Carwow'ın bir anda 1 milyon olamayacak bir kanal olmasını yerdiğini zannediyorum, en azından yazından onu çıkardım. "Ne bir intro, ne bir müzik de neymiş diyebileceğiniz bir içerik yok." bu cümlenin yanlışlığını göstermeye çalıştım. Tek olayları İngilizce yayın yapıyor olmaları değil yani. Bir videoyu izleten şey intro veya müzik değil, akıcı kurgudur, özellikle bu tarz inceleme videolarında. Ufak bir eleştiri yapacak olursam; bence Otopark'ın da şu anda sekteye uğradığı konu o.Öncelikle bu bir yargı değil, bunu açıklığa kavuşturalım. Sitesine nitekim bakmaya da gerek yok, çünkü son videosunda kendi ofis ve cekim hikayelerini özetlemiş.
Dilin evrenselliğini en büyük artısı nitekim. Bugün herkes tarafından beğenildiğini belirttiğin Matt’i, Türkçe dil ile garipçe rumeli yolunda çekime gönder, neticeyi kendin gör. Bu hayıflamak değil, bu onların en büyük artısı, belirtmek istediğim kıstaslardan biri.Çünkü daha fazla nüfusu erişebilme imkanına sahipler.
Ayrıca carwow için youtube bir kol yani enstruman. Şunlardan hangisini almalıyıma cevap verecek bir sabit call center’ı var.