Hocam ama su sitede kendisine yapilan destek ve ilgi bana gosterilseydi en buyuk youtube kanali unvanina ulasmam herkesten daha kolay olurdu.ufak bi farkla bu unvani elde tutmaz belkide 400 bin 500 bin abonem kafadan olurdu diger otomobil kanallarindan. Sadece benim gordugum ve bildigim destekleri siralayayim gerisini siz dusunun.
Uygulama yapildi hemde bir takipci tarafindan. Kisa surede tek basina forumda bagira bagira bana gore oldukca saglam ve guzel is cikardi hatta kendisini etiketleyeyim ve tesekkurlerimi birdaha sunayim @Iskender .kim ilgilendi adam sahipleriyle bir ortak paydada bulusamadi otopark isminide kullanamadi ama uygulamasi baska isimle en azindan forum uygulamasi olarak aktif
Dedilerki top gear ile ortak dergi alin. Ben kendi adima 5 tane aldim cevremdeki meraklilara dagittim.bunu benim gordugum okudugum forumdaki herkes neredeyse yapti. O ay satilan top gear dergi adetine ulasmamin mumkunati yok ama hep merak etmisimdir
Oto firmalari arac vermedi dedilerki arac verebilirsiniz en luksunden en ucuzuna herkes elini tasin altina koymadimi ?
Otopark sticker alamayan oldu dergiden diye kendi bayisinden dergi istetenden tutun, kendi stickerini kendi cebinden parayla bastirip kalanlari diger takipcilere ucretsiz dagitan gordu bu gozler
Ben baska bir otomobil sitesi daha bilmiyorum kendi dukkani gibi sahiplenecek, cozumler arayacak elinde tatlisiyla ofise gidip merhaba diyen kac kisi oldu bir bilseniz hos bende bir arkadasla gittim kapiyi acmadi kimse.ustune ozel mesaj attik hani ulasamadik musayit zamanda gelelim diye (hani o herkese acik olan kapilari )gene kimse donmedi.
Benim bildigim 2 firmanin otoparka tekrar arac vermesini aradaki buzlarin erimesini saglayanlar takipciler bile var.
Ozet olarak demem o ki sinan diger test yayincilarinin aksine hic yanliz degil aksine digerlerinden belkide sirf bu yuzden fersah fersah onde ve daha fazla imkani var ama degerlendirene.
Hocam çok duygusal bakıyosunuz olaylara. Örnek vermeye çalışmıştım ama biraz daha açayım.
Doğan Kabak'ı az çok tanıdık. Belki iyi tanıyamayız diye And bir de röportaj videosu çekmişti hatırlarsınız. Bu aslında And'ın piyasada kendini kabul ettirme çabalarından biriydi. Bu sektörde benim gördüğüm kadarıyla dergicilik geçmişi olanlar firmalar tarafından ciddiye alınıyor. Youtube'da organik trafik çekecek samimi içerik üretecek yetenek And, Sinan ve arkadaşlarında vardı. Fakat Sinanın kesici efekti, And'ın konsolu mıncıklaması sadece genç kesimin hoşuna gidiyordu. Üstelik bu insanlar hayatlarının geri kalanını bu işten kazandıkları parayla idame ettireceklerdi ve bir takipçinin oturup birkaç gecede kodladığı ve teknik desteğini ne kadar sürdüreceği meçhul yazılım, bir grup gencin dergi satın alması ya da hatırı sayılır birinin bir marka üzerinde nüfuzunu kullanması geçici çözümlerdi. Turbo gibi yani, bunlara lazım olan helal beygir.
Bu yüzden Doğan Kabak ı denediler, ama Doğan onlara ihtiyacı olmadığını farkettiği an bıraktı gördüğünüz gibi.
Burak Ertem örneği var mesela, kaç aydır yoğunlaştı ve sonuç ortada. Daha piyasaya girse domine etmese bile sallayacak birsürü insan var. Aras Dinçer var mesela, yazıyor şu an için sadece. Hayatını sponsorlarla geçirmiş birsürü insan var, böyle bir sektörde tutunmaya çalışıyosun ve düşün sadece makine mühendisisin, meşhur olmanı sağlayan videolardan birinde x3 çamura saplanıyor, birinde amarok tamponu kırılıyor, birinde focus rs pert oluyor. Firmaların seni yaramaz çocuk olarak görmemesi için hiç bir neden yok, haliyle de kırıp dökebileceğin yerlere çağırmıyorlar.
Sizin bahsettiğiniz destek yöntemlerinin hiçbiri Sinanı bu insanların gözünde bir İngiliz asilzadesine çevirmez malesef. Profesyonellikle sizin anlattıklarınız farklı şeyler.Ama benim gördüğüm kadarıyla Sinan inatçı biri ve eninde sonunda kendini bu sektörde kabul ettirecek. Sadece biraz zaman.
Bu arada farklı projeler noktasında arkadaşların fikirlerine katılıyorum. Biraz lezzetsiz gidiyor bu ara, renklilik iyi olur.
Son düzenleme: