Ben öyle yapıyomYılda iki kere al hatta, birini yazın birini kışın o zaman daha karlı bile olabilir![]()

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben öyle yapıyomYılda iki kere al hatta, birini yazın birini kışın o zaman daha karlı bile olabilir![]()
Öncelikle silecek lastiklerinizin deterjanlı suyla temas etmesini önleyin. Yalnıza suyla yıkayın.Sileceği temizlemek neden kötü olsun yahu, üzerine yapışan sert partiküller camla temas ettiğinde iyice yıpratır sileceği.
Hmmm, aydınlandımÖncelikle silecek lastiklerinizin deterjanlı suyla temas etmesini önleyin. Yalnıza suyla yıkayın.
Silecek lastiklerinizin kuru iken bir bezle, ıslak mendille veya alkol ve benzeri ürünlerle asla silmeyin.
Silecek lastiklerinin fabrika çıkışında üzerinde yer alan kaydırıcı ve koruyucu katmanlar aynı zamanda camınızın çizilmesini engeller. Özellikle grafit esaslı koruyucu katmanın bez, deterjanlı solüsyonlarla temizlenmesi, hatta elle silinmesi bile bu yüzeye zarar verebilir. Çok hassas olan grafiti yüzeyi ılık su ile ve silmeden temizlemek gerekiyor.
http://www.carcaresistemleri.com/sileceklere-bakim-zamani/
Evet, ve ne hikmetse beze bulaşan simsiyah leke gidene kadar kanırta kanırta siliyoruz silecekleri. Çoğu zaman da o siyah leke hala gelmeye devam ediyor. Aslında beze bulaşan o siyah lekelerin bir kısmı kir, bir kısmı sileceğin üzerinde ki kimyasal malzeme. Ben Bosch'ları 1 sene boyunca böyle sildim. Cahillik işteHmmm, aydınlandımdemek bez o yüzden kapkara oluyomuş silince.
Kendim yıkadığım zamanlarda tek tur wash mittle geçerdim, ulan amma pismiş diyip zorlamazdımEvet, ve ne hikmetse beze bulaşan simsiyah leke gidene kadar kanırta kanırta siliyoruz silecekleri. Çoğu zaman da o siyah leke hala gelmeye devam ediyor. Aslında beze bulaşan o siyah lekelerin bir kısmı kir, bir kısmı sileceğin üzerinde ki kimyasal malzeme. Ben Bosch'ları 1 sene boyunca böyle sildim. Cahillik işteSonra zaten anlamadığım şekilde cart curt ses çıkarmaya, silmemeye başladı. Araştırdıktan sonra gördüm ki silecekleri sadece suyla temizlemek gerekiyormuş. Bosch'lar muhtemelen benim cahilliğim yüzünden bozuldu zaten.
Elbet değiyor kimyasallar.. Malum araba sadece suyla yıkanmıyor çoğu zaman. Ama o kadarına da dayansın bir zahmet sileceklerKendim yıkadığım zamanlarda tek tur wash mittle geçerdim, ulan amma pismiş diyip zorlamazdımdeterjan illa değiyo da artık ellemem ama, teşekkğr ettim bilgi için abi
![]()
Yaaa, salla boş moş, al en ucuz sileceği, her yıl yenile. Bosch 140₺, orj 300₺, ben aldım yerli malını 50₺ ye, mis gibi siliyor, ömrü 1 yıl dayansın yeter.Elbet değiyor kimyasallar.. Malum araba sadece suyla yıkanmıyor çoğu zaman. Ama o kadarına da dayansın bir zahmet sileceklerÖnemli olan sık sık kimyasal madde sürmemek ve en önemlisi elle, bezle temizlememek. Gerisi mühim değil zaten. Bunlara bu sefer dikkat etmek suretiyle bir takım daha Bosch silecek alıp son kez şans vereceğim. Bakalım istediğim performansı yakalayabilecek miyim göreceğiz. Ne demek özgürüm
![]()
Daha önce ucuz alıyım diye denedim ama taktığım an eskisinden çok ses yapmıştı. Bu sefer 1-2 tane daha belki takar denerim ucuzlarından. Ses yaparsa söktürür direkt Bosch alırım. Ama yapmazsa dediğin gibi ben de ucuzlardan kullanma taraftarıyım. Servis 240 lira istedi orjinaline. 120 lira da Bosch için yedek parçacı istedi sanayide. Bakalım, gidip deneyeceğim orada karar veririm artık.Yaaa, salla boş moş, al en ucuz sileceği, her yıl yenile. Bosch 140₺, orj 300₺, ben aldım yerli malını 50₺ ye, mis gibi siliyor, ömrü 1 yıl dayansın yeter.
Ses ve iz yapmıyorsa gerisi mühim değil. 1 seneyi çıkarsa yeter açıkçası. Bakalım sanayide valeo ya da bu rbw markayı bir araştırırım.@Cenk aldığım sileceği buldum, 50 TL ye aldım, ses mes yok. İz bırakmıyor. Ömrü hakkında yorum yapamam daha elbette
![]()
Aynı markanın şu ürününü alıp sadece lastiğini kullanmıştım F30 kasa BMW'de@Cenk aldığım sileceği buldum, 50 TL ye aldım, ses mes yok. İz bırakmıyor. Ömrü hakkında yorum yapamam daha elbette
![]()