Sanmam. Seçim var, bedelliden ve imar affından gelecek paralar var. DEvlete bir şey olmaz ama firmalar sıkıntıya girer.Fırtına öncesi sessizlik...
2018’in sonuna doğru bi kriz alır mıyız?
Sanmam. Seçim var, bedelliden ve imar affından gelecek paralar var. DEvlete bir şey olmaz ama firmalar sıkıntıya girer.Fırtına öncesi sessizlik...
2018’in sonuna doğru bi kriz alır mıyız?
Aklında bulunsun,Ich bin dedeoglu = Ben dedeogluKoskoca bir 0.
Şu an krizde değilsek daha farklı bir şey olacağını düşünmüyorum dolar 5.50 olsa bile pek fark etmeyecek ama tahminen 3 yıl içinde bi stagflasyon bekliyorum
Sanmam. Seçim var, bedelliden ve imar affından gelecek paralar var. DEvlete bir şey olmaz ama firmalar sıkıntıya girer.
Devletin eline Adnan Oktar gibi cemaatlerden bir suru para gelecek. 5 6 milyondan fazlası olan korksun sorgusuz sualsiz el konabilirBahsettiğim (beklediğim) kriz devleti değil özel sektörü vuracak. Devletin elinde ne kaldı ki zaten? Kendi borçlanmadı özel borçlandı.
Eyvallah. Bunları geçtim ya Ama oraya gidip karşımdaki birisi soru sorduğu zaman apışır kalır mıyım bilmiyorum.Aklında bulunsun,Ich bin dedeoglu = Ben dedeoglu
Main name ist dedeoglu'nu söylemiyorum
Wie heißt du? = Adın ne?
Wo wohnst du? = Nerede yaşıyorsun?
Lisede görmüştük,aklımda kalmış.Son olarak
ein = 1 , nein = Hayır, Ja = evet
Bi işine yaramaz belki ama,yazasım geldi içimden.Kolay gelsin
belki şimdi değil ama elbet bir gün...Ya bu konu açıldıktan sonra zam geldi mi?
Eniştem 76 ya aldı haftaya teslim alacak.Şu an paran varsa alıcağın en iyi araba bu. Honda ve Hyundai 1,6 manual benzinli versiyonları 100 bine dayanmışken, param olsada alcam diyceğim tek bu kalmış...
devletin borcu gırtlağa gelmiş daha ne kadar kötü olabilirkiSanmam. Seçim var, bedelliden ve imar affından gelecek paralar var. DEvlete bir şey olmaz ama firmalar sıkıntıya girer.
Olur olur canını sıkma. Sırf genel seçim için 90 milyar dağıttılar, önümüzdeki seçim için de dağıtırlar.devletin borcu gırtlağa gelmiş daha ne kadar kötü olabilirki
merakla bekliyoruz...Olur olur canını sıkma. Sırf genel seçim için 90 milyar dağıttılar, önümüzdeki seçim için de dağıtırlar.
Poloyu görünce gözlerim yuvalarından cıktıIcon 1.5 dCi EDC 90 bg 119.850 TL (Hurda teşvikli) 111.850 TL
Polo 1.6 TDI SCR 95 PS DSG Highline 140.000,00 TL
1.5L TDCi 85PS Manuel Titanium 116.500 (Tavsiye edilen fiyat) 109.500 TL (otomatik olsa 120.000 civarı olur bu da)
Yahu bu araçlar öğrenci aracı, yeni çalışmaya başlamış insan aracı, getir-götür aracı. Bu fiyatlar ne böyle yahu. Her ay kenara para koyuyorum, koyduğum paradan fazlası zam geliyor araca
Çok uçtu fiyatlar. Bakalım bu ay satışlar nasıl gelecek. Oku, et, uykusuz kal bir Polo bile alama.Poloyu görünce gözlerim yuvalarından cıktı
Bu ay satışlar haziran ile aynı olur. Ağustos düşük gibi gözükecek fakat iş günü az olduğu için normal karşılanacak. Esas eylül ekim bekliyorum ben. Kasım ve Aralık fena geçmez herkes mal boşaltmak için indirim yapabildiği kadar yapacak. Vergi indirimi vs beklememek lazım. Insanlar hala aliyor ama artık faizler çok çıktığı için çark daha zod dönüyor, filonun hatirna durmuyor.Çok uçtu fiyatlar. Bakalım bu ay satışlar nasıl gelecek. Oku, et, uykusuz kal bir Polo bile alama.
Filolarda da ikinci ellere yönelim başlamış. Yani bir filo çıkması aracı başka firma kiralıyormuş. Bizim evin orda 2. el filo çıkması zibil gibi araç var. 2-3 firma bayi gibi yer açtı.Bu ay satışlar haziran ile aynı olur. Ağustos düşük gibi gözükecek fakat iş günü az olduğu için normal karşılanacak. Esas eylül ekim bekliyorum ben. Kasım ve Aralık fena geçmez herkes mal boşaltmak için indirim yapabildiği kadar yapacak. Vergi indirimi vs beklememek lazım. Insanlar hala aliyor ama artık faizler çok çıktığı için çark daha zod dönüyor, filonun hatirna durmuyor.