Vag Hater'lar şokkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bakın Berkin dediniz aklıma geldi. Bana attığı mesajlara bakın...
Bi gün de halimi hatrımı sor be zalım yar @Berkinka
Ekli dosyayı görüntüle 2980

Kayitlara baktim. İlk kufur etmek mesajinda yanlislikla kufur etmek 2 uyari puanidir demisim, banlamamisim.

Biraz sonra farkedip tekrar mesaj gönderip bu sefer kufur etmek 3 uyari puanidir diye yazip banlamistim sizi.

Siz ilk yolladigim hatali mesaji da sayarak 3 kere banlandim diyorsunuz, dedigim gibi iki defa banlandiniz simdiye kadar :D

Kayitlara baktim. İlk kufur etmek mesajinda yanlislikla kufur etmek 2 uyari puanidir demisim, banlamamisim.

Biraz sonra farkedip tekrar mesaj gönderip bu sefer kufur etmek 3 uyari puanidir diye yazip banlamistim sizi.

Siz ilk yolladigim hatali mesaji da sayarak 3 kere banlandim diyorsunuz, dedigim gibi iki defa banlandiniz simdiye kadar :D
Canın sağ olsun.
Banlandığım zaman açtığım 2. hesabı kapatma yeter :D

Üyelikte Ip sistemi gelsin. Facebooktaki gibi gerçek isim soyisimle üyelik zorunluluğu gelsin ve gerçek isim soyisim vs bilgileri sadece yöneticiler görsün. Hodrimeydan, var mısınız ?

Kabak tadı vereli çoook oldu :D

Valla sayamadım kaç kere düzelttiğini.....
sen de varsa diplomanı getir. iş vermiyorlar. cv ne otoparkta 2 kere banlandı mı yazacaksın :D

ya bak , dönüp dolaşıp adamın çalışmaması ile ilgili vuruyorsun. Adam elli kere söyledi kendi isteğiyle çalışmadığını, neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum sarı ilanlar demek ve 3 günde bi forumlara muhtarı geri çağıralım demekten başka bir şey yapmıyorsun senin muhtar olduğunu bilmeyen kaldı mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...