Merhabalar, öncelikle belirtmem gerekirse 23 yaşındayım, öğrenciyim şuan otomobil almak gibi bir planım yok yakın tarihlerde de Subaru gibi pahalı bir otomobil (sıfır) alamayacağım da bir gerçek. Ama bu markaya resmen aşığım nasıl kaptım zehri bilmiyorum aslında bakarsanız hiç sürmedim ama kendimi bildim bileli manyağım bu markaya. Galeride olsun fuarlarda olsun oturmuşluğum her yerini mıncıklamışlığım vardır fakat hiç sürmedim dediğim gibi.
Test sürüş talebi atıyordum fakat endişelendim, açıkçası aracı satın almayacağım her halimden belli satış temsilcilerinin ters davranışlarda bulunmasından çekiniyorum. Şubeleri de lüks bir semtte, Fiorino ile gideceğim (arabamızı severim işime yaran bir şeye nankörlük edemem orası ayrı
) haliyle çekindim gitsem mi gitmesem mi diye.
Sizce ne yapayım davranışları nasıl olur beni markadan soğutmasınlar
Çanakkale de Toyota bayisinde bir kaç kere teste gittim orada çok sıcaklardı istediğin zaman gel muhabbeti bile döndü
ama İstinye'de Subaru olunca işler değişebilir. Bir defa bir Levorg kullanmak istiyorum artık. Ne yapayım dostlar abiler, aşkımı bağrıma basayım ilerde elbet kullanırsın mı dersiniz, yoksa git kardeşim ne olacak mı dersiniz
Var mı İstinye Subaru'da test sürüşü gerçekleştiren? Uzun yazdıysam affola
Herkese iyi geceler diliyorum.
Test sürüş talebi atıyordum fakat endişelendim, açıkçası aracı satın almayacağım her halimden belli satış temsilcilerinin ters davranışlarda bulunmasından çekiniyorum. Şubeleri de lüks bir semtte, Fiorino ile gideceğim (arabamızı severim işime yaran bir şeye nankörlük edemem orası ayrı

Sizce ne yapayım davranışları nasıl olur beni markadan soğutmasınlar