Teşekkür ederim, hepimiz için İnşallah.
Balata olarak kale balata ses yapmıyor diye duymuşuluğum var ama biraz daha araştırırsan tam bilgiye ulaşabilirsin. Hem yerli hem kaliteli balata diye biliyorum. Ben aldığım zaman kale balata istedim ama şansıma kalmamıştı.
Kale'nin balata hariç hemen hemen otomobil için olan çoğu ürünlerini kuzenim deposuna alıyor, siz dediğinizde araştırdım ve memnun kalınmış. Kuzenime bildireceğim, MGA'nın yanında seçenek olarak Kale'yi de sunsun. Hem bu sayede toptan fiyatına almış olurum ürünü. Çok teşekkür ederim tavsiyen için. MGA'dan sonra sıra Kale'de.
Bizde TRW hiç ses yapmadı ama bazıları diyorki TRW sert olduğu için diski eziyor . Emin olmamakla beraber bizde öyle olmuş olabilir çünkü fren yapınca araba titriyor vibrasyon oluyor .
Kale iyidir , Sinan usta da önermişti yumuşak olduğunu söylemişti . Yerli malı zaten .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRW Renault araçlarda ne zaman taksak ağırlıklı olarak ses yapıyor, bu yüzden artık rafa TRW balata koymuyoruz bile. Siz şanslısınız, ya da araçlara göre ürettiği balatalarda değişiklik olabilir. Sizin de bahsettiğiniz üzere TRW sert bir balata, diski ezebilecek dayanıklılıkta değil ama kavrayamıyor diski. MGA'dan sonra Kale'ye geçeceğim bu önerilerden sonra. Çok teşekkür ederim tavsiyen için, kafamda yer etti artık.
Ben Focus'da Kale'yi kullanıyorum gayet memnunum.
Üstündeki Motocraft idi ama kale de bir eksiklik hissetmedim gayet de memnunum.
Bu kadar çok Kale kullanıldığını hiç bilmiyordum. Ağırlıklı olarak Radyatör gibi ürünlerinde sık kullanım olduğunu düşünürdüm. Tavsiyelerinizi dinleyip Kale'ye geçiş yapacağım. Çok teşekkür ederim hocam.