Valla bence gayet farklı olmuş, ilk görüşte anladım ve yapılan dokunuşlar bence aracı sportif kılmış kaldı ki vw yada vag grubu (makyajalanan octavia ve kodiaq modelleri hariç) hiç risk alan bir marka değil ve tasarım konusunda makyajda bence daha fazlasını beklemek araca haksızlık olurdu (son 5 kelimemde içime fahir bey kaçtı sanki). Bazı yabancı internet sitelerinde araç önden bakıldığı zaman makyajlı clio ya benziyor yazanlar olmuş açıkcası ben pek benzetemedim. Gesture control sisteminin bu araçla birlikte ilk defa c/c+ segmnetinde kullanılacak olması güzel. Farlar izlediğim videolarda baya başarılı gözüküyor ve sonyaller audi stili. 1.5 TSI motor yakıt tüketimi olarak baya iyi deniyor gakat birkaç mecra da 1.5 TDI bir ünitenin de tanıtılacağını duydum. Standart olarak her golf modelinde artık 6.5 inc ekran sunulacakmıs. Resimlerde olan ekran bence güzel olmuş fakat tek handikapı ses açma kapama düğmesi çevirmeli değil fakat vw nin ona göre bir hassasiyete sahip ekran yaptığına eminim yoksa zaten ne anlamı kaldı vw kullanışlılığının. Telefon bağlama konusunda aracı geliştiren ekip bu konu üzerinde çok durduklarını ve telefonu kullanmadan araç içinde hemen herşeyi yapılabileceğini söylediler. Hayalet ekran Passat da bulunana kıyasla daha net ve berrak deniyor ayrıca bazı yerlerde tema seçimi de olacak deniyor ama bence olmayacak fotoğraflarda o tarz birşeye rastlamadım. Konfor ve yalıtım arttıysa süper ötesi olur zaten iyi olan artarsa Golf benim için daha da farklı bir yerde olacaktır. İç mekan kalitesi de ilk lansmana giden basın mensupları tarafından eskisi gibi çok iyi deniyor ayrıca karbon stili olan pionoblakck malzeme kalkmış ve farklı desenli bir pionoblakck malzeme gelmiş (pionoblack den kaçış yok anlaşılan
) kablosuz şarj özelliği de gelmiş ayrıca koltuk döşemeleri de yenilenmiş deniyor. Son olarak fiyat eskisine oranla az da olsa artacakmış (Bununla ilgili daha önce vw yerkilisinin röportajını okumuştum röportaj da yeni 1.5 motorların eskiye oranlar daha maaliyetli olduğunu ve bu sebepten bu motorlara sahip olan araçların bir çıtır pahalı olacağını aktarıyordu.) Mat abimizin videosunu ve autoexpress videsunu da şuraya atıp kaçayım diyecem ama aklıma aracta eskisi gibi sensörlerin gözükür şekilde olmadığı ve logonun altına saklandığı geldi, yaya koruma asistanı ve yarı otonom sürüş gibi unsurlara da mk7.5 golf sahip olacak.

Son düzenleme: