Ah ulan birazcık sermaye olsada insignia enjektörü taksakahhashs olm manyak mısın birde başımıza enjektör çıkarma
Ah ulan birazcık sermaye olsada insignia enjektörü taksakahhashs olm manyak mısın birde başımıza enjektör çıkarma
Haahah olabilir abiSeninki kara tren kardeş. Kompresör oranı artmıştır.![]()
525d turbo, insignia enjektör, pistonlar zaten forged, blok japon.. koy şeyine kaldırır o çiçek çicekkkkAh ulan birazcık sermaye olsada insignia enjektörü taksak
525d turbo, insignia enjektör, pistonlar zaten forged, blok japon.. koy şeyine kaldırır o çiçek çicekkkk
o zaman turboyu da yukarı taşıyalım, emme tarafına tel çekeriz ki sinek, taş v.s girmesin turboya.Knka supercharger takalım Kaputu keselim ortadan çıkaralım manifoldu üff
knka headers yapalım ya :/o zaman turboyu da yukarı taşıyalım, emme tarafına tel çekeriz ki sinek, taş v.s girmesin turboya.
hem dışarıda olacağı için temiz serin hava da çeker off jilet jilet
headers atmosferiklere olmuyormuydu laknka headers yapalım ya :/
Panpa markaya takıldıysan opete çekelim biz senin arabayıAraba po nun kalitesiz 95 inden bıkmıştı. Bir farklılık olsun diye bu sabah fuel save almıştım. Bu kadar yorumun üstüne şimdilik birkaç depo fuel save gideceğim. Ardından nitroyla gideceğim birkaç depoda bakalım sonuç ne olacak. Heyecanlandım.![]()
Bence artik gunumuzde yeni model c segmentine binip ayda 3 4 defa benzin alan adam zengindir net.Oooo zengin muhabbeti.Biz sadece soğuk havalarda araba çalışsın diye aldığımız için bize fark etmiyor lakin arabayı en kolay çalıştıran varsa onu yazarsanız sevinirim.
Yok ya shell iyidir. Shell bırakıp po ya geçmek hataydı en başında zatenPanpa markaya takıldıysan opete çekelim biz senin arabayı
Şimdi zaten 4 depo alsa 1000 lira. E ben yakmıyorum ayda 1000lira. Abi ağır zengindir beyaBence artik gunumuzde yeni model c segmentine binip ayda 3 4 defa benzin alan adam zengindir net.
Hocam onemli olan maddi acidan ne kadar iyi oldugunuz degil insanin kendi karakteridir insani degerli kilan . Benim kendi ozel fikrime gorede size olculecek deger yok. Varsin baskalari utansin bizi bu arabalara mahkum biraktiklari icin. Eminim sizde benim gibi mutlusunuzdur ama bisiklet uzerinde aglamak yerine bir nissan gtr in icinde aglamayi tercih ederdim acikcasiEski B sınıfı araba kullanarak zengin olmayı başaramıyorum![]()
Genelde haftanin 3 gunu gun basina 75 km civari yol tepiyorum kalan gunler 15 20. Bana ayda 3 depo anca yetiyor 240 carpi 3 isteŞimdi zaten 4 depo alsa 1000 lira. E ben yakmıyorum ayda 1000lira. Abi ağır zengindir beya
headers atmosferiklere olmuyormuydu la
headers atmosferiklere olmuyormuydu la