Replica maalesef olsa direk gömücem 3-5 taneValla rolex olsa hevesi alin diye replica derdim de bu saatin banko yoktur nadir bir parca belli

Replica maalesef olsa direk gömücem 3-5 taneValla rolex olsa hevesi alin diye replica derdim de bu saatin banko yoktur nadir bir parca belli
+9 Fahir Talib itemi
Rolex diyince aklıma Fahir Talib geliyor.Replica maalesef olsa direk gömücem 3-5 tane![]()
Vay anam vay o ney yav öyle o fiyat neyBahsettiğim saatin sarı kordonlusu.
Limited to 300 pieces / 200 remaining
http://rhynotimepieces.com/new-products/sand-blast-rubicon-ai-blueblack
Para toplayıp alak her gün 1 imiz takarBahsettiğim saatin sarı kordonlusu.
Limited to 300 pieces / 200 remaining
http://rhynotimepieces.com/new-products/sand-blast-rubicon-ai-blueblack
Lisede iken arkadaşımda vardı çok güzel duruyordu çakma da değildi herhalde çünkü bebe çok zengindi.+9 Fahir Talib itemi![]()
hocam radyasyon yayıyor de öyle avut kendiniGaza gelip Apple Watch alsam mı diyorum sonra cüzdana bakıyorumSonuç:Hüsran
![]()
Ç*künüz kurur çocuğunuz olmazhocam radyasyon yayıyor de öyle avut kendini![]()
Moto 360 i nereden aldiniz hocam4 tane saat biliyorum. 2 si casio edifice biri infiniti special edition olması gerek ve fiyatı tam bilmiyorum ama saat baya hoş ve klas ayrıyetten saati millerle aldık yani para vermedik. Bir diğer Casio edifice ise klasik ve çok numarası olmayan siyah kırmızı kombinasyonda babam kullanıyordu fakat takmayınca ben üzerine yattım ve benim oldu. Kalan 2 saat ise akıllı saat. Biri Motorola Moto360 çok memnunum çok işlevsel gören herkes samsung zannediyor. Diğerinde ise Gear Fit bundan da memnunum ama kenarlarındaki kromajlar çabuk sökülüyor, soyuluyor. Esas şu ara aklımı skagen ler kurcalıyor. Ne biçim yapmış adamlar yav kağıt gibi.
Almanyadan aldım. 450 TL gibi bir fiyata geldi tam 1 yıl önce. Hala sapa saglam sadece kayış çok kötü oldu deri olduğu için. Aliexpress den metal kayış alacam. Kasma ve donma da hiç yapmıyorum her gün zorlayarak kullandığım halde.Moto 360 i nereden aldiniz hocam
Bende de 2 tane G-Shock var biri GA-100 kırmızı 4 sene oldu hala taş diğeri GD-110 bu daha yeni 3 ay anca olmuştur bundan da baya memnunum.4 tane saat biliyorum. 2 si casio edifice biri infiniti special edition olması gerek ve fiyatı tam bilmiyorum ama saat baya hoş ve klas ayrıyetten saati millerle aldık yani para vermedik. Bir diğer Casio edifice ise klasik ve çok numarası olmayan siyah kırmızı kombinasyonda babam kullanıyordu fakat takmayınca ben üzerine yattım ve benim oldu. Kalan 2 saat ise akıllı saat. Biri Motorola Moto360 çok memnunum çok işlevsel gören herkes samsung zannediyor. Diğerinde ise Gear Fit bundan da memnunum ama kenarlarındaki kromajlar çabuk sökülüyor, soyuluyor. Esas şu ara aklımı skagen ler kurcalıyor. Ne biçim yapmış
Esas şimdi peder kendine gun metal gümüş ve turuncu kombinasyonda skagen aldı. Bekliyorum Pusuda üzerine konmak için ama çok takıyor bu ara yani o saat bana yar olmaz gibi duruyor. İşin diger kısmı bayada uyguna aldı 400TL ye indirimli bulmuş piyasası 650 700.Bende de 2 tane G-Shock var biri GA-100 kırmızı 4 sene oldu hala taş diğeri GD-110 bu daha yeni 3 ay anca olmuştur bundan da baya memnunum.
Teyzemin eşi kuyumcu bu tarz saat servisi işlerine da arada bakıyor babamla ugradık bi çay kahve niyetine. Muhabbet olsun sorduk en uygun olanı 5000 Dolar tarzı bişey dedi ve bize kısa süreli bi inme indi.Rolex fiyatları ne civarda beyler