En iyisi alüminyum amüniyum, sac karter ezilse yağ süzgecini tıkayıp yatak sardırıyor, plastik neyse... alüminyum en azından çatlıyorYa plastik karter ne küfür gibi resmen darbede çatlasın sızıntı yapsın da ekmek yiyelim derdinde adamlar
En iyisi alüminyum amüniyum, sac karter ezilse yağ süzgecini tıkayıp yatak sardırıyor, plastik neyse... alüminyum en azından çatlıyorYa plastik karter ne küfür gibi resmen darbede çatlasın sızıntı yapsın da ekmek yiyelim derdinde adamlar
Başka hangi markalar plastik kullanıyor onu biliyor musun mesela citroen ve opelde nasıl ona göre koruma taktıralımEn iyisi alüminyum amüniyum, sac karter ezilse yağ süzgecini tıkayıp yatak sardırıyor, plastik neyse... alüminyum en azından çatlıyor
Opeller genellikle sac kullanıyorlar, citroende sac ama modelden modele farkedebilir benim gördüğüm saclarBaşka hangi markalar plastik kullanıyor onu biliyor musun mesela citroen ve opelde nasıl ona göre koruma taktıralım
TDCİ motorlarda sac duratec motorlarda alüminyum kullanılıyor abicim@motorsinann sinanım sen bilirsin, ben karteri gördüm aracımda ama hiç kontrol etmedim malzemesi nedir bilmiyorum. Ford ne kullanıyor ?
muhafaza kaldırıp kaç kilo kurtarabiliriz sonuçta ağırlık yapıyor keşke mühendisliği iyi olsa da hafif olsa tosun mübarek :/Opeller genellikle sac kullanıyorlar, citroende sac ama modelden modele farkedebilir benim gördüğüm saclar
opellerde çelik muhafaza oluyor genelde zaten
Bide mazdalar a dan z ye yazsin diyecez en sonunda adama @motorsinann@motorsinann sinanım sen bilirsin, ben karteri gördüm aracımda ama hiç kontrol etmedim malzemesi nedir bilmiyorum. Ford ne kullanıyor ?
valla 2 kişi zor takılıyor opellerin muhafaza biraz ağırmuhafaza kaldırıp kaç kilo kurtarabiliriz sonuçta ağırlık yapıyor keşke mühendisliği iyi olsa da hafif olsa tosun mübarek :/
Ben saç kartere de pek güvenmem. Yetkiliyle bir konuşayım bakalım, adam gibi dayanıklı bir alt muhafaza aksesuarı var mı ellerinde.TDCİ motorlarda sac duratec motorlarda alüminyum kullanılıyor abicim
Sonra araba niye ağır koymasa karter için muhafazayı araba hafifleyecek ve az yakıp iyi yürüyecek ama nerede ford a bu konuda tebrik etmek lazım hem arabanın ağırlık olarak iyi hemde alt yapı iyivalla 2 kişi zor takılıyor opellerin muhafaza biraz ağır
Mazda benzinlilerde alüminyum dizellerde sac kullanılıyor genelde abicim, genelde diyorum çünkü benim gördüklerim böyleydi hani ekstrem motorları nasıldır bilemiyorum, Japonlar alüminyum kullanıyor yavBide mazdalar a dan z ye yazsin diyecez en sonunda adama @motorsinann
Tesekkur ettim cok aydinladik valla sayende bende bi gidip konussam adamlarla iyi olcak galibaMazda benzinlilerde alüminyum dizellerde sac kullanılıyor genelde abicim, genelde diyorum çünkü benim gördüklerim böyleydi hani ekstrem motorları nasıldır bilemiyorum, Japonlar alüminyum kullanıyor yav
karter yüksekte kalıyor zaten abi karteri vuracak kadar şeye denk gelirsen radyatörü de patlatırsın şanzımanı da çatlatırsınBen saç kartere de pek güvenmem. Yetkiliyle bir konuşayım bakalım, adam gibi dayanıklı bir alt muhafaza aksesuarı var mı ellerinde.
Mazda benzinlilerde alüminyum dizellerde sac kullanılıyor genelde abicim, genelde diyorum çünkü benim gördüklerim böyleydi hani ekstrem motorları nasıldır bilemiyorum, Japonlar alüminyum kullanıyor yav
Mazda benzinlilerde alüminyum dizellerde sac kullanılıyor genelde abicim, genelde diyorum çünkü benim gördüklerim böyleydi hani ekstrem motorları nasıldır bilemiyorum, Japonlar alüminyum kullanıyor yav
Renault dizellerinde de benzinlilerinde de alüminyumRenault ne kullanıyor acaba karteri
ben korktum biraz bu muhabbetten sonra
Biliyor musun? @motorsinann
Valla temizinden musterisi hazir ilerde istanbulda nerede olursam olayim yer actigi zaman ondayimsinan olmasa ne halt edicez bilmiyorum
Valla temizinden musterisi hazir ilerde istanbulda nerede olursam olayim yer actigi zaman ondayim
aynen öyle dizelleri aynı motor hatta ki Volvo da ben duratec motor gördümhocam eskileri için konuşmak gerekirse zaten mazda,ford,pejo,citroen,volvo ufak farklılıklar olsa da aynı dizel motoru kullanmıyor muydu doğal olarak kullandıkları parçalarda benzer olur