Yine Yeni Yeniden - Octi

Tekrar hayırlı olsun canım, maşallah kazasız belasız, aradaki ilgisiz kalan kısmı, gelir gelmez elden geçirip çiçek gibi kondisyona çevirdin.
🧿

Teşekkürler dostum, bakalım tertemiz çıksın diye uğraşıyoruz.

Polen filtresine kefilim. 30k olacak, hala en ufak bir koku yok. (gerçi daha 6 ay olmadı :) )

Daha önce de kullanmıştım her seferinde gidip bunu alıyorum, memnun kalıyorum ya.

hayırlı olsun. böyle bakım postlarında falan güçlendirilmiş, gaza getirilmiş, gadası alınmış mekatronik tüp zırvalarını görmediğimde çok mutlu oluyorum o seviyede şu an nefretim. 190bin km'de yazmışsınız şanzımana herhangi bir işlem yapılmış mı şimdiye kadar?

Teşekkürler, yok yok onlar çok şükür. Evet yetkili serviste kavrama değişmiş daha önce, ondan sonra ellenmemiş anladığım kadarıyla. Şuanda da bir problemi yok. Özellikle basınç tüpü dediniz ileri geri vitesi attığın anda gaza bas git maşallah diyim hiç o boşluk vs yok.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Eminim insanın eski aracını geri alması çok güzel bir histir. Ben de 8 sene kullandığım Passat B7 aracımı 2. araç olarak almak isterdim. Halen ara ara ilanlara bakıyorum. 😀

Aracınız hayırlı olsun. Bakım konularını okuyunca bende çok keyfleniyorum. Kendi aracımda yapmış gibi rahatlıyorum. Ama bu bir zehir galiba, sonu yok. :D

Teşekkürler dostum, bakalım tertemiz çıksın diye uğraşıyoruz.

Daha önce de kullanmıştım her seferinde gidip bunu alıyorum, memnun kalıyorum ya.

Teşekkürler, yok yok onlar çok şükür. Evet yetkili serviste kavrama değişmiş daha önce, ondan sonra ellenmemiş anladığım kadarıyla. Şuanda da bir problemi yok. Özellikle basınç tüpü dediniz ileri geri vitesi attığın anda gaza bas git maşallah diyim hiç o boşluk vs yok.
ben 184bindeyim şu an, hala ilk kavraması :D hafif bir lag var sadece kalkışlarda o kadar. söylediğim ustalar şaşırıyor direk tüp müp öneriyolar, kavrama masrafından önce ne kitlesek kardır diye bakıyolar sanırım

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Eminim insanın eski aracını geri alması çok güzel bir histir. Ben de 8 sene kullandığım Passat B7 aracımı 2. araç olarak almak isterdim. Halen ara ara ilanlara bakıyorum. 😀

Teşekkür ediyorum, hepimiz inşallah kazasız belasız kullanırız.
Direkt kendi aracım değildi ama kendi aracım gibiydi sağ olsun @FuckTheFuelEconomy ile aramızda araba ayrımı yok.
İnşallah denk gelir, araba hele ki aynı kondisyonda düzgün ise çok çok daha tatlı olur diye düşünüyorum.

Aracınız hayırlı olsun. Bakım konularını okuyunca bende çok keyfleniyorum. Kendi aracımda yapmış gibi rahatlıyorum. Ama bu bir zehir galiba, sonu yok. :D

Teşekkür ediyorum hocam, kesinlikle öyle insan rahatlıyor keyif alıyor. Ama maalesef sonu yok dediğiniz gibi. Ama en azından belirli bir seviyeye getirip şöyle karşısına geçip keyifle bakmayı çok seviyorum. Daha yaptıklarım var, fırsat buldukça paylaşacağım.

ben 184bindeyim şu an, hala ilk kavraması :D hafif bir lag var sadece kalkışlarda o kadar. söylediğim ustalar şaşırıyor direk tüp müp öneriyolar, kavrama masrafından önce ne kitlesek kardır diye bakıyolar sanırım

Scala vardı galiba hocam sizde yanlış hatırlamıyorsam, o benim eski aracımda vardı öylece kullanıp öyle sattım. Sadece 2'de yarım kavrama yapmamasına dikkat ediyorum açıkçası, diğer türlü dümdüz kullanıyorum.
Benim beyaz octiyi 190 bin civarı satmıştım onda da ilk kavraması diye biliyorum, hiç bir yerde değişti belirtisi yoktu. Aynı şekilde @DuzboruDownpipe golfü 190 küsür binde ilk kavraması ile sattı sorunsuz çalışıyordu.
DSG konusunda özellikle basınç tüpünde gidip servisten alır takarım ya, yada hazır ellenmişken mekatronik bakımı yapılsın derim.
Sorun yaşarsam https://share.google/1eRa5vQisO6bhuouE Gümüş Ok Oktay Ustaya götürmeyi düşünüyorum. Adam gerçekten servis gibi topluyor ekstra basınçlı tüp vs bakmıyor onlara. Ve en önemlisi aç gözlü, para göz değil.
Bende belki bir yağ değişimi düşünebilirim dsg için en son 120-130 bin civarı değişmiş.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan İnşallah.

TEM Otoyolunun yeni yıldızı hatatat

Teşekkürler canım, hepimiz kazasız belasız inşallah.

Tem konusuna girmeyelim pls 😁🤣

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. 🧿

Teşekkürler hocam, cümlemiz inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun brocum 🧿

Teşekkürler kankam.

Baaazı arkadaşlarım tarafından bolca linçlendiğim anahtar kabı değişimini yaptım, bu şekilde biraz daha ağır olması ve tuşların biraz daha sert olması hoşuma gidiyor. Eski anahtar birazcık laçka olmuştu çünkü.
Sizlerin yorumlarını bekliyorum : )

1767995160192.jpeg

Havaların soğuk olması sebebiyle inceden bir detail, güzel fotoğraflar çekecektim ama çok bir fotoğraf yok.

Şöyle bolca fırçalayıp tertemiz çıkması çok hoşuma gidiyor.

1767995207250.jpeg1767995222740.jpeg

Arka tampona birisi yaslamış, yıkanınca orta çıktı.
İnsanımız maalesef ahlaki olarak çöküşte resmen. Bir numara bırakmak, özür dilemek zor olmamalı.
Şunun için ben tampon boya parası isteyecek değilim, hiç bir önemide yok ama hiç bir etki tepki olmayınca insan kendini kötü istiyor.

1767995254205.jpeg

Ön Arka silecek takımı almıştım. Normalde SWF, Conti falan alacaktım ancak yarı parasından bile ucuza Silbak buldum bir şans veriyim dedim.
Değiştirirken glacoda uyguladım tertemiz çıkmış oldu.

1767995360189.jpeg

Jantların falan sonucu böyle olmuş oldu. Eli yüzü açıldı garibimin.

1767995427386.jpeg

Kısa bir mazut molası.

1767995478908.jpeg

Yağmur ve otoban sürüşü sonrası tabi temizlikten eser kalmadı.

1767995513127.jpeg

Araba hiç yerinde durmadığından yine kısa bir yakıt molası.

1767995597966.jpeg

42,94 Litre ile 615 KM Yol kat etmişiz.

Tamamı şehir içi, dikkatsiz kullanım göz önüne alınınca güzel geliyor.

Depodan depoya aynı pompa ölçümü ile 7 litreye yaklaşıyor.

1767995620768.jpeg1767995631839.jpeg

Az sonra yola çıkacağından habersiz, yağmurlu karlı havada kir içerisinde masum masum bize bakıyor 🤣

1767995807026.jpeg

@FuckTheFuelEconomy ve @Jeff Hardy ile iç anadolunun bağrına doğru yollara düştük.

1767995818542.jpeg

Afyonda ufak bir mola.

1767995824660.jpeg

Dikkat etmeden, İstanbul - Konya 3 kişi dolu bagaj ile keyifli yolcuğu sonlandırdık.

1767996016837.jpeg

Sabaha çift renk olarak uyandık.

1767995834718.jpeg
1767995842869.jpeg

Son düzenleme: