TESLA TRUCKS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başta gidip Model 3 üretsinler. İnsanlar mağdur...
Hadi onu geçtim, Model 3 üretmek için Model X ve Model S'in üretimlerini durduracaklarmış. Ne kadar da mantıklı hamleler :D

not: Tesla'yı severim. Kamyon güzel olmuş.

Adamlar gerçekten kaliteli çalışıyorlar. Ben konvoy özelliğini beğendim 3 tır arka arkaya giderken dizelin neredeyse yarısı kadar tüketim yapıyor. Ayrıca patlamalara karşı bile dayanıklı olduğunu söyledikleri bir cam yapmışlar gayet sağlam gözüküyor.

WhatsApp Image 2017-11-17 at 13.54.35.jpeg

Adamlar gerçekten kaliteli çalışıyorlar. Ben konvoy özelliğini beğendim 3 tır arka arkaya giderken dizelin neredeyse yarısı kadar tüketim yapıyor. Ayrıca patlamalara karşı bile dayanıklı olduğunu söyledikleri bir cam yapmışlar gayet sağlam gözüküyor.

Ekli dosyayı görüntüle 10040

Bu gösterge Amerikan dizeline göre hesaplanmış. Amerikada dizelin litresi 0,75 sent iken Türkiyede 1,5 dolar.. Yani Tesla truck türkiyedeki ekonomisi paha biçilmez.

İlk başta gidip Model 3 üretsinler. İnsanlar mağdur...
Hadi onu geçtim, Model 3 üretmek için Model X ve Model S'in üretimlerini durduracaklarmış. Ne kadar da mantıklı hamleler :D

not: Tesla'yı severim. Kamyon güzel olmuş.

Bununla ilgili kaynak var mi? Benim bildigim Model S'in en ucuz versiyonunun uretimi durdurulacak, geri kalanlari devam.

Aklıma gelenler şunlar;
Sürtünme katsayısı çok iyi. Alan, cd hesaplamasında çarpan biliyorsunuz bu kadar geniş yüzey alanda bu değer çok başarılı.
Direksiyon ortada olduğu için sağ direksiyon sol direksiyon olayı yok. Üretim maliyetlerini düşürür tasarım yükünü hafifletir.
Adamlar çok iyi ar ge yapıyorlar keşke aynı başarıyı üretimde de gösterebilseler.
Daha düzenli şekilde model 3 üretemiyorken 2019'a Tesla Truck için üretim tarihi biraz imkansız geldi bana.

Bununla ilgili kaynak var mi? Benim bildigim Model S'in en ucuz versiyonunun uretimi durdurulacak, geri kalanlari devam.
Valla alman basınında okuduğumu hatırlıyorum sanki ama şimdi linkini bulamadım. Bulduğum anda iliştireceğim buraya.
İnşallah dediğiniz gibidir, daha da mantıklı geldi bana açıkçası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...