Hiç satmayacak, paniğe gerek yok1.6 GDI Turbo 201 HP , elantralardan uzak durmak lazım demek ki![]()

Hiç satmayacak, paniğe gerek yok1.6 GDI Turbo 201 HP , elantralardan uzak durmak lazım demek ki![]()
mantıklı bir fiyatlandırma ile gerçekten iş yapar. Dizaynı da yerinde1.6 atmosferik lpgci tayfa ve 1.6 dizel motor çok yerinde. 1.4 130 beygir turbo benzinli motor yeter de artar elantra için. 1.6 201 beygir iyi hoş ama pek gerek yok denilebilir. Eğer güzel bir fiyatlandırma yaparlarsa ben gerçekten iyi satar diye düşünüyorum.
Ben çok sanmıyorum ya elentra alan birinin çok güç derdine düşeceğini. ayda 3-5 satarsa çok bilemantıklı bir fiyatlandırma ile gerçekten iş yapar. Dizaynı da yerindegüzel ya
Elantra'sı olan ve Elantralar ile ilgili bütün detaylarla ilgilenen bir arkadaşımın dediğine göre yeni elantrada 1.6 201 hp lik motor Türkiye'ye hemen gelmiyor. Şuanlık sadece 1.6 atmo 128 hp tam otomatik gelecek(ayrıca tek bir donanım paketiyle).
Valla aşırı karmaşık bilgiler. Birisi şöyle olacak diyor diğeri yok öyle değil böyle diyorBugün 2-3 bayiden aldığım habere göre haziran ayı içerisinde yeni kasa lansmanı olacak ve ilk etapta sadece 1.6 132 dedi. Sanırım motoru güncellediler veyahut bayi yanlış söyledi
donanıma bağlı olarak şu piyasada iyi sayılabilir belkiHyundai elentra fiyatı
Ekli dosyayı görüntüle 19141
bu fiyata satmaz bence civic sedan otomatik lpgli executive 150bin tl. en ful otomatiğinin 135-140 olması lazımdı bence.donanıma bağlı olarak şu piyasada iyi sayılabilir belki
zaten ben çok şahsi kullanıma elantra alan görmedim taksiciler alıyo hep, corollayla karşılaştırmak lazım herhalde şuan taksici kafasıylabu fiyata satmaz bence civic sedan otomatik lpgli executive 150bin tl. en ful otomatiğinin 135-140 olması lazımdı bence.
en boşu ile en fulu arasında 40bin tl var neredeyse. honda da civic eco premium ile eco executive arasında 22bin var. fiyatlandırması da bir garip. dediğin gibi en boşunu ticariler alsın fulunu alan sazanlarla da farkı kapatırız kafasında yapmışlar.zaten ben çok şahsi kullanıma elantra alan görmedim taksiciler alıyo hep, corollayla karşılaştırmak lazım herhalde şuan taksici kafasıyla
hondanın en boşu da çok boş değil aslında o yüzden biraz az kalıyo farken boşu ile en fulu arasında 40bin tl var neredeyse. honda da civic eco premium ile eco executive arasında 22bin var. fiyatlandırması da bir garip. dediğin gibi en boşunu ticariler alsın fulunu alan sazanlarla da farkı kapatırız kafasında yapmışlar.