Renault Megane 2001 Coupe.

Bugün bize Megane Coupé gelince aklıma sen geldin :) Orjinal jantları sanırım çok hoşuma gitti. Boyutu 15” bu arada.
405ea913ad1feff292e2361619e246eb.jpg

Bu da değişik bir fotoğraf olsun
56513e7088ab2644dd46739c0597f210.jpg

Bugün bize Megane Coupé gelince aklıma sen geldin :) Orjinal jantları sanırım çok hoşuma gitti. Boyutu 15” bu arada.
405ea913ad1feff292e2361619e246eb.jpg

Bu da değişik bir fotoğraf olsun
56513e7088ab2644dd46739c0597f210.jpg

Mégane Coupe görünce akla gelmek mutlu hissettirdi, baya sevindim hocam :) Bu jantlar da kullanıldı galiba, fakat pek yok diye biliyorum. @PULAT hocam daha iyi bilir :) Yakışmış ve tam oturmuş araca.

Orjinalde 8 bijon mu var :(

Bijonuna dikkat etmedim fakat bu tarzda bir jant modeli katalog fotoğraflarında vardı aracın. :) Araç biraz klasik görünümlü olabilir, fakat karakteri hiç klasik değil, agresif sürüşlü bir araç. Klasik gözüktüğü için çoğu kişi klasik jantları yakıştırıyor, ama ruhuna gitmiyor aracın :)

Maşallah emeğinize cebinize sağlık. Jantlardan kurtulmanız gerektiğini düşünüyorum bu coupelere megane 2 janı çok yakışıyor umarım doğru janta geçerseniz, gerisi sade ve şık yeterince :)

Çok teşekkür ederim, daim olun hocam. :) Jant konusunda çoğu kişi sizin gibi düşünüyor, açıkcası ben de değişim yapmak istiyorum. Megane 2 jantları konusunda haklısınız, lakin o da şuan ki jant gibi arabanın hakkı değil. :)

Şuan aklımda Clio 172, F7R jantları var. Gönlüm olabildiğince hafif alaşımlı ve kendini ispatlamış markalardan istiyor. Malum dolar kurundan dolayı alamıyorum. Herşeyi yaptık bi jantları değiştiremedik.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, daim olun hocam. :) Jant konusunda çoğu kişi sizin gibi düşünüyor, açıkcası ben de değişim yapmak istiyorum. Megane 2 jantları konusunda haklısınız, lakin o da şuan ki jant gibi arabanın hakkı değil. :)

Şuan aklımda Clio 172, F7R jantları var. Gönlüm olabildiğince hafif alaşımlı ve kendini ispatlamış markalardan istiyor. Malum dolar kurundan dolayı alamıyorum. Herşeyi yaptık bi jantları değiştiremedik.
Clio 172 jantından kastınız çok kollu gri olan mı? 5 kollu olan mı?

Jant tek başına çok güzel hatta harika ama arabada görmeden bir şey diyemem veya montajla görmek lazım

Haklısın, tek başına cidden muazzam. Clio’da da çok güzel uyum sağlamış. Montaj yapmayı düşünüyorum, bir ara çat pat denedim pek yakışmadı. İyi bilene yaptırtmak gerek. Jant önerin varsa bekliyoruz. :)