Kesinlikle görev adamı, he artık içine rahatça sığamıyorum ama çok anılar yaşadım onun içinde.CVT olmasının nimetlerinden, uzun yolda epey az yaktırabilmek mümkün. Tam görev adamı, 2014 sıfırdan beri bizde
Kesinlikle görev adamı, he artık içine rahatça sığamıyorum ama çok anılar yaşadım onun içinde.CVT olmasının nimetlerinden, uzun yolda epey az yaktırabilmek mümkün. Tam görev adamı, 2014 sıfırdan beri bizde
Bir şey olmaz o menzille en az 100 km daha giderEkli dosyayı görüntüle 48099
Garibanıh, ilk defa bi deponun dibini böyle sıyırdım yaklaşık bi 15km gitmek zorunda kaldım.
Bilmediğim yerden benzin almayım, az ileriden az ileriden diye diye akşam 11'de dur kalk köprü trafiğine girince bizim hesap çarşıya uymadı.
Bu rahatlık bende mevcut olmadığından şimdiye kadar hiç böyle bırakmamıştım, bu da ilk ve son olur umarım.Bir şey olmaz o menzille en az 100 km daha gider
LPG kitini yaklaşık kaç bin km'de amorti edecek?
Valla taktıralı 1,5 sene / 35 bin km oldu, 16k’ ya taktırmıştım. Şimdi etmese bile etmesi çok yakındır diye düşünüyorum. Yıllık 25-30 bin km yaptığımı düşününce keşke daha önce taktırsaymışım diyorum.LPG kitini yaklaşık kaç bin km'de amorti edecek?