Dısk frenden kampanaya geçeni ilk defa görüyorumBu arada arkada kampana var![]()
1.51Dısk frenden kampanaya geçeni ilk defa görüyorumyanlız beyaz olan modelde disk var gibi duruyor.
Zaten turuncu olan aracın fotoğraflarından belli oluyor. Disk sistemden kampanaya her modelde geçeceklerini düşünmüyorum anca 1.0 atmosferdik üniteye koyarlar bence aksi taktirde büyük hata olur.
millet kampanadan diske geçer bu nasıl tersini yapanı ilk kez görüyorumBu arada arkada kampana var![]()
O fotolar Hindistan' dan sanırım. Hindulara bile disk bize kampana.Dısk frenden kampanaya geçeni ilk defa görüyorumyanlız beyaz olan modelde disk var gibi duruyor.
AhahahahahaBana nedense bunu anımsattı havalandırma yerleşimi falan.Ama güzel ya
Ekli dosyayı görüntüle 7844
Bunun bir tık üstü baz donanımda ABS ve yolcu havayastığını opsiyona koymaktır@CenkGs abi fiesta da bağımsız olabilecek diye konuşulurken yeni polo da kampana kullanılma ihtimalini nasıl karşılıyorsun?
Sadece düşük hacimli atmosferik motorlu olan giriş versiyonlarında mı olacak yoksa her donanım seviyesine mi kampana koymuşlar acaba onu pek anlayamadım. Neticede artık kampana fren sisteminin tedavülden kaldırılması gerekir. Bu arada sanırım fiesta'nın normal binekleri hala torsiyon. Belki performans modellerinde olacak bağımsız süspansiyon ama o da net belli değil.@CenkGs abi fiesta da bağımsız olabilecek diye konuşulurken yeni polo da kampana kullanılma ihtimalini nasıl karşılıyorsun?
Direk fren opsiyon olsunBunun bir tık üstü baz donanımda ABS ve yolcu havayastığını opsiyona koymaktır![]()
Onu bende bilmiyorum ama yayınladıkları resimlerde kampana olduğu az çok belli oluyorSadece düşük hacimli atmosferik motorlu olan giriş versiyonlarında mı olacak yoksa her donanım seviyesine mi kampana koymuşlar acaba onu pek anlayamadım. Neticede artık kampana fren sisteminin tedavülden kaldırılması gerekir. Bu arada sanırım fiesta'nın normal binekleri hala torsiyon. Belki performans modellerinde olacak bağımsız süspansiyon ama o da net belli değil.
Hepsi kampanaysa ayıp ederler. Çünkü kampanalı araçla fren yapmak harbiden eziyet. Kesinlikle disk fren gibi tepki veremiyor. Abs'yi esp'yi lastik basınç sensörünü standartlaştırmayı zorunlu hale getirenler disk freni neden zorunlu kılmazlar hiç anlam veremiyorum.Onu bende bilmiyorum ama yayınladıkları resimlerde kampana olduğu az çok belli oluyor