Yeni İbiza'nın dış tasarımını gayet beğendim, özellikle DSG'siz manuel bu renk ve bu jant kombinasyonu ile alırdım.Bence alınası bir araç olmuş, Fiesta ve Polo'nun uçuk fiyatlarına çıkmadan İbiza alınabilir.Kötü gördüğüm yanı iç malzeme kalitesi ve iç tasarımın sıkıcılığı(Yeni Polo'da halledilen o problem burada yine var) o noktada da biraz lüks devreye giriyor yani araç alırken olmazsa olmaz bir detay değil.Yalnız Sinan Bey'e katılıyorum o paralara çıkıp da B segmenti alınır mı?Bence de alınmaz ama herkes o iğrenç ikinci el piyasasına girmek istemiyor.
internete kıydım 720p izledim, deydi. Çünkü bu arabaya anca bu kalite.
Ben 144p izledim yinede kalite düsmedi panpainternete kıydım 720p izledim, deydi. Çünkü bu arabaya anca bu kalite.
4k aradim bende yoktuinternete kıydım 720p izledim, deydi. Çünkü bu arabaya anca bu kalite.
ya helal olsun yetişemedim paylaşmaya
Abi teşekkür ederim yazdığın için. Bugün canlı yayında söylemiştim aklına getirebildiysem ne mutlu banaArkadaşlar,
Yarın Opel İnsginia GSI lansmanın gidiyorum. Heyecanlıyım, merak ettiklerinizi buraya yazın, videoda cevaplayayım.
Cuma günü Focus RS drift geliyor.
Haftaya Insignia'yı yetiştiririz, sonra Isuzu Dmax gelir(baya eğlendik), araya belki sürüş tekniği gelir.
Sonra Motul, sti olarak devam eder muhtemelen![]()
Arkadaşlar,
Yarın Opel İnsginia GSI lansmanın gidiyorum. Heyecanlıyım, merak ettiklerinizi buraya yazın, videoda cevaplayayım.
Haftaya Insignia'yı yetiştiririz, sonra Isuzu Dmax gelir(baya eğlendik), araya belki sürüş tekniği gelir.
Kemer yükseklik ayarı GSI donanımında var mı? Bir de arka diz ve baş mesafesi nasıl? Ben hiç rahat edememiştim arkasında.Arkadaşlar,
240 beygir 500 Nm 4x4 Passat mı Insignia GSI mı?Arkadaşlar,