Yakalayabildiğiniz Araç Km'leri

202.404 ü atladık, 404.404'e kadar bizde kalır mı bilmiyorum ama eski okul numaram olan 404'lü bir kilometre fotoğrafı bırakayım.

20240827_232511.jpg

Bir insan daha ne ister.
Bir çok şey var,
Bu konuda kendini, vizyonunu kısıtlamamanı öneririm.

He başka pencere ile / bakış açısı ile şöyle yorumlanabilir. İnsan hiç doymuyor, araba alıyorsun iki gün sonra sıradanlaşıyor. Telefon alırsın öyle. Nefis bu yani maalesef sonu yok. O yüzden madden değil manen doymak önemli bence.

Bir çok şey var,
Bu konuda kendini, vizyonunu kısıtlamamanı öneririm.

He başka pencere ile / bakış açısı ile şöyle yorumlanabilir. İnsan hiç doymuyor, araba alıyorsun iki gün sonra sıradanlaşıyor. Telefon alırsın öyle. Nefis bu yani maalesef sonu yok. O yüzden madden değil manen doymak önemli bence.
Hocam felsefi yorumlamadan ziyade aslında sadece yakıt konusunda bir insan başka ne ister diye yorumladım. Yani tutup da bir insan kendini yakıt kullanımı ile sınırılandırmalı anlamında bulunmadım.

Hocam felsefi yorumlamadan ziyade aslında sadece yakıt konusunda bir insan başka ne ister diye yorumladım. Yani tutup da bir insan kendini yakıt kullanımı ile sınırılandırmalı anlamında bulunmadım.
Konu başlığı yakaladığınız kilometreler, yakıt anlık olunca nasıl düşündüğünü bulamadan zaten böyle bir yorum yaptım.

Yoldaşa bak be 120km hızda bile yakmıyor bir şey. Çok güzel araçtır bu arada her seferinde de söylerim. Hatta teyzeme bunların temizinden bir tane borçluyum, benim yüzümden kaza yapmıştı da .d

CVT olmasının nimetlerinden, uzun yolda epey az yaktırabilmek mümkün. Tam görev adamı, 2014 sıfırdan beri bizde :)