Geçmiş olsun.
Burası otopark'ın çoğu test videosunun çekildiği yer, hatta bariyere vurduğunuz yer de passat testinde meşhur olan kaymanın yaşandığı yer(bknz:
).
Burayı ve o arkadaki yolları bayağı iyi bilirim. Hatta zaman zaman sırf viraj denemek için gittiğim bile oluyor, (çok tatlı bir yol

). Ama son bir kaç aydır gerçekten korka korka dönüyorum oraları(normalde acımadan zorlar, lift off denemeleri falan yaparım). Sürekli şantiyeye gidip gelen kamyonlar var, bunlar her tarafı toz toprak yapıyor. Üstüne kar-yağmur da yağınca kışın yol çok berbat bir hal alıyor. Benim araçta nokian kış lastikleri var onlar bile hemen sapıtma moduna giriyor. O yolda rahatça kasabilmek için ilkbahar yağmurlarını(yağmur ve hemen arkasından açan güneş) beklemek gerek, zira o yol anca o şekilde temizlenir.
Bununla beraber kazayı yaptığınız yonca ve diğer üç kardeşinin çok garip dönüşleri(iki apex gibi) var. İlk dönüşü hızlı girip rahatça alabiliyorsunuz ondan sonra viraj rahatlıyor, ne güzel döndüm derken viraj tekrar içeri giriyor ama bu sefer çok daha keskin, bilmeyen birisi çok rahat kayar (hatta çarpabilir

), ben de ilk zamanlar passat videosundaki gibi olmuştum, bir kaç metreyle kurtardım bariyeri. Bence orada bir mühendislik hatası var.
Bu arada çok alakasız olacak ama, viraja giriş hızınız kaçtı hatırlıyor musunuz

?