Ötv'den dolayı muhakkak standart ve opsiyon donanımlar değişecektir ama 308, 3008 gibi araçların full paketlerine bakıldığında standart donanımları bile oldukça tatmin edici. Muhtemelen bu da aynı şekilde olur.Bu kadar dolu gelir mi acaba Ulkemize
Yani umarım tutulur da yollarda görürüz tam olma sa da nispeten dolu olaniniÖtv'den dolayı muhakkak standart ve opsiyon donanımlar değişecektir ama 308, 3008 gibi araçların full paketlerine bakıldığında standart donanımları bile oldukça tatmin edici. Muhtemelen bu da aynı şekilde olur.
Kedinin ciğere baktığı gibi bakarım artıkYani umarım tutulur da yollarda görürüz tam olma sa da nispeten dolu olanini
Ben baktım vallahi 5008 e marketin parkinda 2 ay oluyor çok heybetli ve güzel gözüküyordu beyaz renk olmasına ragmenKedinin ciğere baktığı gibi bakarım artık
Hayırlısıysa Allah nasip etsin inşaallah hepimize hocamBen baktım vallahi 5008 e marketin parkinda 2 ay oluyor çok heybetli ve güzel gözüküyordu beyaz renk olmasına ragmen
Amin cümlemizeHayırlısıysa Allah nasip etsin inşaallah hepimize hocam
Onlarda eklenir zamanla. 180’lik makina doğu pazarında vardı önceden. Yeni C4 ve 308 bu motorla gelebilir 156’lık yerine.Şuan motor olarak 1.6 puretech 180 bg 250 tork ve yine gt modeli adıyla 1.6 motor 225bg 300 torklu motorları var. 1.5 dizel görmedim
Gelsin bakalımOnlarda eklenir zamanla. 180’lik makina doğu pazarında vardı önceden yeni C4 ve 308 bu motorla gelebilir 156’lık yerine.
C4'ün üretimi bitti bildiğim kadarıyla. Artık onun yerine Cactus üretilecek.Yeni C4 ve 308 bu motorla gelebilir 156’lık yerine.
3.38'de görsel olarak mevcut. Test eden elemanın boyu rahat 1.90 var. Bacak boyu oldukça uzun zaten. Ona rağmen yeterli alan kalıyor. Segmentinin en genişini sunmuyor olsa da sanırım arka diz mesafesi konusunda pek sıkıntısı yok.Gözüme çarpan en büyük fark ise araba boyu şuanki kasaya göre kısalmış. 508 in içi zaten baya dar ve kullanışlılık olarak çok kötüydü bu kısalma ile nasıl olacak çok merak ediyorum.
İnsignia kim bu kim allah askina hani ayni seyi mazda 6 passat icinde soylerim. İc mekan ozgunlugu hele hicbirinde yok. Herseyi opel ile kiyaslamani bir derece anlarimda adamlar opeli aldi kotu diye birakti ruzgar katsayisi falan hikaye yani.Bugun bende yazıda yazmayan bilgiler öğrendim.
Arabanın ağırlığı 1420 kilo gözüküyor. Kia şaşkın hyundai bayıldı
Cd değeri 0,26 sanırım insignia dan sonra en iyi değer bu (0,256)
Gözüme çarpan en büyük fark ise araba boyu şuanki kasaya göre kısalmış. 508 in içi zaten baya dar ve kullanışlılık olarak çok kötüydü bu kısalma ile nasıl olacak çok merak ediyorum.
İçi iyi genişletmişler o zaman3.38'de görsel olarak mevcut. Test eden elemanın boyu rahat 1.90 var. Bacak boyu oldukça uzun zaten. Ona rağmen yeterli alan kalıyor. Segmentinin en genişini sunmuyor olsa da sanırım arka diz mesafesi konusunda pek sıkıntısı yok.
İnsignia sınıfının en iyi süspansiyonlarını sunan araba umarım bunda da aynı ayar olur ve olması muhtemel çünkü bu araba da da şasi yapımında opel e beraber yaptılar ayrıca ikisi de aynı 8 ileri şanzımanı kullanıyor. Yani bu araba beğenmediğin insignia ile baya ortak arabalarİnsignia kim bu kim allah askina hani ayni seyi mazda 6 passat icinde soylerim. İc mekan ozgunlugu hele hicbirinde yok. Herseyi opel ile kiyaslamani bir derece anlarimda adamlar opeli aldi kotu diye birakti ruzgar katsayisi falan hikaye yani.
https://www.google.com.tr/amp/s/otoyazar.com/test/mazda-6-2-0-skyactiv-g/amp/ bu arada senin yuzunden fanboy gibi davraniyorumda o mukemmel insignia nin kat sayisi mazda 6 ile ayniymis. Valla bir gun d segmentinin lideri insignia diyecen diye cok korkuyorumİnsignia kim bu kim allah askina hani ayni seyi mazda 6 passat icinde soylerim. İc mekan ozgunlugu hele hicbirinde yok. Herseyi opel ile kiyaslamani bir derece anlarimda adamlar opeli aldi kotu diye birakti ruzgar katsayisi falan hikaye yani.
D segmentinin lideri insignia mi ?İçi iyi genişletmişler o zaman
İnsignia sınıfının en iyi süspansiyonlarını sunan araba umarım bunda da aynı ayar olur ve olması muhtemel çünkü bu araba da da şasi yapımında opel e beraber yaptılar ayrıca ikisi de aynı 8 ileri şanzımanı kullanıyor. Yani bu araba beğenmediğin insignia ile baya ortak arabalar