Yeni profil mesajları

Merhaba şanzıman sorununuzla ilgili bir çözüme ulaşabildinizmi bende aynı problemi yaşıyorum
3 Temmuz sabah karga kahvaltısını yapmadan Trabzon-İstanbul yolundayım. Yol üzerinde anamı ağlatmayacak uygun yollu yeme içme mekanları var ise tavsiyelere açığım :D
Merhaba, bu siklon valfini nerden bulabilirim? Başka bir adı var mıdır ya da parça kodu?
Vectra radyatör borusu patlattı, üst hortum değişmişken altı da değiştirelim dedik, far tampon söküldü fakat toplarken çok kötü toplamışlar yamuk duruyor nasıl halledicez bunu ya en sevmediğim şey?
bt
bt
iyi bir kaportacı söküp baştan toplarsa düzeltir. Tamponda panjurda filan 1-2 tırnak hiç edilmiş olabilir.
bt
bt
Uğraşmak istemiyorum, para vermek de istemiyorum derseniz şöyle bir şey de var:
benim arabanın da her yeri yamuk. zamanında kaza onarımlarında bir tampon demirini çok görmüşler, yeni tampon bile düz durmadı :'D. Arka tampon da nasılda vururlar dedim, 7 senedir el sürmüyorum. Sabredebilirseniz 4-5 senede göz alışıyor. :D
hakikionur
hakikionur
Çok uzun vadeymiş, bakmamaya çalışmak daha kolay :D Toplayan sanayici arkadaşa sorduğum da akıllı vida falan attım dedi geri dönüşü de olmayabilir :D
İLK DEFA BENZİNLİ MOTOR KULLANIYORUM KURTULDUM DİZELDEN AHAHAHAHAHAHA
Ford Focus 2012 1.6 TDCİ Titanium
Opel Astra 2016 1.6 CDTİ Dynamic
Alfa 147 3K Progression 1.6 TS
Alfa Gulietta 2013 1.6 JTD Progression Plus
bt
bt
şu listede astra pek bir sırıtmış =)
Arabasıyla uğraşanları görünce kurtlanıyorum. Dün sitedeki çocuklardan 2 tanesi iş dönüşü otoparkta yanıma geldiler. Abi sarı araba nerde diye sordular. Sattım deyince biri resmen ağlamaklı oldu. Bunu da modifiye edeceksin dimi abi dedi. Dedim yok buna yakışmaz öyle şeyler. Çocuğun resmen hayal dünyasını yıktım. Benimki zaten yıkılalı çok oldu.
Merhaba dün açtığım konuyu hala göremiyorum ne yapmalıyım?
Berkin
Berkin
Açtığınız konuyu göremiyorum ama?
V
vestelink
valla hocam size yazdığımda 2 tane konu oluşturmuştum eğer silinmediyse görmeniz gerekiyor :) birde mesajlarım hala denetimde gözüküyor siz onaylana kadar bundan nasıl kurtulabilir ne yapmam gerekiyor? https://otopark.com/forum/threads/chevrolet-cruze-alinir-mi.13444/ yeni konu oluşturdum lütfen onaylar mısınız??
Berkin
Berkin
Hocam bu seferlik ayıp olmasın diye onayladım ancak Genel Sohbet bölümünde açtım. Halen bölüm kurallarına uygun değildi. Öte yandan lütfen kayıt olduğunuzda sistem tarafından size gönderilen otomatik özel mesajda yer alan içerikleri okuyun. Orada mesaj denetiminden ne zaman çıkabileceğiniz belirtiliyor.
Tamamen bedava lastik takımı veriliyor lakin ben uygun yollu jant bulamıyorum. Maşallah demesinler o dakika ufo düşer kafama.
Merhaba 1993 mitsubishi eclipse parçalarına nereden ulaşabilirim bu arabayı tğrkiyede en iyi toplayabilecek usta kimdir kasa sağlam hiç bir sorun yok motorunda bazı sorunlar var orjinal parçalarını bulamıyorum bilginiz varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim yeni araba almak istemiyorum eskiler her zaman daha iyi gibime geliyor gerekse görüntüsü gerekse performansı
S
sakrodas
www.rockauto.com var dünyanın en ucuz parçacısı ama kargo işte sıkıntı..posta hizmeti için de fedex i seç o zaman gümrüğe takılmadan geliyor takılsa bile fedex sana ulaşıp gümrük ücretini yatırın hemen verelim diyorlar ve ertesi gün kapında bana aracın hakkında detay vermen lazım turbo mu FWD mi AWD mi nereden oturuyorsun ona göre yardımcı olayım..
Alım-Satım(İlan) katagorisine ne zaman erişim sağlayabiliyoruz.Kaç fırın daha ekmek yemem lazım :)
Berkin
Berkin
İki şarttan birisini karşılıyorsunuz :) Forumda daha fazla aktif olup katılım sağlarsanız birkaç hafta içerisinde açabilirsiniz.
fnalkan
fnalkan
Teşekkürler, az daha sabırlı olayım o zaman:)
Merhaba

Aşağıdaki konu başlığında kısa süre içinde anket içeriğini değiştiremez hale geldi. Ufak bir düzenleme yapacağım. Yardımını rica ederim.

mtb_rider
mtb_rider
Şimdi kontrol ettim. Düzenlenemiyor hala.
Berkin
Berkin
Anladım, maalesef forum yazılımının müdahale edemediğimiz böyle saçma limitasyonları olabiliyor. Dilerseniz bana özel mesaj atın, anketi dilediğiniz gibi değiştirelim.
mtb_rider
mtb_rider
Özel mesaj atabilme yetkim yok :)
Yuri Gagarin reis nerelerdesin ara sıra iracing türkiyeye uğra