Konu Hortlatma Zamanı;
Öncelikle tüm yazdıklarımı(zı) 2 buçuk yıl sonra kahkahalarla okuduğumu belirtmek isterim
Evet sonra ben ne mi yaptım? Bu işlere ve federasyona o kadar laf söyledikten sonra gözetmenliğe başladım. Sonraki sene biraz işlerin içine girince o çok gördüğüm(aslında o organizasyon için ve başta da benimde yaptığım gibi ön yargı ile yaklaşan,bu işi gerçekten istemeyenleri süzgeçten geçirmek için yok para olan) 500 TL'yi vererek organizasyona katıldım
İlk turu güzel bir derece ile geçtik ikincide elendik bunlar arka plandaki meseleler. Söylemek istediklerim ise şunlar; bu organizasyon bu sene tekrar yapılacak ve bir aksilik olmaz ise yine katılacağım. Kazanamasam bile 28 yaş sınırı dolana kadar ve organizasyon yapıldıkça her sene katılabilirim arkadaşlar. Yani o 500 TL bu işin sonunda elde edebileceklerinizi ve kendinize katacağınız şeyleri düşününce gerçekten makul bir meblağ. Her şeyden önce gerçek bir yarış otomobili ile gerçek bir yarış pistine çıkıp o atmosferi tadıyorsunuz.
Çevremde bu işe ilgisi olan tüm arkadaşlarıma ve geçen sene yarıştıktan sonra bana yazan onlarca kişiye dediğim gibi herkese bu şansı kaçırmayın mutlaka katılın demek isterim.
Pistte görüşmek üzere forumun yıldız adayları! (TOSFED reklam verse bu kadar yazamazdım, keşke sponsor olsalar

)