Yeni i30 fiyatları ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer ülkelerde Audi ile Seat arasında ki fiyat farkı ve otomobillerin genel olarak fiyatlarına iyi bakmak lazım
10 bin lira 0 km olan arabaya senin tabirinle 8 bin lira şanzıman farkı olması tamamen mantık dışı olur :)
Audi ile seat bakıp çıtayı açmadım ki superb ile passat 1.4 tsi 150bg lik dsg-manuellerini almanya fiyatları ile kıyasladım almanya da passat için dsg isterseniz 2325 euro superb içinse 2100 euro fark vermeniz gerekiyor Türkiye de ise passat için 18k Superb için 10k (aynı vergi dilimine göre baktım). Rakamlar ile vergilerden çok keyfi olduğu ortada :)

Audi ile seat bakıp çıtayı açmadım ki superb ile passat 1.4 tsi 150bg lik dsg-manuellerini almanya fiyatları ile kıyasladım almanya da passat için dsg isterseniz 2325 euro superb içinse 2100 euro fark vermeniz gerekiyor Türkiye de ise passat için 18k Superb için 10k (aynı vergi dilimine göre baktım). Rakamlar ile vergilerden çok keyfi olduğu ortada :)
ee adamlar bizim ülkede fiyatlandırmam bu istersen alma diyorlar hala da kapış kapış bu millet hiç mi 100 bin km binmeyi düşünmüyor

Araç hakkında bekledigim şeyleri söylemişler sadece motor sesi olayına katılmıyorum bence motor sesi kabine rakiplerine nazaran yada en azından Golf'e nazaran daha fazla geliyor özellikle de ilk çalıştırma esansında sağlam gürüldüyor. Tabi ben aracı bayi içinde 1 2 dakika çalıştırabildim ve sesini dinleyebildim.

Belki soğuk olduğu in çok gelmiştir. Benim araba soğukken 1500 devirde çıkardığı ses sıcakkenki 3000 e eşit. @gtepro

Araç hakkında bekledigim şeyleri söylemişler sadece motor sesi olayına katılmıyorum bence motor sesi kabine rakiplerine nazaran yada en azından Golf'e nazaran daha fazla geliyor özellikle de ilk çalıştırma esansında sağlam gürüldüyor. Tabi ben aracı bayi içinde 1 2 dakika çalıştırabildim ve sesini dinleyebildim.

Ben 1.6 dizeliyle teste çıktım, dedikleri gibi motor gayet sessiz, şaşırtmıştı beni. Muhtemelen kapalı ortamda olduğu için yüksek gelmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...