Sıfır Otomobil Fiyat/Donanım Teklifleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Golf 1.6 TDI higline dsg 139 bin sanruf yok yalnız sizce hangisi
Bir tanesinden her kosebasinda var bir tanesi cok nadir ve ozel hissettirir
Tek tek bakmadimda muhtemelen volvo daha doludur zaten
İc mekan kalitesi ozgunlugu yine volvo.
ama tabi golf te cogu maddeyi iyi bir sekilde basariyor
Arabayi satmak icin alanlardasiniz golf yok ben buna binerim kullanirim derseniz volvo.

Bu gün arkadaşım 125k ya 2018 Audi A3 Sportpack aldı... 1.0tfsi .. baz paket ama sanırım Golf Comfortline dan 1-2 fazla donanımı varmış yani bence gayet yeterli bir donanım

Kafam karışık... sizce nasıl ? Tdi ı verip girsek mi bu işe :)

şu başlıkta aynı araba için 18 ay önce 84bin TL fiyat alındığını okumuş ve baya niyetlenmiştim bu arabayı sıfır km almaya. Eğer alsaymışım şu an 18 ay a3'e binmiş ve muhtemelen 10-15bin TL de kar ederek satmayı düşünüyor olurdum. Vay anasını sayın seyirciler.

Başka bayilerden de teklif aldınız mı,genel de bu fiyata mı veriyorlar golf TDI Higline'ı?Renk neydi 139 olan araçta?
Yo başka bayileri aramadik ama şuan galiba bir kampanyaları var ondan böyle oldu galiba fiyatlar wosvagen de en uygun fiyatları İstanbul'da altur,avek,uzay veriyor isterseniz buraları bir arayın elimizde renk çeşitleri var demişlerdi biz beyaz istedigimizden çok üzerinde durmadik

şu başlıkta aynı araba için 18 ay önce 84bin TL fiyat alındığını okumuş ve baya niyetlenmiştim bu arabayı sıfır km almaya. Eğer alsaymışım şu an 18 ay a3'e binmiş ve muhtemelen 10-15bin TL de kar ederek satmayı düşünüyor olurdum. Vay anasını sayın seyirciler.
Neredeyse her arabada geçerli abi bu dediğin.Aldığımda 12 ay önce 95 olan arabayı şuan muadil olanlarını 120 ye veriyorlar.115 e satılır yani

Neredeyse her arabada geçerli abi bu dediğin.Aldığımda 12 ay önce 95 olan arabayı şuan muadil olanlarını 120 ye veriyorlar.115 e satılır yani
Farkındayım tabi ama ben milli sporumuz olan "kendi menfaatime hesaplar"ı yapıyordum, kaybettiğim 15bin papel'in acısına düştüm :D onun yerine ikinci el Golf alıp 5bin TL farkla satmıştım :(

Geçen hafta Audi A5 için 2 adet teklif aldım.
2017 Audi A5 Coupe 1.4 TFSI Sport donanımlı Deluxe+Prestige Paketli --- 247.000 TL
2018 Audi A5 Sportback1.4 TFSI Sport donanımlı Deluxe+Prestige+Sport Edition(S-line) Paketli --- 300.000 TL

Şu koşullarda 2017 stoklu araçlar varsa tercih etmek daha mantıklı bence. Eski kur avantajından dolayı ciddi farklarla almak mümkün.

Geçen hafta Audi A5 için 2 adet teklif aldım.
2017 Audi A5 Coupe 1.4 TFSI Sport donanımlı Deluxe+Prestige Paketli --- 247.000 TL
2018 Audi A5 Sportback1.4 TFSI Sport donanımlı Deluxe+Prestige+Sport Edition(S-line) Paketli --- 300.000 TL

Şu koşullarda 2017 stoklu araçlar varsa tercih etmek daha mantıklı bence. Eski kur avantajından dolayı ciddi farklarla almak mümkün.
S line 53 bin lira sanırım :(