Bomboş arabalara istenen paralara gel.. Aylık 5.600 lira ödemeyle.. Türkiye'nin maaş ortalamasının çok üstünde bir rakamla hemde. Yazık bizlere..
Aramızda kalsın satış müdürünün tanıdık olmasıFord bu kadar indirim yapmazdı ama enteresan
Bu arada özür dilerim iki mesaj üstüste olucak ama bunlar bizim bizzat doğuş otodan aldığımız fiyatlar yani arabayı topluca ucuza çekip uyguna veren galerilerden değil.Ben son dönemde sıfır araç alırken anladımki vw tamamen şişirme.mesela seat ketum davranıyor yüzd 1-2 civarınindirm yapıyorken vw yüzde 20 ye yakın indirm yapıyor.liste fiyatın116 olan poloyu yakın zamanda 91 e almamız
Cam tavan katlanır ayna hız sabitlemeki 1.0 dsg golfü 124 e vermeleri
Yada passat için 99 bin tl istemeleri sanırım bunlara birer örnek olabilir.
2018 vw polo 1.0 tsi comfortline dsgye yine 85600 fiyat almamızda örneklerden bazıları.
Astranın fiyatı baya iyiymiş.Ford Focus 1.5 tdci sw titanium:130 bin tl zorlasanız daha da indirim alırsınız(liste fiyatı 170.500)
Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182 bg otm Titanium:158 bin tl gene zorlarsanız daha fazla indirim alırsınız(liste fiyatı 175) Style donanım içinde 140 dediler.
En bomba Opel’den geldi ama hemen satılmış.1.6 Cdti Astra Sw Dynamic Otm. İçin 100 bin tl fiyat geldi.Bi şok oldum ama satılmış maalesef.
Fiyatlar legaraj.com dan
Bu fiyatları araçları tek tek seçerek mi aldınız yoksa ilgili sitede bu fiyatları gösteren bir bölüm mü var ?Ford Focus 1.5 tdci sw titanium:130 bin tl zorlasanız daha da indirim alırsınız(liste fiyatı 170.500)
Ford Kuga 1.5 Ecoboost 182 bg otm Titanium:158 bin tl gene zorlarsanız daha fazla indirim alırsınız(liste fiyatı 175) Style donanım içinde 140 dediler.
En bomba Opel’den geldi ama hemen satılmış.1.6 Cdti Astra Sw Dynamic Otm. İçin 100 bin tl fiyat geldi.Bi şok oldum ama satılmış maalesef.
Fiyatlar legaraj.com dan
Bu fiyatları araçları tek tek seçerek mi aldınız yoksa ilgili sitede bu fiyatları gösteren bir bölüm mü var ?
Araçları tek tek seçiyorsunuz daha sonrasında mail veya telefon yoluyla sizinle iletişime geçiyorlar.Bu fiyatları araçları tek tek seçerek mi aldınız yoksa ilgili sitede bu fiyatları gösteren bir bölüm mü var ?
İstediğiniz aracı donanımına,rengine,ekstra opsiyonuna göre fiyat alabiliyorsunuz.Ben donanım seçip renk opsiyon belirtmedim bu fiyatları aldım.
Araçları tek tek seçiyorsunuz daha sonrasında mail veya telefon yoluyla sizinle iletişime geçiyorlar.
Ben de Focus için teklif talep ettim bakalım ne gelecek. Belki yaparım bir çılgınlık.Araçları tek tek seçiyorsunuz daha sonrasında mail veya telefon yoluyla sizinle iletişime geçiyorlar.
Ben de Focus için teklif talep ettim bakalım ne gelecek. Belki yaparım bir çılgınlık.![]()
Sırf meraktan bence 1.5dci Touch Roof Renault Kadjar teklifi istedim![]()