Saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gygchcnm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 tane saat biliyorum. 2 si casio edifice biri infiniti special edition olması gerek ve fiyatı tam bilmiyorum ama saat baya hoş ve klas ayrıyetten saati millerle aldık yani para vermedik. Bir diğer Casio edifice ise klasik ve çok numarası olmayan siyah kırmızı kombinasyonda babam kullanıyordu fakat takmayınca ben üzerine yattım ve benim oldu :). Kalan 2 saat ise akıllı saat. Biri Motorola Moto360 çok memnunum çok işlevsel gören herkes samsung zannediyor. Diğerinde ise Gear Fit bundan da memnunum ama kenarlarındaki kromajlar çabuk sökülüyor, soyuluyor. Esas şu ara aklımı skagen ler kurcalıyor. Ne biçim yapmış adamlar yav kağıt gibi.

Son düzenleme:
Zamaninda bir nautica ya 650 lira verdim diye icim acimisti benzer birebir modelini cikarmislar gene 1 400 e satiyorlar. gunumuzde dolar oyle artti ki neyiniz olursa olsun kar etmis oluyorsunuz saka gibi

4 tane saat biliyorum. 2 si casio edifice biri infiniti special edition olması gerek ve fiyatı tam bilmiyorum ama saat baya hoş ve klas ayrıyetten saati millerle aldık yani para vermedik. Bir diğer Casio edifice ise klasik ve çok numarası olmayan siyah kırmızı kombinasyonda babam kullanıyordu fakat takmayınca ben üzerine yattım ve benim oldu :). Kalan 2 saat ise akıllı saat. Biri Motorola Moto360 çok memnunum çok işlevsel gören herkes samsung zannediyor. Diğerinde ise Gear Fit bundan da memnunum ama kenarlarındaki kromajlar çabuk sökülüyor, soyuluyor. Esas şu ara aklımı skagen ler kurcalıyor. Ne biçim yapmış adamlar yav kağıt gibi.
Moto 360 i nereden aldiniz hocam

4 tane saat biliyorum. 2 si casio edifice biri infiniti special edition olması gerek ve fiyatı tam bilmiyorum ama saat baya hoş ve klas ayrıyetten saati millerle aldık yani para vermedik. Bir diğer Casio edifice ise klasik ve çok numarası olmayan siyah kırmızı kombinasyonda babam kullanıyordu fakat takmayınca ben üzerine yattım ve benim oldu :). Kalan 2 saat ise akıllı saat. Biri Motorola Moto360 çok memnunum çok işlevsel gören herkes samsung zannediyor. Diğerinde ise Gear Fit bundan da memnunum ama kenarlarındaki kromajlar çabuk sökülüyor, soyuluyor. Esas şu ara aklımı skagen ler kurcalıyor. Ne biçim yapmış
Bende de 2 tane G-Shock var biri GA-100 kırmızı 4 sene oldu hala taş diğeri GD-110 bu daha yeni 3 ay anca olmuştur bundan da baya memnunum.

06-4224.09.007.jpg
Şu saati yeni gördüm çok hoşuma gitti şık duruyor :D

Bende de 2 tane G-Shock var biri GA-100 kırmızı 4 sene oldu hala taş diğeri GD-110 bu daha yeni 3 ay anca olmuştur bundan da baya memnunum.
Esas şimdi peder kendine gun metal gümüş ve turuncu kombinasyonda skagen aldı. Bekliyorum Pusuda üzerine konmak için ama çok takıyor bu ara yani o saat bana yar olmaz gibi duruyor. İşin diger kısmı bayada uyguna aldı 400TL ye indirimli bulmuş piyasası 650 700.