Beyler hiç şansım yok baya kiloluyum ben ya
bide şimdi gazı ve freni kontrol etmek gerekiyo elden gazlı olsaydı bende katılırdım ama belki sırf o atmosferi yaşamayada gelebilirim 

Tuzla Kartıng Park yeni bir işletme , yani araçlarda yenidir . Ama autodrom daha eski bir işletme araçları yenilemişte olabilirler ama eski de olabilir gidecek olan varsa onlara baksın .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler hiç şansım yok baya kiloluyum ben yabide şimdi gazı ve freni kontrol etmek gerekiyo elden gazlı olsaydı bende katılırdım ama belki sırf o atmosferi yaşamayada gelebilirim
![]()
Sırf 36 için geleceğimSelam. Uyarsa bende okuldan 10 kişi ile gelebilirim (max) . Bonus e36 ile gelcem![]()
Anket sonuçları ağırlıklı olarak 20 Ekim günü saat 12.00 - 13.00 arasını göstermektedir. Anket sonuçlandırılmıştır. Etkinlik 20 Ekim günü saat 12.00 - 13.00 arası yapılacaktır. Etkinlik ile ilgili afiş konuya yakın zamanda eklenecek. Rotası ortak olanlar ile haberleşip panpalar ile birlikte birbirimize yardımcı olalım. Konuya kim nereden gideceğini yazarsa etkili olur. Herkesi bekliyoruz, çok keyifli bir gün geçireceğiz.![]()
Anket adresi: https://www.onlineanketler.com/votebox/vote.php?code=e632a8e
Avcılardan gelebilirsem geleceğimalabilecek varsa beraber gidebiliriz. Babam burada olmayabilir o tarihlerde. Benim arabadan da benim kullanmam için gerekli olan tertibatı söktük bende kullanarak gelemiyorum yani kısaca
neyse bi tam kesinleşsin bakalımda nasıl geleceğim, ona göre artık ya birileriyle gelirim yada ben gelebilirsem gelirim.
Fiyatlar hakkında da bilgi alabilir miyiz kaç dk süreceğiz kaç lira istiyorlar? Bir arkadaş yazmıştı diye hatırlıyorum ama net olsun
Oha olum piknik fikrine kaymaya başladı benim aklım serin havada da bir başka oluyor :d ben oraya gelecek yakıtı dün yedim aklım ondanyken ikinci bi şok yedim.. üzme bizi Furkan üzme...10 dakika 30 TL yazmıştı. Ben sabah arayıp fiyat bilgisini net olarak teyitleyeyim. Birkaç güne afişte hepsi yazılı olacak şekilde konuya atacağım
Oha olum piknik fikrine kaymaya başladı benim aklım serin havada da bir başka oluyor :d ben oraya gelecek yakıtı dün yedim aklım ondanyken ikinci bi şok yedim.. üzme bizi Furkan üzme...
Bu arada o karting alanı tuzla Şelale Park'in içinde bulunuyor orda da oturacak yer vs illa vardır sohbet babında.
Hocam bu arada ben kadıköy civarlarına inersem uygun bir yerde buluşabiliriz heralde.