Sempati duyduğunuz otomobil markaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm İtalyanlar ve FCA grubu ayriyeten Mazda gibi premium olmasada butik diyebileceğimiz markalarada sempati duyuyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BMW, Renault, Peugeot (gti serilerine), Skoda (Aile otomobilleri olarak çoğu modelinin başarılı olduğunu düşünüyorum), Porsche, Ferrari, Volvo, Saab, Mercedes, Vw bazı arabaları mesela golf.
Şimdi farkettim de bayağı sevdiğim araba markası varmış :)

Aston Martin, Lotus ve Jaguar. 17-18 yıl önce oynadığım bir yarış oyunundan beri bu 3 markayı seviyorum, oyunun adı M25 Racer olarak kaldı aklımda. Arabalar ise 1994 Aston Martin DB7, 1993 Lotus Esprit ve 1996 Jaguar XK8.

Son düzenleme:
Alfa Romeolar
Opeller
Fordlar
Fiat ın bazı modelleri(500x gibi)
Mazda
Honda
Mercedes
BMW
Volkswagen Grubu(hepsi güzel)
Renault(RS'ler haricinde pek sevmem)
Peugeot(308 ve 3008 çok hoşuma gidiyor birde GTİ serileri)
Chevrolet(Camaro ve corvette)
şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Hepsi sempatik benim için, çoğu ''hayalindeki araba nedir?'' ya da ''tek bir araba hakkın olsa ne isterdin'' gibi sorulara pek cevap veremem :D
Fakat kullanmadığım arabalara göre deneyimleyip de sempati duyduğum arabalar illa ki var
Opel'i ben babamın Kadetti ile sevdim
Renaultu R9 ve R12 ile sevdim
Toyotayı Ae101 kasa kodlu Corolla ile sevdim.
Nedense bu markalar kötü bir araba yapsa da bu modelleri yüzünden bana kendilerini yine sevdiriyorlar :) Kadettin içinde kendimi aşırı rahat ve güvende hissederdim, R9 da arabamız vardı işte :D R12 görünce aklıma gezmek ve seyahat etmek gelirdi o zamanlar, Corolla da ne yaparsam yapayım marşa bastığım zaman yine çalışacaktı sanki hiç bozulmayacaktı. Yani bana hissettirdikleri bunlar bu yüzden bu markalara sempatim vardır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...