Hocam 60-65 bin TL bir bütçeden bahsetmişim 2. elde.. Sıfırda da engelli plaka olduğu zaman 65bin e gelen arabalardan bahsetmişimRange Rover Super sport SVR

Hocam 60-65 bin TL bir bütçeden bahsetmişim 2. elde.. Sıfırda da engelli plaka olduğu zaman 65bin e gelen arabalardan bahsetmişimRange Rover Super sport SVR
60-65bine varsa tucson alHocam 60-65 bin TL bir bütçeden bahsetmişim 2. elde.. Sıfırda da engelli plaka olduğu zaman 65bin e gelen arabalardan bahsetmişimRange Rover'dan bahsediyorsunuz
![]()
Ben onlardan biriyim o halde? Dinimde imanımda biriyim ancak devlet ve devletin vermiş olduğu hukukta zaten evdeki yatalak dedesinin olası bir durumda hastahaneye, kontrole ya da daha acil bir durumda acile daha rahat götürülebilmesi için, aile yakınlarının da bu hastaya bakması için teşvik edilmesi düşünülerek yapılmış bir uygulama. Benimde babaannem alzaymır hastası ve işler senin sandığın gibi gelişmiyor. Hastaneye götürüldüğü zaman ilçedeki hastane yetersiz olunca hangi ilde yatak boşsa oraya sevk ediyorlar ve sana daha yakın olan şehirlerdeki özel hastanelere götürmek için sana ambulans tahsis etmiyorlar. Evet bunun için daha uygun bir araba tabii ki yeterli olacaktır ancak imkanım varken ve devletin bana sağladığı hukukta böyle bir madde de varken kendi zevkimi ve rahatımı da düşünerek ona göre bir tercih yapmamı hangi sıfatla detaylandıracaksın ?Bu engelli arabası işinin iyice suyu çıktı. Piyasa, evdeki yatalak dedesinin üzerine engelli arabası alıp binen, sonrada din iman hak hukuktan bahseden sıfatının detayına buradan girmeyeceğim insanlarla doldu.
Bunu hangi zihniyetle yazıyorsun? Sen evinde 90-100 kilo ve ayakları bu kiloyu taşıyamayan bir yaşlı baktın mı hiç? Hastaneye kontrole giderken çekilen eziyeti tattın mı hiç? "O da insandır, sürekli yatıyor hadi bir hava aldıralım" deyip minibüslerde eziyet çektin mi hiç?Bu engelli arabası işinin iyice suyu çıktı. Piyasa, evdeki yatalak dedesinin üzerine engelli arabası alıp binen, sonrada din iman hak hukuktan bahseden sıfatının detayına buradan girmeyeceğim insanlarla doldu.
O dediklerinin hepsini yaptım. rahmetli babam 100 kilo değildi sadece. O durumdaki hastanın dışarı çıkıp gezecek hali olmuyor. bu yorumu da bildiğim için yaptım. Hasta bahane ötvsiz araba şahane.Bunu hangi zihniyetle yazıyorsun? Sen evinde 90-100 kilo ve ayakları bu kiloyu taşıyamayan bir yaşlı baktın mı hiç? Hastaneye kontrole giderken çekilen eziyeti tattın mı hiç? "O da insandır, sürekli yatıyor hadi bir hava aldıralım" deyip minibüslerde eziyet çektin mi hiç?
Şu saydıklarımın hiç birini yaşamamışsın belli. Yaşasaydın şu yorumu yapmazdın.
Ben babamı alzheimer dan kaybetmişim sen bu işler öyle olmuyor, böyle olmuyor diye ahkam kesiyorsun bana. Avantayı, beleşi görünce hiç hatırlamadığınız babaanneler aklınıza gelir, merhamet damarlarınız kabarır. Sözüm doğrudan size değil, genelleme yapıyorum.Ben onlardan biriyim o halde? Dinimde imanımda biriyim ancak devlet ve devletin vermiş olduğu hukukta zaten evdeki yatalak dedesinin olası bir durumda hastahaneye, kontrole ya da daha acil bir durumda acile daha rahat götürülebilmesi için, aile yakınlarının da bu hastaya bakması için teşvik edilmesi düşünülerek yapılmış bir uygulama. Benimde babaannem alzaymır hastası ve işler senin sandığın gibi gelişmiyor. Hastaneye götürüldüğü zaman ilçedeki hastane yetersiz olunca hangi ilde yatak boşsa oraya sevk ediyorlar ve sana daha yakın olan şehirlerdeki özel hastanelere götürmek için sana ambulans tahsis etmiyorlar. Evet bunun için daha uygun bir araba tabii ki yeterli olacaktır ancak imkanım varken ve devletin bana sağladığı hukukta böyle bir madde de varken kendi zevkimi ve rahatımı da düşünerek ona göre bir tercih yapmamı hangi sıfatla detaylandıracaksın ?
Valla o babaneyle 15 yıldır beraber yaşıyorum. Yıllardır da tek bir kelime etmeden her ihtiyacına koşuyoruz. Bunu marifetmiş gibi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bu bizim sorumluluğumuzdur, borcumuzdur. Bu konu da beleşi görünce akla gelmek değil, fırsatı değerlendirmektir. Önce dar görüşlülüğünüzden dolayı, sonra ise bu konuların konuşulacağı yerin burası olmadığından dolayı daha fazla uzatmayacağım. Herkesin görüşü kendine.Ben babamı alzheimer dan kaybetmişim sen bu işler öyle olmuyor, böyle olmuyor diye ahkam kesiyorsun bana. Avantayı, beleşi görünce hiç hatırlamadığınız babaanneler aklınıza gelir, merhamet damarlarınız kabarır. Sözüm doğrudan size değil, genelleme yapıyorum.