Hocam senin iş noldu kurtabiliyomusun burdanBen mecburen elde avuçta ne varsa euro alıyorum, moralim bozuluyor para değil pul olmuş bizimki.
Hocam senin iş noldu kurtabiliyomusun burdanBen mecburen elde avuçta ne varsa euro alıyorum, moralim bozuluyor para değil pul olmuş bizimki.
Eylül sonu, ekim başı olacak gibi. Bir sancılı yol var, bir de biraz daha iyisi, ben iyi alternatif için uğraşıyorum. Bunun yanında almancaya başladım, uğraşmaya devam.Hocam senin iş noldu kurtabiliyomusun burdan
Olur inşallah hocamEylül sonu, ekim başı olacak gibi. Bir sancılı yol var, bir de biraz daha iyisi, ben iyi alternatif için uğraşıyorum. Bunun yanında almancaya başladım, uğraşmaya devam.
What can I do sometimesOlur inşallah hocam
Almancada temelin var mıydı yoksa 0 dan mı başlıyorsunEylül sonu, ekim başı olacak gibi. Bir sancılı yol var, bir de biraz daha iyisi, ben iyi alternatif için uğraşıyorum. Bunun yanında almancaya başladım, uğraşmaya devam.
Koskoca bir 0.Almancada temelin var mıydı yoksa 0 dan mı başlıyorsun
Asıl dram ikinci eldeWhat can I do sometimes
Şu an paran varsa alıcağın en iyi araba bu. Honda ve Hyundai 1,6 manual benzinli versiyonları 100 bine dayanmışken, param olsada alcam diyceğim tek bu kalmış...
Mart ya da nisan ayında işyerinden biri metalik renk ve geri görüş kameralı orta ekran ile 73'e aldıydı. 3 ayda 13bin zamHurda teşviğiyle 75 bin liraya alınabiliyormuş. İnternette yazanlar var, Akkoyunlu (Bursa'da) bayiden almış biri bu şekilde.
Megane 1.6 ve diğer rakipleri 90 bin seviyelerini bulmuşken bu araç kelepir.
kalemtraşa gelsin zaten. kalem de traş olmayıversin. Özel iş.Çok yaymayın, buna da ÖTV getiremsinler, kalemtraşa da galiba ötv gelmiş
tşklerEkli dosyayı görüntüle 14240
Yıl 2009 Yeni accent era,foto şurdan;
şu anda bu fiyata 200 bindeki admireyi bile vermiyolar.
sadece suya değil tırnak makasına da ötv geldi, saygılarkalemtraşa gelsin zaten. kalem de traş olmayıversin. Özel iş.
Suya ötv geldi suya çok güzel yedirdiler %10
zaten parasızlıktan insanlar stresten tırnaklarını yiyorlar. Makas da almayıversinler canımsadece suya değil tırnak makasına da ötv geldi, saygılar
Şu an krizde değilsek daha farklı bir şey olacağını düşünmüyorum dolar 5.50 olsa bile pek fark etmeyecek ama tahminen 3 yıl içinde bi stagflasyon bekliyorumFırtına öncesi sessizlik...
2018’in sonuna doğru bi kriz alır mıyız?