Bugün bize Megane Coupé gelince aklıma sen geldin Orjinal jantları sanırım çok hoşuma gitti. Boyutu 15” bu arada.
Bu da değişik bir fotoğraf olsun
Bugün bize Megane Coupé gelince aklıma sen geldin Orjinal jantları sanırım çok hoşuma gitti. Boyutu 15” bu arada.
Orjinalde 8 bijon mu var
Orjinalde 8 bijon mu var
4 bijon ama diğer delikler dolu zaten. Şekil için yapılmış olabilir bence çok şık duruyordu.
Şahsen ben de beğendim. Fabrikasyon gibi
Nazar değmesin araç baya hoş duruyorAracımın revizyon süreci ile ilgili kısa, yüzeysel videoyu buradan izleyebilirsiniz.
Nazar değmesin araç baya hoş duruyor
bir de;
Göçük düzeltme & boyama kaç lira tuttu acaba?
Maşallah emeğinize cebinize sağlık. Jantlardan kurtulmanız gerektiğini düşünüyorum bu coupelere megane 2 janı çok yakışıyor umarım doğru janta geçerseniz, gerisi sade ve şık yeterince
Clio 172 jantından kastınız çok kollu gri olan mı? 5 kollu olan mı?Çok teşekkür ederim, daim olun hocam. Jant konusunda çoğu kişi sizin gibi düşünüyor, açıkcası ben de değişim yapmak istiyorum. Megane 2 jantları konusunda haklısınız, lakin o da şuan ki jant gibi arabanın hakkı değil.
Şuan aklımda Clio 172, F7R jantları var. Gönlüm olabildiğince hafif alaşımlı ve kendini ispatlamış markalardan istiyor. Malum dolar kurundan dolayı alamıyorum. Herşeyi yaptık bi jantları değiştiremedik.
Jant tek başına çok güzel hatta harika ama arabada görmeden bir şey diyemem veya montajla görmek lazımTam olarak şu jant:
Ekli dosyayı görüntüle 14688
Hem döneminin jantı, hem de Renault’un fabrika çıkışlı kullandığı jant. Uygun düşünüyorum. Yorumun nedir?
Jant tek başına çok güzel hatta harika ama arabada görmeden bir şey diyemem veya montajla görmek lazım
Bu jant bazı japonlarda da vardı sanki einkeen diye geçiyor olması lazım .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir ihtiyar bey .
ENKEI olmasın o RPF1