Bizim focus'un fotoğrafları eski bir telefonda ama telefon yurtdışından geldiğinden bir kaç yıl sonra kapandı bütün fotoğraflar için de kaldı.
Gazeteler kuponla Fiat Uno falan veriyodu. O hesap mı?Valla ben sadece Vectra B mizi sattığımızı hatırlıyorum. Fiat Tipo yu ücretsiz alma hikayemizi anlatsam burada herkesin ipi kopar.
Sonrasında C almıştık. Evde olan anneannemi bırakıp, ailecek birkac sokak otedeki Opel Gercege gitmistik. Bugun halen yer yer o 0 kokusunu bir yerde duyunca hemen aklıma Vectra C gelir.
Tabii deli gibi yakıyordu. Maddi imkansizliklarda gelince sattık.
Peder bey arabasız yapamayınca gidip 2007'de 0 bir Honda City aldık. Hemen ardından Murat Muhallebicisinde muhallebimizi kutlama niyetinde yedik, eve döndük. Eh tabii, Vectra C den sonra peder bey pek mutlu değildi.
Lakin servise 4-5 kere gitmiştir. Oda fabrikasyon hatalarını düzeltmek için. Bir kere yolda kalmadık. Sonradan sonraya pederin en sevdiği araba oldu. 124k dayiz![]()
Hayır.Gazeteler kuponla Fiat Uno falan veriyodu. O hesap mı?
Hatasız üretilen Şahin var mıymış ya?Hayır.
Araçda fabrikasyon üretim hatası vardı. (TOFAŞ Şahin)
Çözemeyince bize istediğimiz bir arabayı ücretsiz seçme hakkı vermişler.
Kim kaldı eski Toyotacılardan.Sene 2001 babamın şirket arabası var gri toyota corolla 1.4 vvti 90hp Terra , 1999 modeldi (yuvarlak farlı kurbağaya benzeyen). Babam işi gereği uzun km'ler yapardı. Çok severdim ben de o arabayı hatta ismi de "Terra" idi benim için. Sonra babam şirketten ayrıldı ve bir gün "Ben arabayı teslim etmeye gidiyorum." dedi. O andan sonra ağlamaya başladım "Terramızı aldılaaaar " diye. Babam da dayanamayıp bulup buluşturup aldı beni gittik oto pazarına orda beyaz bi tane Sol Corolla (hem de makyajlı kasa 1.6 110hp olan) duruyor camında da doktorların o yılanlı arması var. Babamın gözüne ilişen bu araba o günün sonunda yeni arabamız olmuştu artık. Bu beyaz güvercinimizi de ileride yine bir Toyota ile değiştirecektik.
Şimdi çok yok gibi görünüyoruz ama ihtiyaç olduğu her an buradayız hocam.Kim kaldı eski Toyotacılardan.
EyvallahŞimdi çok yok gibi görünüyoruz ama ihtiyaç olduğu her an buradayız hocam.