Hangi marka modeller var o paraya b sınıfı hatchback?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taşıt kredisinin faizi yüksek bildiğim kadarıyla. Bayii ile konuşabilirsiniz bu konuda onlarda kredi verebiliyor ve bankalardan daha avantajlı oluyordu sanırım. Benim fikrim o kadar yüksek kredinin altına girmemeniz yönünde. Aracı aldıktan sonra ortaya çıkacak masrafları da düşünerek hareket etmekte fayda var.Yeni konu açmadan buraya sormak istiyorum: almayı hayal ettiğim araba 100bin tl ve benim elimde sadece 10 bin tl peşinat var. Aylık gelirim 2700 tl . Banka bana kredi verir mi ? Bu işler nasıl oluyor bilen var mı arkadaşlar ?
İlk önce orta halli bir araç alıp bir kaç yıl beklemenizi tavsiye ederim. Satarken çok zarar etmezsiniz üstüne koyar istediğiniz aracı alırsınız. Yani ben öyle yapardım.Sıfır arabaya binmeyi hayal ediyorum aylardır sahibinden 'de dolanıyorum içime sinmiyor hiçbiri. Astra 1.4 exellance otomatik almak istiyorum.
Hocam sende de ne cesaret varmış. Hadi aldın aracı diyelim, bakımı, lastiği, servisi, sigortası, yakıtı, olası sağa sola sürtmeleri karşılayabilecek misin? Veya 100.000 lik aracı alıp da hayatındaki bütün harcamalardan ne kadar kısacaksın?Yeni konu açmadan buraya sormak istiyorum: almayı hayal ettiğim araba 100bin tl ve benim elimde sadece 10 bin tl peşinat var. Aylık gelirim 2700 tl . Banka bana kredi verir mi ? Bu işler nasıl oluyor bilen var mı arkadaşlar ?
Hocam sende de ne cesaret varmış. Hadi aldın aracı diyelim, bakımı, lastiği, servisi, sigortası, yakıtı, olası sağa sola sürtmeleri karşılayabilecek misin? Veya 100.000 lik aracı alıp da hayatındaki bütün harcamalardan ne kadar kısacaksın?