Türkiyede üretim yapılacak fabrika olmaması, italyada prototip ve sipariş ile araç üreten fabrika olmasıAraç italyadan niye geldi sebebini biliyor musunuz?
Türkiyede üretim yapılacak fabrika olmaması, italyada prototip ve sipariş ile araç üreten fabrika olmasıAraç italyadan niye geldi sebebini biliyor musunuz?
Haklısınız ben biraz fazla acımasızım ama bu aracı tasarlayan İtalyan pininfarina ile gurur duyuyorum.Bunu alırım.
Yerli otomobil olmayınca vay efendim niye yok, otomobil yapıyorlar buna mı para vereceğim diyorsunuz. Sadece sizin için demiyorum sizin gibi düşünen çok kişi var. Ama bu zihniyetten uzaklaşın ve kendi insanlarınızla gurur duymayı öğrenin.
İlk başta elbet sıkıntılar olur ama bunlar aşılmayacak şeyler değil. Bu sıkıntıları biz düşünebiliyorsak, onlar da düşünebiliyordır. Ona göre uzun vadeli bir planları vardır elbet.
Bende test sürüşüne çıkılmadığı için üzülmüştüm ama sonradan bir tur atıldı yeşil renkli olanıyla.Araç prototipleri açıklandı ilk aklıma gelenler:
- Sedan şaşırttı, keşke içini de görebilseydik.Tesla ile benzer kapı açma kolu hoş duruyor, tasarım genel olarak hoş.Keşke yağmur yaş dinlemeyip 5-10 km sürselerdi, hatta içinde aktif bir motorunun olamama ihtimali beni üzdü açıkcası.Ama bu bir prototip neticede kapısı dahi açılmayan sadece sanal ortamda hazırlanan prototipler mevcut.Karamsar değilim ama kullanılmadığı için hafif bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim ilk aşamada
Genel manada düşünüldüğünde ise şu Saab krizinden sonra bu büyük bir adım desteklenmesi gerekiyor.
Ntv de de saffet üçüncü konuşuyor, araç hakkında olumlu konuşmaya çalıştığı her halinden belli ön panjuru mesela savunma gereği hissetti.Ben olsam ben de savunurdum herhalde
yerince elimize bir şey geçmiyor, anlık primden başka, belki savununca güzel bir şeyler olur.
Bir diğer görüşüm ise 5 ayrı model olacağından bahsedildi muhtemelen bunlar en lüksü olacak, halkın asıl kullanacakları umarım bu konseptlerden fark olmaz.
Kolay gelsin diyelim şimdiden.
Aaa şimdi ben de gördüm, çok iyi, iç fotoğrafları da yayınlandı.Bir de arkadan itiş veya AWD demişler bak şimdi oldu.Panjurda test edilen araçta yok ilginç!Bende test sürüşüne çıkılmadığı için üzülmüştüm ama sonradan bir tur atıldı yeşil renkli olanıyla.