Bende bir Golf hayranıyım ve çok seviyorum. Fakat yanlış bir fiyatlama stratejisi ile gekirse ne kadar iyi olursa olsun fiyat konusunda sağlam bir eksi alacaktır buda lider olmasını engelleyebilir.
Her ne olursa olsun Astra 105 olduğunda ağzına kadar dolu oluyor neredeyse ama Golf o kadar dolu olamıyor. Birde şimdi makyaj ile hem teknolojik şeyler gelecek hem maaliyet artacak yani umarım fiyat aynı seviyede kalır ve donanımı artar. Eğer donanımı artarsa şu anki fiyatın zaten abes olmaz.hocam bunu siz de biliyorsunuz ki aslında golf ün fiyatlandırması da çok abes değil. 105 bine astra alacak adam var da sanki 110 bine golf ün derdindeler. geriye kalan fiyatlandırmada da bir abeslik yok zaten
Senin durumun daha acı verici çünkü vag modelleri olmasa hiç otomobil konuşamayacaksın. Keza biz ford'dan da vw'den de bmw'den de citroen'den de.. yeteri kadar değerlendirme yapıp konuşuyoruz. Ben daha senin vag grubu dışında hiç bir araca dair bir bilgi birikimin olduğuna şahit olmadım yaptığın yorumlardan. Başkalarına laf atmadan evvel kendi bilgi dağarcığını sorgulasan senin için daha yerinde olur. Zira fazlasıyla komik oluyorsun hocam.Yeni motor,yeni ghost göstergeler, multimedia,farlar ve fazlası da olduğuna eminim, gayet yerinde ve makyaj operasyonu için fazla bile. Rakiplerine yine nal toplatacak. Fordçular golf başlığında mondeo konuşmaya, suzuki başlığında dsg muhabbeti yapmaya devam etsin. Vw modelleri ve teknolojileri olmasa otomobiller hakkında konuşamayacaklar.
Almanyadaki araba için konuşursak evet highline pakete güzel donanımlar gelmiş ama buna bağlı olarak fiyatı da zaten artmış aklıma 3 şey geliyor Türkiye ye eksik donanımla gelecek ve fiyatı çok etkilenmeyecek,Doğuş kazancını düşürecek aynı arabada ya da bildiğim kadarıyla golf 7.5 artık almanya yerine cezayir de üretilecek yani zaten maliyeti düşmüş olacak buna bağlı olarakta fiyatı da çok etkilenmeyecek.Her ne olursa olsun Astra 105 olduğunda ağzına kadar dolu oluyor neredeyse ama Golf o kadar dolu olamıyor. Birde şimdi makyaj ile hem teknolojik şeyler gelecek hem maaliyet artacak yani umarım fiyat aynı seviyede kalır ve donanımı artar. Eğer donanımı artarsa şu anki fiyatın zaten abes olmaz.
İki yerde üretilecek sırf cezayir değil.Almanyadaki araba için konuşursak evet highline pakete güzel donanımlar gelmiş ama buna bağlı olarak fiyatı da zaten artmış aklıma 3 şey geliyor Türkiye ye eksik donanımla gelecek ve fiyatı çok etkilenmeyecek,Doğuş kazancını düşürecek aynı arabada ya da bildiğim kadarıyla golf 7.5 artık almanya yerine cezayir de üretilecek yani zaten maliyeti düşmüş olacak buna bağlı olarakta fiyatı da çok etkilenmeyecek.
fiyatların sabit kalması için daha az maliyetle üretilen cezayir üretimli golf ün buraya gelmesi lazım ki ilk fiyatı daha ucuz olsun.İki yerde üretilecek sırf cezayir değil.
Valla Almanya'dan gelsin hiç cezayir'i buraya bulaştırmasınlar.fiyatların sabit kalması için daha az maliyetle üretilen cezayir üretimli golf ün buraya gelmesi lazım ki ilk fiyatı daha ucuz olsun.
O zaman fiyatı da rakiplerinden artacak. Cezayire fabrika açılmasının ilk sebebi zaten maliyetten kısmak.Valla Almanya'dan gelsin hiç cezayir'i buraya bulaştırmasınlar.
Artsın ama kaliteden düşmesin valla.O zaman fiyatı da rakiplerinden artacak. Cezayire fabrika açılmasının ilk sebebi zaten maliyetten kısmak.
Yazdığım tüm yorumlar arasında 1 tane vw fanboy'u diye kalbini kırdığım, arabasına çamur attığım, kötü-berbat dediğim tek bir yorum göster herkesten özür dileyip bir daha bu foruma hiç bir isim ve nick ile giriş yapmayacağıma söz veriyorum. Ama gösteremezsin. Hayatım boyunca sen ve senin gibi yorum yapan insanlardan olmamak için kendimi ahlaken eğitmek için uğraştım. Sen özgüveni o kadar düşük bir insansın ki yaptığımız yorumlara cevap olarak alıntı yapmak yerine ortaya sallıyorsun. Biz buna tabiri caizse sosyal platforum üzerinde arkadan konuşmak diyoruz. Oysa ben senin yorumunu alıntı yapıp sana direkt cevap verdim. Birine bir şey diyeceğim zaman ortaya konuşmam, direkt alıntı yaparım. Senden de aynı özgüveni beklerim. Bunca işin gücün arasında vaktini arabalar hakkında yorum yapmak yerine, insanlara laf söylemek için ayırıp harcayabiliyorsun. Bu özverini takdir ettim. Allah senin gibileri ıslah etsin inşaallah.Yaw he he... Ben "arabacı" değilim,işim gücüm var,ilgimi çeken konu ve zamanım olursa yazarım olmazsa yazmam. burası da bilgi yarışması vs değil,sana veya pampalarına birşey kanıtlama zorunluluğum da yok. Sen bana laf yetiştirene kadar açıp yazdıklarınıza bak, komiklik dağının zirvesindesin(iz). İşiniz gücünüz vw modellerini boklayıp cevap verene "fanboy" damgasını yapıştırmak.
vw otomobilleri ve tekn. olmasa otomobiller hakkında konusacak bi şeyimiz olmayfjkghsdkjfgsdf@maximaorhan nolmuş nolmuş
vw otomobilleri ve tekn. olmasa otomobiller hakkında konusacak bi şeyimiz olmayfjkghsdkjfgsdf
Yeni motor,yeni ghost göstergeler, multimedia,farlar ve fazlası da olduğuna eminim, gayet yerinde ve makyaj operasyonu için fazla bile. Rakiplerine yine nal toplatacak. Fordçular golf başlığında mondeo konuşmaya, suzuki başlığında dsg muhabbeti yapmaya devam etsin. Vw modelleri ve teknolojileri olmasa otomobiller hakkında konuşamayacaklar.
Yazdığım tüm yorumlar arasında 1 tane vw fanboy'u diye kalbini kırdığım, arabasına çamur attığım, kötü-berbat dediğim tek bir yorum göster herkesten özür dileyip bir daha bu foruma hiç bir isim ve nick ile giriş yapmayacağıma söz veriyorum. Ama gösteremezsin. Hayatım boyunca sen ve senin gibi yorum yapan insanlardan olmamak için kendimi ahlaken eğitmek için uğraştım. Sen özgüveni o kadar düşük bir insansın ki yaptığımız yorumlara cevap olarak alıntı yapmak yerine ortaya sallıyorsun. Biz buna tabiri caizse sosyal platforum üzerinde arkadan konuşmak diyoruz. Oysa ben senin yorumunu alıntı yapıp sana direkt cevap verdim. Birine bir şey diyeceğim zaman ortaya konuşmam, direkt alıntı yaparım. Senden de aynı özgüveni beklerim. Bunca işin gücün arasında vaktini arabalar hakkında yorum yapmak yerine, insanlara laf söylemek için ayırıp harcayabiliyorsun. Bu özverini takdir ettim. Allah senin gibileri ıslah etsin inşaallah.
Pısss?Koku değiş sıktı bu lavanta pls