Shell Fuel Save gerçekten ekonomik mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MertEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araba po nun kalitesiz 95 inden bıkmıştı. Bir farklılık olsun diye bu sabah fuel save almıştım. Bu kadar yorumun üstüne şimdilik birkaç depo fuel save gideceğim. Ardından nitroyla gideceğim birkaç depoda bakalım sonuç ne olacak. Heyecanlandım. :D:D:D

Biz BP Ultimate Benzin kullanıyoruz. Zaten araç firması da onu öneriyor. Biz açıkcası performansından falan gayet memnunuz. Bir gün Fuel Save koyalım dedik araba direkt eskisi gibi gitmemeye başladı. O yüzden BP'den memnunuz.

Oooo zengin muhabbeti.Biz sadece soğuk havalarda araba çalışsın diye aldığımız için bize fark etmiyor lakin arabayı en kolay çalıştıran varsa onu yazarsanız sevinirim.

Araba po nun kalitesiz 95 inden bıkmıştı. Bir farklılık olsun diye bu sabah fuel save almıştım. Bu kadar yorumun üstüne şimdilik birkaç depo fuel save gideceğim. Ardından nitroyla gideceğim birkaç depoda bakalım sonuç ne olacak. Heyecanlandım. :D:D:D
Panpa markaya takıldıysan opete çekelim biz senin arabayı

Eski B sınıfı araba kullanarak zengin olmayı başaramıyorum :)
Hocam onemli olan maddi acidan ne kadar iyi oldugunuz degil insanin kendi karakteridir insani degerli kilan . Benim kendi ozel fikrime gorede size olculecek deger yok. Varsin baskalari utansin bizi bu arabalara mahkum biraktiklari icin. Eminim sizde benim gibi mutlusunuzdur ama bisiklet uzerinde aglamak yerine bir nissan gtr in icinde aglamayi tercih ederdim acikcasi :)

headers atmosferiklere olmuyormuydu la

Headers egzoz gazının düzenli bir şekilde çıkmasını sağlayan parça hani egzoz manifoldu böyle şekilli şukullu oluyoya knka , turboya zaten egzoz manifoldu girmiyomu turbo ile kapak arasındaki parçaya manifold dersek onu böyle 4 borulu hepsi birbirini üstünden geçiyo gibi yapsak headers yapmış oluruz :)

Kısacası tornacı hasan ustaya işimiz düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...