Sıfır Otomobil Fiyat/Donanım Teklifleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben son dönemde sıfır araç alırken anladımki vw tamamen şişirme.mesela seat ketum davranıyor yüzd 1-2 civarınindirm yapıyorken vw yüzde 20 ye yakın indirm yapıyor.liste fiyatın116 olan poloyu yakın zamanda 91 e almamız
Cam tavan katlanır ayna hız sabitlemeki 1.0 dsg golfü 124 e vermeleri
Yada passat için 99 bin tl istemeleri sanırım bunlara birer örnek olabilir.
2018 vw polo 1.0 tsi comfortline dsgye yine 85600 fiyat almamızda örneklerden bazıları.

Daha da şişirmeler var, yok değil .
Audi mesela..
Listesi 175k olan A3 ü 125 e verdi 2-3 ay önce....
Geçen haftada aynı araş (listesini şu anda bilmiyorum) sanırım 130-135k ya alındı...

Daha da şişirmeler var, yok değil .
Audi mesela..
Listesi 175k olan A3 ü 125 e verdi 2-3 ay önce....
Geçen haftada aynı araş (listesini şu anda bilmiyorum) sanırım 130-135k ya alındı...

A3 fırsatını fena kaçırdık, ne zaman konusu açılsa hayıflanıyorum. Ekim gibi 1.0 TSIarı 85binden başlayan fiyatlara verdiler. Çok söyledim hanıma ama ikna edemedim. Ne yazık ki böyle fırsatlar sık denk gelmiyor. Gelince kaçırmamak gerek.

Peugeot 3008 1.6 dizel otomatik allure+elegance pack 224k
Opel Grandland x 1.6 dizel otomatik enjoy+cam tavan+geri görüş 192k--- 1.2t ea6 enjoy+geri görüş 176k--- 1.2t eat6 excellence 193k
Skoda Karoq 1.0 tsi Dsg Style: 154k

Merhabalar,

09.06.2018 tarihinde;
Mersin Opel Gedizlerden GrandlandX Excellence AT 1.6 CDTI fiyatı aldım;
19 jant
Panoramik tavan
Bej döşeme
227Binden 212Bine Bırakıyorlar.

Mersin Skoda Kaviden Karoq 1.6 TDI Style DSG opsiyon olarak Cam tavan, 18 İnç jant ve Lava Mavisi rengi ile 190Bin TL'ye bırakıyorlar.

En son ne zaman showroom a gidip teklif aldım hayırlamıyorum, zaten son kez sıfır araba 2013’de aldık, orda bu defteri kapattım. Yeni yıl itibariyle fiat egea falan 150 bin liraya dayanır diye bekliyorum rahatlıkla.

En son ne zaman showroom a gidip teklif aldım hayırlamıyorum, zaten son kez sıfır araba 2013’de aldık, orda bu defteri kapattım. Yeni yıl itibariyle fiat egea falan 150 bin liraya dayanır diye bekliyorum rahatlıkla.
91 e aldığımızda polo higline ekstralıya herkes dalga geçmişti benimle artık highline getirmiceklermiş comfortline ıda 110 a veriyorlar çok değil 93 gün önce almışım