organik Antifiriz biraz ağır olmuş sanki micraya, bi süre altını kontrol etmeyi ve her gün marşa basmadan önce su seviyesini kontrol etmeyi unutma. Paslanmış delikleri falan açabilir antifiriz takibini yaparsın sonrasında tertemiz binersin
Abi motor alüminyum da, radyatörü bilmiyorum, ben de endişeliyim bir miktar.organik Antifiriz biraz ağır olmuş sanki micraya, bi süre altını kontrol etmeyi ve her gün marşa basmadan önce su seviyesini kontrol etmeyi unutma. Paslanmış delikleri falan açabilir antifiriz takibini yaparsın sonrasında tertemiz binersin
Kullandığın antifirizin markasını söylersen belki bilen vardır içeriğini falan (ben hiç anlamam malesef) biraz da oran olarak antifiriz fazla olmuş, benim araba (çoğu araba da öyle hatta) 6 litre alıyor yarı yarıya koyoruz suyla. Sende bayağı yoğun olmuş sorun çıkarmazsa daha faydalı olur amaAbi motor alüminyum da, radyatörü bilmiyorum, ben de endişeliyim bir miktar.
ben biraz araştırdım, tahminim doğru kırmızı tavsiye ediliyor ve sistem tamamen alüminyum ama kaza sonrası arabaya honda radyatörü takılmış.Kullandığın antifirizin markasını söylersen belki bilen vardır içeriğini falan (ben hiç anlamam malesef) biraz da oran olarak antifiriz fazla olmuş, benim araba (çoğu araba da öyle hatta) 6 litre alıyor yarı yarıya koyoruz suyla. Sende bayağı yoğun olmuş sorun çıkarmazsa daha faydalı olur ama
ben de değiştirdim yeni hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 27340
Yakıt filtresi aldım, antifriz de problem yaratmadı organik kullanılabiliyormuş.
Şanzıman takozundan yana hala çözümüm yok tornacıya gidip yapılmadan gitmem burdan deyip zorla yaptırsam mı diye düşünüyorum.
eline sağlık süper görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 27952Ekli dosyayı görüntüle 27953Ekli dosyayı görüntüle 27954Ekli dosyayı görüntüle 27955
Gösterge camını @Mt.Akina tavsiyesiyle cilaladım, restorasyon kelimesinin hakkını vermese de baya bir iş yaptı.
Bir de yakıt filtresi almıştım, usta lpg sistemini nasıl montajladıysa artık eskisini sökemedim, hortum da zaten filtreye yapışmış.
Araba benzin alamayana kadar devam artık yapacak bir şey yok.
Keşke hiç takmasalar, zaten ne yakıyo da ne kadar düşecekeline sağlık süper görünüyor.
benim arabada allahtan lpg yok ve şuanki yakıtımla gerek de yok.
Teşekkür ederim![]()
şaka bir yana eline sağlık, tertemiz olmuş. kıskanmadım değil..
Sökmesi bedavaKeşke hiç takmasalar, zaten ne yakıyo da ne kadar düşecek![]()
şehir içi benzin kaçırıyor ve kokutuyor olmasına rağmen (sorunu bulduk sonunda çözüldü) 7.6 gibi birşey yaktı.Keşke hiç takmasalar, zaten ne yakıyo da ne kadar düşecek![]()
Sorun neydi ya, benim arabada da bazen oluyo alakasız zamanlardaşehir içi benzin kaçırıyor ve kokutuyor olmasına rağmen (sorunu bulduk sonunda çözüldü) 7.6 gibi birşey yaktı.
harika bence
altta hava tahliye borusunda minik bi yırtılma vardı onu değiştirdik.Sorun neydi ya, benim arabada da bazen oluyo alakasız zamanlarda