son zamanlardaki video izlenmelerinin düşük olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goktug.alp

Profesör
Destekçi
16 Nis 2018
574
495
1,470
ZONGULDAK-KKTC
Marka
Jeep
Acikcasi son zamanlarda ben de videolari pek izlemek istemiyorum. Bazilarinda aciyorum ama ileri falan sararak gidiyorum. Sebebi Sinan degil de fiyatlar. Hele hele boyle ulasilabilir olmasi gereken modellerin arasindan basarili bir tanesi cikinca videonun sonunda duydugum 3 haneli rakamlar beni testlerden cok uzaklastirdi diyebilirim. Onun haricinde konsept ve test basarisi konusunda memnunum.
evet haklısınız,ilk fiyatını öğrenip ondan sonra testi izlemeye karar veriyorum,tucson testini izledim dün gece, 300 e yaklaşan fiyatlar nedir yani 1.6 dizel bir suv dan bahsediyoruz,dövizler yüzünden alan olmaz artık bunları. 2. el e yoğunluk vermek lazım bence
 
  • Beğeni
Tepkiler: egmcrss

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Otopark.Com un testleri genel olarak alınabilecek araçların testlerini içermiyor veya sonradan geliyor .. daha çok spor veya lüks araçlar test ediliyor... alım gücü de buna ters yönde ilerlediğinden izlenmeyebiliyor...

Diğer kanallarında testlerinin izlenme oranı düşmüş olmalı lakin insanlar bu fiyatlar ile araç almaktan soğuyor, her gün bir araç marka modeline istenen saçma sağan fiyatlardan bıktı millet ... ... olsa olsa ikince alımı olabilir ki onunda testleri pek yapılmıyor... ikinci el aslında faydalı olabilir ama sanırım ilgi çekmeyeceğini düşünüyor test yapan kanallar...
 
  • Beğeni
Tepkiler: goktug.alp

goktug.alp

Profesör
Destekçi
16 Nis 2018
574
495
1,470
ZONGULDAK-KKTC
Marka
Jeep
Merhaba Göktuğ;

Son 2 yıldır sana tad vermeyen otopark, hiç almadığı alamadığı kadar proje aldı, sektörde yer edindi, tanındı, sayıldı vs.
İki ergen mutlu olacak diye panpa falan göremezsin artık kaldı ki artık tek başımayım kimseyi de artık kolay kolay almayı düşünmüyorum.

'haftada 1 anca video geliyor,' demişsin. Sadece Hazirandan itibaren video programımızı yazıyorum.

4 haziran haftası ıyte söyleşi, kona, L200 (3 video)
11 haziran haftası otomerkezi, Mazda 3 (2 video)
18 Haziran haftası* escort mk2 (1 video)
25 Haziran haftası Ecox , Bel air (2 video)
2 Temmuz haftası mercedes A, Pratico, Stelvıo pov (3 video)
9 Temmuz haftası i3, Vespa (2 video)
16 temmuz haftası c4, civic otomatik (2 video)
23 temmuz hafası goodyear fabrika, goodwood, m sürüş, crv ( 4 video)
30 temmuz haftası lastik basınc, i20 (2 video)
6 Ağustos haftası onuk sazan, forza250 (2 video)
13 Ağustos haftası C7, Cb250r (2 video)
20 ağustos haftası 420d (1 video) *önceki hafta tatildeydim
27 ağustos haftası A200, vstrom ( 2video)
3 Eylül haftası Tucson, (Goodyear IGTV videosu gelecek instagrama) (2video)
10 eylül haftası DS7, C200 4matic konulacak (2 video)
17 eylül wrc, bmw 1m m2 (2 video)
24 Eylül haftası compass, egea cup (2 video) diye devam ediyor..

Şimdi soruyorum sana haftada anca kaç video gelmiş ? ve en çok video yükleyen biz olduğumuzu biliyor musun?

''Lansmanların bazılarına sinan abi katılmıyor veya katılamıyor galiba ki yeni otomobillerin çoğunun videosu yok kanalda ama diğer kanallar (benzin tv,carviser...) bu araçları test edip koyuyorlar ,sinan abi gibi aynı tadı vermiyor ama bu araçları otopark.com da neden göremiyoruz?''

Şöyle izah edeyim, bizim sektörde her şey kişisel ilişkileri ile yürür. Biz And gittikten sonra markalar tarafından kabul edilip,lansmanların çoğuna çağırılmaya başladık yani 1.5 senedir.(inanması güç olsada gerçekten öyle bir markanın müdürü bizzat bana And gittikten sonra kanala sempatisinin arttığını söyledi )
Carviser tek kişi olarak ds7 lansmanına katıldı dijitalden başka biri yoktu, ilişkisi iyidir seviliyordur çağırırlar. Hiç bir şey yapamazsın istersen 10milyon abone ol.
Ayrıca ds7 türkiyeye gelir gelmez en dolusunu bana verdiler heralde 2. falan teste alan bendim.
Peugeot 508 ve Opel combo'ya gidemedim vizem yetişmedi. Yapacak bir şey yok. Hatta hala gelmedi 18-19 eylül'de Hannover'e ticari araç fuarına gideceğim gelmesi lazım!
Volvo xc40 , lansmana çağırmadıkları için özellikle çekmiyorum !

Lansman sonrası bizim videolar 1 2 gün gecikmeli geliyor. Neden? çünkü kurguları ben yapmıyorum. 1 gün geç gelsin ama adam gibi görüntüleri ile çekimleri ile gelmesi taraftarıyım. Eren ve Fahir çekimden sonra otelde kurguya başlıyorlar. Ben anca döndüğümde görüntüleri Kurgucu arkadaşa teslim ediyorum. Yani ilk gelmesi tabi ki önemli ama herkesin tarzı farklı beni izlemek isteyen 1 ay sonra koysan da izliyor.

Bu sene çok gurur duyduğum ve sınırlı sayıda basın mensubunun katıldığı, Maserati , Goodwood, wrc portekiz, Fiesta st, Focus rs drift, gibi organizasyonlara katıldım.
Alfa stelvio , Lotus Exige ilk bize geldi!

Hani bekara karı boşamak kolay derler ya senin içinde klavye başında yazı yazmak kolay haliyle ama inanın otopark'ın şuanki durumundan oldukça memnunum, ortalama izlenmemiz 67k, top yaptığımız 2016 yılında sanırım 90k idi. Sanıldığının aksine çok bir düşüş yok.

projeler,kadın gözü,drag,sürüş teknikleri,2.el videoları artık gelmiyor,şahsi olarak motor videolarını ben sevmiyorum, mesela Corvette c7 gibi videoları da Ferhat abinin zengin otomobil bilgisi için izliyorum.hangimiz arabayı alacağımızdan izliyoruz ki artık videoları,biraz eğlenmek ve bilgi almak için izliyoruz ama eğlenmek kelimesi son 2 yıldır uyuşmuyor maalesef

Projeler
; son 2 senede hiç almadığımız kadar proje aldık. Maşallah diyelim 2019 için de böyle devam eder inşallah. Bazı projeleri anlamamış olabilirsiniz ki buda başarılı bir proje olmuş demektir zaten.
Kadın gözü, arabalar genelde hafta içi geliyor. Artık gece çekimi yapmıyoruz. Haftaiçi Aslı'yı getirmek oldukça zor ama çekeceğiz daha yeni konuştuk.
Drag; çok istiyorum devam etmek bu seriye özellikle kaldırmadım oynatma listesini fakat araç ayarlamak oldukça güç. Bir de dizel arabayla drag mı yapıcaz :) Ülke müsait değil :)
Sürüş teknikleri, daha yeni lastik basınç koydum, yüksek basınç versiyonu da gelecek. Çok sık gelmese de devam edecek.
2.el videoları, 420d 2014 modeldi. 2.el'den sayılmıyor mu? He diyorsan 2003 opel corsa vb test et. Onu muhtemelen yapmam zaten milyon tane bilgi test bulabilirsin. Maddi kaynağımı ona harcayamam. Umarım her çekime ve kurguya para verdiğimi biliyorsundur.

Motosiklet videolarını sevmiyor olabilirsin ama yeni bir kitle kazanmaya başladık ve yorumlar çok güzel. Enteresan dm'ler alıyorum. Devam edeceğim. Zaten tekerlekli her şeyi sevdiğim gibi motosikletleri de çok seviyorum bir an önce tecrübelenip pistte gazlamak istiyorum :)

''Corvette c7 gibi videoları da Ferhat abinin zengin otomobil bilgisi için izliyorum.hangimiz arabayı alacağımızdan izliyoruz ki artık videoları''

Dolar 1tl olsun diyelim ona rağmen kaç kişi Ferrari 488, Aston martin Vanquish, yada Corvette alabilecek? Ferhat abiyle yapmış olduğumuz tamamiyle otomobil kültürüne katkıda bulunmak ve insanlara bu otomobiller de anlatmak. bir nevi Jey leno ile yapılan videolar gibi düşün (https://www.youtube.com/user/JayLenosGarage)

''eğlenmek kelimesi son 2 yıldır uyuşmuyor maalesef''

Evet artık senin sevdiğin panpalar tarzı eğlence pek göremeyeceksin maalesef. Panpalarada açıklık getireyim. Panpalar serisi sadece 1 tek video idi. Çıkıp yarım saat durmadan saydırdım ve panpalar çıktı oraya böldük böldük 6 7 video çıktı oradan. Ondan sonra zaten başka panpa videosuda olmadı, olsa da zoraki oldu zaten. Zaten 2016'da And kendi kaldırdı panpa videolarını sadece efsane ibiza cupra'yı bıraktık. Hadi onu da geçtim panpa panpa diyorsunuz duyanda milyon izlenme almış sanacak. Geçen baktım videolara en iyi izleneni 100k.

''bence yeni formatlar denenmesi lazım kanal için çalışılması lazım,eğer olmayacaksa da başka bi kanal açılsın eski AND&SİNAN pampa/gazlama videoları yüklensin''

Yeni format olarak Röportaj düşünüyoruz, sokağa çıkıp otomobiller ile ilgili komik vb. sorular. Başka önerilere açığız ama Youtube çöplüğündeki formatlar değil tabi ki yok kışkırtma yok bilmem ne challenge. Zaten aslında otopark'a nasıl baktığınla değişiyor tüm olay. Sen eğlence odaklı otomobil kanalı olarak bakıyorsun, ben yeni çağın otomobil basını,dergisi olarak bakıyorum. ki hangisi daha uzun ömürlü olur sen söyle?

Yeni kanal açılsın and-sinan gazlama videoları ütopik olmuş biraz :) And, otoparkı, ülkeyi her şeyi bırakıp Amerika'ya gitti biliyorsun. Ne otoparkla ne Türkiyeyle hiç bir bağı yok ve bu durumdan çok mutlu bilmem takip ettin mi canlı yayınlarını.

Umarım sorularına az da olsa cevap bulabilmişsindir.

Sizleri SEVİYORUM, ÖPÜYORUM :)

Görüşürüz

Sinan
öncelikle aklımdaki soruları cevapladığın için teşekkür ediyorum abi,seni biraz kızdırmış gibiyim eğer öyleyse affola abi amacım hiçbir zaman kanalı kötülemek değil her zaman destek olmak,teşekkürler @sinan
 
  • Beğeni
Tepkiler: egmcrss ve sinan

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
İnsanlar şunu unutuyor bazen. Adamın çocuğu var, aile geçindiriyor, ve burası bir işletme..Youtube'da boş boş videolar çekip like ve yorum kasmak veya şakşaklanmak için video çekmiyor, adamın işi bu. Arka taraftaki maliyetleri kimse görmüyor. Youtube'a video yüklemek bedava da o videonun bir maliyeti var, her aşamasında bir emek var. 20 dakikalık otomobil testi izleyenler o videonun 20 dakikada çekildiğini düşünüyor. Bu adam tek başına ve yoğun bir programı var. Her tarafa yetişmeye çalışıyor. Geçen forumla bir buluşma yapacaktık, hatta ben yalan olur gelemez dedim, nitekim yalan da oldu..Çekimden gelemedi ki saat 19:00 civarı Beykoz tarafındaydı..Şurada sözde otomobil sevdalısı çoğu adama bunu yap desen yapmaz..Şahsen ben de yapmam, aileme zaman ayırmak isterim. İnsanların emeğini bir çırpıda nasıl yok sayıyorsunuz aklım almıyor. Olumlu veya olumsuz gördüğün noktaları söylemek ayrı direk adamın emeğini "artık izlenmiyor, sıkıcı" diye eleştirmek ayrı.
Youtube zaten abuk subuk videolardan geçilmiyor. Zorlama bir şekilde espri yapmaya çalışan mı dersin, aptal aptal araba tanıtan mı dersin, arabadan anlamayıp araba anlatmaya soyunan mı dersin, clickbait uğruna başlığa bir sayfa yazı yazan mı dersin ne ararsan var. Dolayısıyla Otopark gibi nitelikli kanallar gerçekten otomobil sever kullanıcılar için bir adım öne çıkıyor. Ayrıca gayet de objektif yorumluyor. Adam Honda'nın göçük problemini dile getiriyor bunu sordum diyor. Bunu yazamayan, test aracı vermeyecekler, reklam bütçesi kesilecek diye üç buçuk atan kaç tane adam var biliyor musunuz ? O yüzden bazı şeyleri incir çekirdeğini doldurmayacak boş sebeplerle eleştirmeyin. Beğenmiyorsanız daha iyisini kendiniz yapın biz de takip edelim ;)
 
Son düzenleme:

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,202
45,791
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Yaklasik 1 sene once de bir baslikta bahsetmistim. Fiyatlar boyle devam ettigi surece otomobil magazinciligi sektoru hobi amaciyla hayatta kalmaya dogru gidebilir. Insanlarin hayat pahaliligi konusunda ki psikolojik bunalimlariyla beraber fiyatlarin bu yuksek seyri uzun soluklu bir surece yayilirsa burada bahsedilen icerik, video yukleme suresi, kosept gibi konulardan daha buyuk sorunlar olacaktir emin olun. Hazir sektor henuz bu hale gelmemisken kiymet bilip desteklemek gerek.
 
Son düzenleme:

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Tamam madem bu kadar 2.el istiyorsunuz en çok merak edilenleri seçelim yazin bana bulup çekelim.

İkinci eli boşverde araba alıp toplayıp satma gibi bişiler düşünüyormusun. . Bir tanede tamir atolyesi sponsor olur sana. Ne bileyim yakınlarda müsait servis yokmudur. Honda Mutluhan ile 2000 model Honda civic 1,4 ies otomatik topla. Sonra satın :)
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Tamam madem bu kadar 2.el istiyorsunuz en çok merak edilenleri seçelim yazin bana bulup çekelim.

Alfa 75 2.0 TS
Alfa 156 2.0 TS
Alfa GTV
Alfa 166
Audi S3 1.8T Quattro
TT 1.8T Quattro
BMW 120D(E87)
BMW 325ti
BMW 330Ci(E46)
Citröen C2 VTS
Fiat Bravo 1.6 Multijet
Fiat Coupe
Fiat Panda 4x4
Fiat 131 Miriafori
Honda 1.6 VTİ
Honda Prelude 2.2 VTi
Honda CR-X
Honda Accord
Jaguar X-Type
Mazda MX-5 NA/NB
Mercedes CLC
Mercedes CLK
Mercedes 190 Cosworth
MG F
Mini Cooper(1973)
Nissan Almera
Opel Corsa OPC
Peugeot 107
Porsche Cayman
Porsche Boxster
Renault Espace
Renault Twingo
Skoda Octavia VRS
Subaru BRZ
Subaru Impreza 2.0 R
Subaru Legacy
Suzuki Swift 1.3 4x4
Toyota MR2
VW Lupo GTİ
VW Pheaton
VW Santana
Ford Fiesta Sport 1.6 120 Ps
Ford Focus 2.0 SportTrend
Ford Ka
Ford Mondeo Mk1/Mk2
Ford Scorpio
Ford Sierra
.....

Açıkçası listeye biraz daha halk otomobilleri ağırlıklı koyacaktım, ama Opel Corsa çekmenin de külfet olacağını yazdığınız için, sizin anlatımınızla dinlemek istediğim merak ettiğim otomobilleri yazdım, umarım bu listedekileri bir şekilde bulunup, test edilebilir.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. @sinan
 
Son düzenleme:

dthhasan

Hasan H Ayan
Sanmıyorum :)
Beta Programı
23 Ara 2017
4,285
16,187
5,720
çanakkale
Marka
Renault
Otopark arabamı test etsin de komedi tekliflerde var ama.aynı test yapılmış ama adam ısrarla kendi arabasının test edilmesini istiyor.ufak ama zor bir fikrim var (tabi uygulanabilirliğini bilemiyorum) mesela 90 bin liralık bir 2009 model d sınıfır a4 ile bir b sınıfı kıyaslaması kullanıcı yorumları değişik olabilir.(90 a sıfır araba kalmadı dimi)
 

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Alfa 75 2.0 TS
Alfa 156 2.0 TS
Alfa GTV
Alfa 166
Audi S3 1.8T Quattro
TT 1.8T Quattro
BMW 120D(E87)
BMW 325ti
BMW 330Ci(E46)
Citröen C2 VTS
Fiat Bravo 1.6 Multijet
Fiat Coupe
Fiat Panda 4x4
Fiat 131 Miriafori
Honda 1.6 VTİ
Honda Prelude 2.2 VTi
Honda CR-X
Honda Accord
Jaguar X-Type
Mazda MX-5 NA/NB
Mercedes CLC
Mercedes CLK
Mercedes 190 Cosworth
MG F
Mini Cooper(1973)
Nissan Almera
Opel Corsa OPC
Peugeot 107
Porsche Cayman
Porsche Boxster
Renault Espace
Renault Twingo
Skoda Octavia VRS
Subaru BRZ
Subaru Impreza 2.0 R
Subaru Legacy
Suzuki Swift 1.3 4x4
Toyota MR2
VW Lupo GTİ
VW Pheaton
VW Santana
Ford Fiesta Sport 1.6 120 Ps
Ford Focus 2.0 SportTrend
Ford Ka
Ford Mondeo Mk1/Mk2
Ford Scorpio
Ford Sierra
.....

Açıkçası listeye biraz daha halk otomobilleri ağırlıklı koyacaktım, ama Opel Corsa çekmenin de külfet olacağını yazdığınız için, sizin anlatımınızla dinlemek istediğim merak ettiğim otomobilleri yazdım, umarım bu listedekileri bir şekilde bulunup, test edilebilir.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. @sinan
Bu araçlar çok ütopik, Ferrari test etmek bile bunların pek çoğunun temizini test etmekten daha kolaydır. Pek çoğu ancak hastasının bileceği, halk için bir şey ifade etmeyen modeller. Keşke çekilseler ama ciddi anlamda 2. el değeri olan araçları test etmek bence daha mantıklı.
 

berkay1234

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
312
74
645
aynen ya 1 2 sene önce özellikle 2 sene önce 2. el araç incelemeleri geliyordu şimdi hep 0 oda gelsin ama 2. el de gelmeli eski formata dönülmeli bence
 
  • Beğeni
Tepkiler: goktug.alp

berkay1234

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
312
74
645
#rez atayım şuan araca 300 400 verecek gücümüz yok 2. el gelse normal fiyatlar 40k 50k 30k gibi araçlar gelse iyi olur artık eskisi kadar keyif vermiyo ha kanala demiyorum otomobillere diyorum otomobiller çok pahalı ucuz olsa...
 

fatih yavuz

Profesör
8 Eyl 2016
559
1,083
2,320
İstanbul
Marka
Saab
2012 den beri sıkı takipçiyim ama son aylardaki video'ların çoğunu izlemedim.. bu otoparkın suçu değil Sinan abi yine de çok iyi anlatıyor çok iyi testler yapıyor ama araçların fiyatını gördükçe sanki içimizde ki otomobil aşkı mumyalanıyor gibi oluyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım