Yeni Honda Civic Sedan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,777
35
Marka
Mercedes
IMG-20210414-WA0026.jpg

Arkadaşlar merhabalar.

Yeni Honda Civic Sedan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güzel olmuş. Abartılı tasarımları sevmiyorum, o nedenle FC5'i pek beğenmiyorum.

Honda'ya uzak olanlar için yazdığım anlamsız gelebilir ama üstteki fotoğrafa bakınca ön tasarımda 4.jenerasyon Accord'un günümüze yorumlanmış hâlini görüyorum.

Farlar fena değil ama panjur ve o birleşiminde ki plastik olmamış. Bence bundan önce ki sanki yeniymiş bu eskiymiş gibi duruyor. Eskisi daha iyidi.

Eskisi kadar heyecan verici bulmadım.Eski tasarım risk edilmeden yenilenmiş.Eski kasası kadar başarılı olacağını hiç sanmıyorum.Zaten C sınıfı düşecek bence

Eskisi sportif bir tasarıma sahipti. Bu da oturaklı bir sedan tasarımına sahip olmuş. İki kasa arasında beyazla siyah kadar tasarım anlayışı farkı var. Canlı görmeden son kararımı veremem. Çirkin diyemem ama pek hoşlandığım da söylenemez.

Honda, Avrupa Pazarındaki Üretim Fabrikalarından çekilince, Kendi Japon çizgisine dönmüş gibi :) Kendi özüne döndüğü için, iyi olmuş olabilir. Lakin ben beğenmedim. Japon Sedan tasarımları bana nedense günümüz çizgisinden uzak geliyor.

Hemen aftermarket parçaları üretmeye başlasınlar ülkemizde 10 civicten 6 sı modifiye ediliyor direkt.😁 Yakışıyor da şimdi yalan yok.

Risksiz bir tasarım olmuş bence. Ancak araç bence de eski görünüyor. 2010’ların tasarımı gibi. İç tasarımı da aynı şekilde 2014-15 Mazda’lara çok benziyor. Fena olmasa da sıkıcı bu anlamda. En sevmediğim tarafı ise arka camın bagaja doğru uzantısı. Garip bir şekilde bir anda yükselip arkaya doğru uzuyor, o çok gözümü tırmaladı.

Çizgileri son on yıla göre epey sadeleşmiş bence. Civic her yeni neslinde olduğu gibi başta göze garip geliyor ama zaman geçtikçe alışılıyor ve garip bi şekilde seviliyor :D Canlı halini görmek isterim güzele benziyor

Tasarımdan ziyade işçilik-malzeme kalitesi nasıl olacak acaba? Zira artık Tayland'dan gelecek.

Mevcut jenerasyonu, meşhur fahiş kusurları olmasa çok beğeneceğim bir araba olurdu. Eğer bunlardan arınmışsa, altyapı kalitesi olarak daha kötüye götürmeyeceklerini varsayarak güzel derim. Tasarımına da ok diyorum.

Ülkemize geldiğinde yine en çok satılan otomobil modellerinden olacaktır. Eski versiyonları kadar sportif ve modifikli durmuyor. Otomobilini özelleştirmeyi seven Honda kullanıcıları beğenmeyebilir. Accord gibi daha şık duruyor. Ben beğendim

Normalde civic hiç sevmem, araba kötü olduğu için değil de hem kitleden hem de yalıtımın zayıf olması, geriden gelen teknolojisi vs vs gibi durumlardan ötürü. Fakat FC5'in HB sport Plus 182'lik manueli çok hoş bir araçtı. Bu kasada nasıl olur bilmiyorum ama biiraz Accord'umsu geldi, yalıtımı, kronikleri falan çözüldüyse gayet hoş duruyor. Muhtemelen bu düşüncem de ülkemizdeki "BEDEL" tayfanın eline düşünce değişecek ama bakalım...

Ekli dosyayı görüntüle 34789

Arkadaşlar merhabalar.

Yeni Honda Civic Sedan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yeni model araçları beğenmeyen birtek ben miyim? Eski model araçlar daha güzel bence sadece Honda olarak değilde genel olarak söylüyorum Honda Civic'e bakar isekte tepki toplayacak ama beğenilecek bir model gibi duruyor. Son teknoloji olmasın demiyorum yine yapsınlar fakat bence bu kadar farklı böyle tasarımlar yerine biraz daha normal yapsalar yani demek istediğim 2012 veya 2006 civicler daha hoşuma gidiyor ,makyajlı 2015 veya 2017 yapsalar beğenilir diye düşünüyorum bence şimdiye kadar yapılmış en iyi Civic 2016dır onun haricinde 2005-2006 en iyi kasa Civictir. Şahsi fikrim böyle.
Hayırlı Forumlar