Arabayı ayarla çarpmayı ben hallederim. Iihs bir şekilde girsinler ne yapalımValla madem kriterleri beğenmiyorsun arabaları sen alıp duvara çarp hacım ne diyim. Her araba IIHS testlerine giremez bunu sende biliyorsun.
Arabayı ayarla çarpmayı ben hallederim. Iihs bir şekilde girsinler ne yapalımValla madem kriterleri beğenmiyorsun arabaları sen alıp duvara çarp hacım ne diyim. Her araba IIHS testlerine giremez bunu sende biliyorsun.
İyide adam arabayı Amerikada satmıyor onu nasıl yapacaz? Valla Euroncap'e son 1.5 2 yıldır yeniden güvenmeye başladım.Arabayı ayarla çarpmayı ben hallederim. Iihs bir şekilde girsinler ne yapalım
Benim demek istediğim, çürük domatese kilosuna 5 lira vereceğine, çeri domatese kilosuna 6 ver onu al![]()
Çürük domates dediğin arabadan istersen 2 tane alabiliyorsun dediğin gibi 45 satan da var 20-25e makul olanını alabilirsin. Önemli olan malı doğru yerden almak.Benim demek istediğim, çürük domatese kilosuna 5 lira vereceğine, çeri domatese kilosuna 6 ver onu al![]()
abi milletin arabasına laf etmeyi ne zaman bırakacaksın hala çürük domates muamelesi mi yapıyorsun?
Biz seni ikna etmeye çalışmıyozki düşünceni kendine sakla diyoruz.
İşte herkesin görüşü farklı sen neden insanların görüşüne saygı duymuyorsun?O zaman otomobil seçimi başlığına başlık açıp insanların yorumlarını okumayalım. Bunumu yapalım. Herkesin bakış acısı farklı. Benim görüşüm budur.
Kimse sana fikrini söyleme demiyor ki. Çok fazla kişide bulunan eski arabaya çürük deme diyoruz sadece. Senin araban da bu arada 4 yıldız almış, güvenlik zaafiyetleri var yani haberin olsun.O zaman otomobil seçimi başlığına başlık açıp insanların yorumlarını okumayalım. Bunumu yapalım. Herkesin bakış acısı farklı. Benim görüşüm budur.
Kimse sana fikrini söyleme demiyor ki. Çok fazla kişide bulunan eski arabaya çürük deme diyoruz sadece. Senin araban da bu arada 4 yıldız almış, güvenlik zaafiyetleri var yani haberin olsun.
benım daha farklı bakıs acım var. neden bu başlıga yazı yazıyoruz ?İşte herkesin görüşü farklı sen neden insanların görüşüne saygı duymuyorsun?
Egea'nın ne kadar güvenli olduğunu daha önceden gördük. Fakat ben bu kadar eski bir araba almak taraftarı pek değilim çünkü masrafı falan çok olacağını düşünüyorum bide bende düşük km takıntısı var. Daha önce dediğim gibi temizinden 10 yaşını geçmemiş d segmenti veya c segmenti makbuldür.Abi senin mantığa göre
Bu çürük domates,
![]()
Bu çeri domates ?
![]()
Ben bu konuya o fiyata Mitsubishi ,Attrage de var demeye geldim.benım daha farklı bakıs acım var. neden bu başlıga yazı yazıyoruz ?
hiç gerek yok bence.Ben bu konuya o fiyata Mitsubishi ,Attrage de var demeye geldim.