Bunun sağ marşpiyerle sol marşpiyer niye alakasız anlamadım birinde ön çamurluk aşağı kadar iniyor ötekinde inmiyor gibi duruyo asdfasdf
Ben de yeni farkettim bir gariplik var hakikatenBunun sağ marşpiyerle sol marşpiyer niye alakasız anlamadım birinde ön çamurluk aşağı kadar iniyor ötekinde inmiyor gibi duruyo asdfasdf
hocam kesinlikle ŞAHİN almanı öneririm taunustan AZ yakar ve Hidrolikli ve Enjeksyonlu bi model bulursun (99 ve üzeri)
he ben 92-93 alırım dersen onlarda çok iyidir Direksyon taş falan değildir YARI HİDROLİK sayılır YAĞLIDIR .Ben çok Tofaş sürdüm Sürmeye de devam ediyorum çok rahattır son model arabaları aratmaz(çok hor kullanılmadıysa ve kesinlikle ticari ve taksi olmamalıdır) taunus ise KÜTÜK gibi arabadır ona da çok bindik biliriz TOROSTAN FARKI YOKTUR
Kardeş aracın al-satı VASAT ve araba kötü zaten açıkladım@alfhonso Taunusların ucuz olmasının sebebi nedir?
taunus kütük gibi arabadır torostan farkı yoktur derken ? valla bana küfretsen daha çok şaşırırdım
Kardeş aracın al-satı VASAT ve araba kötü zaten açıkladım
Oysaki şahinlerde arkalar bagımsız dahi değil diye biliyorum. Birde abimiz kötü anlamda kardeş dememiş ki abi niye ters yaptın yav bu kadar?1 öncelikle kardeş yazma kardeşin falan değilim. 2ncisi Araba kötü diyebilirsin ama şahinle kıyaslayıp kötü diyemezsin. consul taunus 1,6 2.0 defalarca sahip olduk, tofaşta kullandık. iki araba arasındaki farkı da görebilecek kapasitedeyim. Taunusu beğenmemiş olabilirsin ama kütük gibi demen şok etti. Zamanın yerli mercedesi olarak adlandırılan konforda bi arabaya kütük diyeni ilk defa görüyorum.
@alfhonso hocam niyeyse taunus alırsam son sahibi olurum gibi bir hisse kapılıyorum
arkalar bağımsız değil derken ???Oysaki şahinlerde arkalar bagımsız dahi değil diye biliyorum. Birde abimiz kötü anlamda kardeş dememiş ki abi niye ters yaptın yav bu kadar?
Makaslı onu kast ediyorum.arkalar bağımsız değil derken ???
madem öyle yazmayız madem taurusa bunu diyen görmedin gör o zaman1 öncelikle kardeş yazma kardeşin falan değilim. 2ncisi Araba kötü diyebilirsin ama şahinle kıyaslayıp kötü diyemezsin. consul taunus 1,6 2.0 defalarca sahip olduk, tofaşta kullandık. iki araba arasındaki farkı da görebilecek kapasitedeyim. Taunusu beğenmemiş olabilirsin ama kütük gibi demen şok etti. Zamanın yerli mercedesi olarak adlandırılan konforda bi arabaya kütük diyeni ilk defa görüyorum.