Bir insan daha ne ister.
burada yazmama izin vermezler yoksa yazayımBir insan daha ne ister.
Bir çok şey var,Bir insan daha ne ister.
Hocam felsefi yorumlamadan ziyade aslında sadece yakıt konusunda bir insan başka ne ister diye yorumladım. Yani tutup da bir insan kendini yakıt kullanımı ile sınırılandırmalı anlamında bulunmadım.Bir çok şey var,
Bu konuda kendini, vizyonunu kısıtlamamanı öneririm.
He başka pencere ile / bakış açısı ile şöyle yorumlanabilir. İnsan hiç doymuyor, araba alıyorsun iki gün sonra sıradanlaşıyor. Telefon alırsın öyle. Nefis bu yani maalesef sonu yok. O yüzden madden değil manen doymak önemli bence.
Konu başlığı yakaladığınız kilometreler, yakıt anlık olunca nasıl düşündüğünü bulamadan zaten böyle bir yorum yaptım.Hocam felsefi yorumlamadan ziyade aslında sadece yakıt konusunda bir insan başka ne ister diye yorumladım. Yani tutup da bir insan kendini yakıt kullanımı ile sınırılandırmalı anlamında bulunmadım.
Yoldaşa bak be 120km hızda bile yakmıyor bir şey. Çok güzel araçtır bu arada her seferinde de söylerim. Hatta teyzeme bunların temizinden bir tane borçluyum, benim yüzümden kaza yapmıştı da .d
Yoldaşa bak be 120km hızda bile yakmıyor bir şey. Çok güzel araçtır bu arada her seferinde de söylerim. Hatta teyzeme bunların temizinden bir tane borçluyum, benim yüzümden kaza yapmıştı da .d