1.2 atmo manuel camlar da manuel 130 o zamanfazla iyimsersin
1.2 atmo manuel camlar da manuel 130 o zamanfazla iyimsersin
Bu dönemlerin araçları bence şu anki araçlardan daha iyi. Şahsi fikrim bu, Herkesin fikrine saygı duyarım.ben de 10 yaşında audi aldım 60 liraya
Bu dönemlerin araçları bence şu anki araçlardan daha iyi. Şahsi fikrim bu, Herkesin fikrine saygı duyarım.
Bu soruyu size sormak istiyorum özelikle, Aynı paraya Symbol mü alırsınız yoksa 2.el az km yapmış C yada D segmenti bir araç mı ?
@İstanbulluu
2008 b7 kasa audi a4 2011 b8 kasa a6'dan daha konforlu geldi bana ama sesimi çıkartamıyorum linç yerim diye
Bu soruyu size sormak istiyorum özelikle, Aynı paraya Symbol mü alırsınız yoksa 2.el az km yapmış C yada D segmenti bir araç mı ?
@İstanbulluu
Güvenlikte olmasa olur mu ?Ben donanıma para vermem. Baz donanım sıfır araba cazipse dolu ikinci ele para vermeye gerek yok.
Yine sallıyorum 80 binliraya manual manual 1.6 elentrayı sıfır km alabiliyorsam, gidip aynı fiyata 2011 model otomatik 520 araba almam.
Premium prestij işime yaramaz. Sadece masraf Her donanım fazlalığı masraf. Ekstra benzin tüketimi.
Hidrolik dreksiyon, klima, hız sabitleyici 2 cam otomatik olsa yeter....
Bana para harcatmasın az yaksın saate 130 km yapsın yeter.
Buda yakında 80 bin kağıttan başlar.
Tamam premium da olmasın ama 103 bin TL yi bir Symbole vermek ne kadar mantıklı sizce ?Ben donanıma para vermem. Baz donanım sıfır araba cazipse dolu ikinci ele para vermeye gerek yok.
Yine sallıyorum 80 binliraya manual manual 1.6 elentrayı sıfır km alabiliyorsam, gidip aynı fiyata 2011 model otomatik 520 araba almam.
Premium prestij işime yaramaz. Sadece masraf Her donanım fazlalığı masraf. Ekstra benzin tüketimi.
Hidrolik dreksiyon, klima, hız sabitleyici 2 cam otomatik olsa yeter....
Bana para harcatmasın az yaksın saate 130 km yapsın yeter.
Tamam premium da olmasın ama 103 bin TL yi bir Symbole vermek ne kadar mantıklı sizce ?
En az 250 olurYıl 2021.
Symbolün 130 bin tl olması.
Kalemtraşa bile ötv geldiyse el arabasına her türlü gelirÇok yaymayın, buna da ÖTV getiremsinler, kalemtraşa da galiba ötv gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 14240
Yıl 2009 Yeni accent era,foto şurdan;
şu anda bu fiyata 200 bindeki admireyi bile vermiyolar.
Cumartesi Sirkeci'ye gittim kalem almak için. Şu kalemden 2 taneyi 3 yıl önce 140 tlye almıştım, Şimdi tanesi 130-150 tl arasında değişiyor, bir kaleme bu kadar verilir mi dedim ve alamadım. Ha alsam zararı olmaz ama 3 kuruş harcarken bile dikkat etmeye çalışıyorum. Bizim gözümüz sadece araç fiyatlarını görüyor ama her şeyin fiyatı acayip arttı aslında.
https://urun.n11.com/versatil-kalem/rotring-600-mekanik-kursun-kalem-siyah-05-mm1904443-P202595343
Ben mecburen elde avuçta ne varsa euro alıyorum, moralim bozuluyor para değil pul olmuş bizimki.Reyiz ben bu ara battı balık yan gider modundayım, kart ekstresi gelince babamın heyecanla beni doğramasını bekliyorum