Ben şikayet etmem. Senin bana hakaret ettiğin o başlıktaki yorumunu bile şikayet etmedim. Sen ve senin gibi insanların laflarına, yorumlarına, hakaretlerine karşı başkasından ne yardım beklerim, ne de yardım dilenirim o konuda sıkıntı yok çok şükür.Alıntı yapmak üstünden karakter tahlili yapman eksikti, tam sıvama olmuş. Doktora görünmeni tavsiye ederim.
Otomobil konusunda bilgi sahibi olmak başka, sektirmeden her vw konusunu ford'a çekmen veya vw kötülemen başka durum.
Önceki vag tartışmasında "adamı delirtme vag beyinli" diyen ergene özelden ağzının payını verdim, forumda atarlanan ergen özelde ezik ezik şikayet etti. Sizin durumunuz,özgüveniniz böyle.
Benim kötülediğimi, aşağıladığımı söylüyorsun ama ben de sana diyorum ki bu mevzuda insanların aracına yahut insanlara kötü bir laf ettiğim bir yorum göster diyorum. Ben vw için olmamış diyorsam, kendi aracım içinde olumlu olumsuz bir ton eleştiri yapıyorum. Bu forumda benim ford için yaptığım olumsuz eleştirilerin hepsi ortada.
Forumda açılan başlıklar bazen hizasından çıkıp başka muhabbetlere kayabiliyor bu doğru. Ama bunu hiç bir zaman art niyetli yapmadım. Bu başlıkta vw için fiyat ve kalite konusunda bir kaç arkadaşla zaten değerlendirme yaptım. Sen yapılan her olumsuz eleştiriyi art niyetle yapılmış gibi algılıyorsun ama böyle bir mevzu yok.
Karakter analizini de sadece bu başlıkta yapmış olduğun 1-2 yorumdan çıkarıp yapmadım. Önceki başlıkta yaptığın terbiyesizliğe rağmen ben sana aynı karşılığı vermedim. İnsan birazcık bunu düşünür, utanır, sıkılır da yahu ayıp etmeyeyim der. Neyse inşaallah söylediklerim bir işe yarar.