Sıfır Otomobil Fiyat/Donanım Teklifleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi abim Amerika da okudu durumu da gayet iyiydi ve Amerika da E92 M3 manuel i o zamanlar 61 bin dolara sıfır aldım demişti. burda 1.6 boş C ye bak bi de :D

2017 ekim, Ford Focus 1.6 TDCI Titanium + metalik renk, teklif 109.000tl + motorlu taşıtlar vergisi idi. Liste fiyatı 117.000 tl

:) yoksa yapmazlar araba alma arifesinde hiç inmediler bundan dolayı sinir olmuştum forddan vazgeçmiştim :)

Ben son dönemde sıfır araç alırken anladımki vw tamamen şişirme.mesela seat ketum davranıyor yüzd 1-2 civarınindirm yapıyorken vw yüzde 20 ye yakın indirm yapıyor.liste fiyatın116 olan poloyu yakın zamanda 91 e almamız
Cam tavan katlanır ayna hız sabitlemeki 1.0 dsg golfü 124 e vermeleri
Yada passat için 99 bin tl istemeleri sanırım bunlara birer örnek olabilir.
2018 vw polo 1.0 tsi comfortline dsgye yine 85600 fiyat almamızda örneklerden bazıları.

Ben son dönemde sıfır araç alırken anladımki vw tamamen şişirme.mesela seat ketum davranıyor yüzd 1-2 civarınindirm yapıyorken vw yüzde 20 ye yakın indirm yapıyor.liste fiyatın116 olan poloyu yakın zamanda 91 e almamız
Cam tavan katlanır ayna hız sabitlemeki 1.0 dsg golfü 124 e vermeleri
Yada passat için 99 bin tl istemeleri sanırım bunlara birer örnek olabilir.
2018 vw polo 1.0 tsi comfortline dsgye yine 85600 fiyat almamızda örneklerden bazıları.
Bu arada özür dilerim iki mesaj üstüste olucak ama bunlar bizim bizzat doğuş otodan aldığımız fiyatlar yani arabayı topluca ucuza çekip uyguna veren galerilerden değil.
2018 eşimin polosunu 91400 e aldık ekstra geri görüş kamerasınekli iken ikinci elde en düşük 94 e var bu araba .

Az önce legaraj.com dan aradılar. Hyundai Kona'ya 8k tl indirim yaptılar. Açıkçası yeni çıkan bir araç için bence iyi bi indirim.

Ford Focus 1.5 tdci sw titanium:130 bin tl zorlasanız daha da indirim alırsınız(liste fiyatı 170.500)

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182 bg otm Titanium:158 bin tl gene zorlarsanız daha fazla indirim alırsınız(liste fiyatı 175) Style donanım içinde 140 dediler.

En bomba Opel’den geldi ama hemen satılmış.1.6 Cdti Astra Sw Dynamic Otm. İçin 100 bin tl fiyat geldi.Bi şok oldum ama satılmış maalesef.

Fiyatlar legaraj.com dan

Ford Focus 1.5 tdci sw titanium:130 bin tl zorlasanız daha da indirim alırsınız(liste fiyatı 170.500)

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182 bg otm Titanium:158 bin tl gene zorlarsanız daha fazla indirim alırsınız(liste fiyatı 175) Style donanım içinde 140 dediler.

En bomba Opel’den geldi ama hemen satılmış.1.6 Cdti Astra Sw Dynamic Otm. İçin 100 bin tl fiyat geldi.Bi şok oldum ama satılmış maalesef.

Fiyatlar legaraj.com dan
Astranın fiyatı baya iyiymiş.

Fiyatlar legaraj.com dan
Bu fiyatları araçları tek tek seçerek mi aldınız yoksa ilgili sitede bu fiyatları gösteren bir bölüm mü var ?