis arabaları stock mudue veya bilen var mı aklıma takıldı . Frenlerde motorda ufak oynamalar olabilir mi?
aramızda polis warHayırdır polisten mi kaççanız
Kiralama + Bağış.Stocktur, aksi suçtur. Bkz. kamu malına zarar verme, bkz. güveni kötüye kullanma. son zamanlarda kiralama yoluna gidiyorlar diye biliyorum. Arabalar kiralanıyor, siren-çakar-telsiz tertibatı takılıyor resmiyse giydiriliyor ve göreve hazır oluyor.
Benim de aklıma behzat c geldiaklıma bu geldi
Bildiğim kadarıyla stocklar.
ABD dışında çoğu yerde stocktur herhalde.
Dubaide de var diye biliyorumTürkiye'de yok bildiğim kadarıyla fakat modifiyeli olmasa bile bazı ülkelerde spor arabalar kullanılabiliyor, özellikle otoban polisi olarak. Örnek olarak Japonya'da R34'ler var. İtalyada nadir de olsa Gallardo ve Huracan.
Dubai'de turistik mekanlarda rolls royce polis arabaları bile var.
bizde de daha dün köprüde citroen c1 veya c2 gördüm. şuçlu mu yakalıcan çeeen diye sevesim geldi
Dubai'de turistik mekanlarda rolls royce polis arabaları bile var.
bizde de daha dün köprüde citroen c1 veya c2 gördüm. şuçlu mu yakalıcan çeeen diye sevesim geldi
Turistik yerlerde pruis kullanılabiliyor , turizm polisi adıyla egea da varKöprüde C1 ve C-HR hibrit kullanılıyor.
Bölge bölge farklı polis arabalarına denk gelinebiliyor. İstiklal caddesinde, Mini Cooper, Mercedes B gibi polis araçları vardı. Köprüde C-HR'dan önce Prius vardı. Eskiden bir fotoğraf dolanıyordu Edirne'de Impreza polis arabası vardı vs.
Genele bakarsak araçlar Accent Blue, Corolla, Tourneo şeklinde.