Babamda bana atlar sonra![]()
![]()
Olm çok keyifli lan atlasın varsın

Babamda bana atlar sonra![]()
![]()
bugün d-max ile yaklaşık 150 km bol virajlı yol yaptım. sinan biraz tedirgin ediyor virajlarda diyordu ben baya tedirgin oldum
Otomobil kanallari ne zaman koyarsa carpi 2 3 hafta@sinan abi caddy gelmiş sevindim, 11 yıldır kullandığımız arabayı bi de senden dinlemek isterim açıkçasıtahmini ne zamana gelir videosu?
@SailorHerkese selam,
Şuan Mazda 3 1.5 dizel çekimlerini yapıyoruz. Merak ettiklerinizi buraya yazabilirsiniz.
Herkese selam,
Şuan Mazda 3 1.5 dizel çekimlerini yapıyoruz. Merak ettiklerinizi buraya yazabilirsiniz.
18" jantlarla bol çukurlu, bol kasisli, aşırı bozuk zeminli yollarda hızlı kullanarak biraz ön düzeni zorlayıp sağlamlık hissini deneyimleyebilir misiniz? Onu paylaşırsan sevinirim. Bu arabada tek soru işaretim o. Araba fazla medeni geliyor, kendim de deneyimlemeye kıyamadım.Herkese selam,
İc kisimda el freni yerine auto hold geldi nasil calisir onemli. Sol tarafta cam aydinlatma tuslari yenilendi eskiye gore farklari. Sehir ici start stop sistemi frene tam guc uygulandiginda calismaya devam ediyordu eski kasada bunda hala aynimi. Orta ekranda ufak yazilim farklari vardi android auto geldimi.bose ses sitemi revize edildimi yoksa eskisi ile aynimi. Serit takip sistemi direksiyona mudahele ediyormu yoksa eskisi gibi sadece ses le uyarimi var .4 cam otomatikmi yoksa hala son on cam mi sadece otomatik. Aktif viraj aydinlatmasi var mi nasil calisiyor. Yeni mazda 6 lara getirilen g vector sistemi bu kasada gelmis mi ? Anahtardan cam kapama ve bagaj acma var mi ?Herkese selam,
Herkese selam,
Bir sorum daha vardı, unuttum. Bizde makyajsız kasa PowerSense var. Servisten bizimkilere Android Auto ve Apple Car Play için multimedia sistemine güncelleme gelecek, tüm araçlara yükleyeceğiz demişler ama tarih konusunda bir bilgi vermemişler. Bu durum güncelliğini koruyor mu yoksa iptal mi? Gelecekse tarihi belli mi?18" jantlarla bol çukurlu, bol kasisli, aşırı bozuk zeminli yollarda hızlı kullanarak biraz ön düzeni zorlayıp sağlamlık hissini deneyimleyebilir misiniz? Onu paylaşırsan sevinirim. Bu arabada tek soru işaretim o. Araba fazla medeni geliyor, kendim de deneyimlemeye kıyamadım.![]()
Ruhsat ağırlıkları bazı zamanlar katalog verileriyle örtüşmeyebiliyor. Fakat tam olarak örtüşse bile vag grubu araçlar aynı bünyede üretildiği için bazı donanım özelliklerinin getirdiği ek ağırlıklar haricinde benzer ağırlıkta olmaları normal hocam. Çünkü mqb platformunun özellikleri arasında aynı platform kodlarından çıkan modellerde sadece altyapı değil, diğer malzemeler de birbiriyle büyük oranda benzerlik gösterebiliyor.ruhsatta yazan ağırlığı
vag grubu leon-golf-a3-octaviada ruhsatta ağırlıklar kafa kafaya. focus-v40-m3 de farklı diye biliyorum