Opel Fakir Alman'ı bikere taammıııı![]()
Opel Fakir Alman'ı bikere taammıııı![]()
opel alman mıOpel Fakir Alman'ı bikere taammıııı![]()
öyle bir söylenti var kimse bilmiyoropel alman mı![]()
Valla yeni Mercedeslere ile alman diyemezken Opele alman dersem ayıp olur, GM nin olduğu için Amerikan demek lazımöyle bir söylenti var kimse bilmiyor![]()
Gm'nin olsada Almanyada kuruldu ve birçok model Almanya'da üretiliyor.Benim 79 Model aracımın kaputunu kaldırdığımda gördüğüm etikette ''Made In Germany'' yazıyor.Şirketin temeli Almanya ve üretimi,işçiliği alman işçiler tarafında yapıldı ise bence ''Alman''dır.Bu bakış açısı ile Meksikada üretilen Jetta'ya Alman.Almanyada üretilen Opel'e Abd malımı diyeceğiz.Volvo'da çinlilere satıldı.opel alman mı![]()
o zaman Fordlara alman diyelimGm'nin olsada Almanyada kuruldu ve birçok model Almanya'da üretiliyor.Benim 79 Model aracımın kaputunu kaldırdığımda gördüğüm etikette ''Made In Germany'' yazıyor.Şirketin temeli Almanya ve üretimi,işçiliği alman işçiler tarafında yapıldı ise bence ''Alman''dır.Bu bakış açısı ile Meksikada üretilen Jetta'ya Alman.Almanyada üretilen Opel'e Abd malımı diyeceğiz.Volvo'da çinlilere satıldı.
Fordlar ikiye belli şekilde kendini bölüyor zaten alman ve amerikan olduğunu direk anlıyorsun mustang-focus gibi. Kendileri de global bir markayız diyor hatta bana sorarsan ben alman derim ford için.o zaman Fordlara alman diyelim
ABD'nin Dearborn eyaletinde kurulan ve ağırlıklı olarak Abd'de üretim yapan bir firma..Diyip dememek sana kalmış.o zaman Fordlara alman diyelim
Teknolojinin üretildiği ve bütün araştırmaların yapıldığı yer burası ise neden olmasın.renoya toyotaya ve ticari Fordlarda Türk malı o zaman![]()
Sen çok farklı geldin şimdirenoya toyotaya ve ticari Fordlarda Türk malı o zaman![]()
başka zamanda bu nasıl yerli araba kasası Cadillac derler işte...Teknolojinin üretildiği ve bütün araştırmaların yapıldığı yer burası ise neden olmasın.
O zaman Hyundai Türk volkswagen de Cezayir.Fordlar ikiye belli şekilde kendini bölüyor zaten alman ve amerikan olduğunu direk anlıyorsun mustang-focus gibi. Kendileri de global bir markayız diyor hatta bana sorarsan ben alman derim ford için.
Yerli araba ayrı bir muhabbet daha bir şey çıkmadan yorum yapamam ama ilk bakışta 2003 ün platformu olan gm epsilonu kullanmalarını pek anlam veremedim açıkcası.başka zamanda bu nasıl yerli araba kasası Cadillac derler işte...
Alaka? sırf o bölgelerde üretiliyor diye mi şimdi bir focusun altyapısından,motoruna kadar kim üretiyor amerikalılar yoksa almanlar mı ben bilmiyorum açıkcasıO zaman Hyundai Türk volkswagen de Cezayir.
Sonuçta asıl kaynak Amerika.Alaka? sırf o bölgelerde üretiliyor diye mi şimdi bir focusun altyapısından,motoruna kadar kim üretiyor amerikalılar yoksa almanlar mı ben bilmiyorum açıkcası
Bütün teknolojiyi amerikanlar üretiyorsa evet oralıdırSonuçta asıl kaynak Amerika.
Parayı Amerikanlar veriyorlar ve ürettiriyorlar ama bu demek değildir ki Ford Alman.Bütün teknolojiyi amerikanlar üretiyorsa evet oralıdır![]()
Ford kendisi de diyor zaten global bir markayız diye bunu tartışmanın gereği yok benceParayı Amerikanlar veriyorlar ve ürettiriyorlar ama bu demek değildir ki Ford Alman.