Ben kütüphaneye gidince aklıma geliyor valla. Çok kültürlü filan ya, ondan.uçak motoru diyince aklına @maximaorhan gelenler xD

Ben kütüphaneye gidince aklıma geliyor valla. Çok kültürlü filan ya, ondan.uçak motoru diyince aklına @maximaorhan gelenler xD
Abı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçektenmalesef cok yavaş işliyor basım süreci ve başında beklememiz gerekiyor genelde, suan iki yazıcıda çalışyor en kısa basım 16 saat sabahcıyız ofiste resmen
Medikalde çoğu zaman direk kullanılmıyor da, kalıp üretiminde kullanılıyor daha çok. O iş de elimden geçmedi değilAynen öyle biyomedikal alanında da kullanılıyor.
Abi senin okul İlim Koleji mi ? Yoksa Develi Duragindan yukarıdaki mi ? Başkada özel bilmiyorumAbı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçekten![]()
Ekli dosyayı görüntüle 4916 Bende benim RC arabaya spoiler falan basmak istiyorum tabi düzgün çizebilirsem![]()
![]()
Maşallah abi ya on parmağında yüz marifetMedikalde çoğu zaman direk kullanılmıyor da, kalıp üretiminde kullanılıyor daha çok. O iş de elimden geçmedi değil![]()
SketchUp programı öğrenmesi en kolay 3D modelleme programı. Yanında da Tgi3D diye bir plugin'i ara bul öğren. Onunla fotoğraflar üzerinden hassas şekilde modellersin.Abı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçekten
Ekli dosyayı görüntüle 4916 Bende benim RC arabaya spoiler falan basmak istiyorum tabi düzgün çizebilirsem![]()
![]()
Ne özeli oğlum ben geçen yıl mezun oldum BBAL'denAbi senin okul İlim Koleji mi ? Yoksa Develi Duragindan yukarıdaki mi ? Başkada özel bilmiyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuç: işsizMaşallah abi ya on parmağında yüz marifet![]()
Bende geçen sene finaldeydim (izmitte), Dostlar sofrasının yani mi ?Ne özeli oğlum ben geçen yıl mezun oldum BBAL'denbu yıl tekrar giriyorum Gebze Final'e gidiyorum dershane olarak kesinlikle tavsiye etmem
![]()
SketchUp programı öğrenmesi en kolay 3D modelleme programı. Yanında da Tgi3D diye bir plugin'i ara bul öğren. Onunla fotoğraflar üzerinden hassas şekilde modellersin.![]()
Yok oğlum Gebze nere İzmit nereBende geçen sene finaldeydim (izmitte), Dostlar sofrasının yani mi ?
Bbal yide bilmiyorum
yani olabilecek bişi ama ek maliyet çıkartır o yüzden pek sıcak bakamıyorum ben@emreozukanArarken arduinoya tweet attırmak geldi şahsen daha kullanışlı ve ucuz olur
bunu temizlicen boyayıcan sonrada cila mis gibi olur el emeği göz nru işte, berker abinin dediği programlarla yhapabilirsin yaAbı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçekten
![]()
Gebze şubesini dedim Gebze centerin karsisindada final vardaYok oğlum Gebze nere İzmit nereBeylikdüzün'de okudum liseyi ben biz buraya temelli daha yeni taşındık
Darıca diye bir yer insanlık daha gelmemiş buraya
Piyasa kaybediyorSonuç: işsiz![]()
Keyword'leri verdim sana valla. Oradan yürüSolid'den modelleyip aktarmayı düşünüyordum ama bana biraz fazla geliyordu abi tavsiyelerini alırım zaten o işe girmeden![]()
Hea o değil ya köprünün ordaki.Gebze şubesini dedim Gebze centerin karsisindada final varda
Yapıcam İnşallah bişeyler şu sınavlardan vakit bulamadım bide yazıcıya çift kafa falan yapacaklardı en son onu hallettilerse yapmak istediğim çok şey varyani olabilecek bişi ama ek maliyet çıkartır o yüzden pek sıcak bakamıyorum ben
bunu temizlicen boyayıcan sonrada cila mis gibi olur el emeği göz nru işte, berker abinin dediği programlarla yhapabilirsin ya
Medikalde çoğu zaman direk kullanılmıyor da, kalıp üretiminde kullanılıyor daha çok. O iş de elimden geçmedi değil![]()
Abi o kadar hassas olmasına gerek yok aslında delikleri ben delerim şöyle bir şey yapacağımKeyword'leri verdim sana valla. Oradan yürüRC'nin spoilerin takılacağı yerin referans olsun diye de yanına bir cetveli koyarak 5-6 yerden fotoğrafını çekip, dediğim plugin ile fotoğraf üzerinden mikron hassasiyetinde modelleme yapman mümkün. Yalnız biraz fotoğraf makinasından da anlayacaksın ki makina ile plugin'i işin başında kalibre etmek filan gerekiyor. O kısımlarını ben hiç hatırlamıyorum.
![]()
Vay be süper satıldığını bilmiyordum
Tüm çevreme rağmen yazılım, sülaleme inat hukuk, sektöre vaka olarak büyük hizmetlerim olmasına rağmen tıp, defalarca pikaçu gibi ışıdığım için tırstığımdan elektrik, direk yiyici olduğumdan ötürü aşçılık, anlamadığım için keriz gibi kaybederim diye borsa. Bunlara hiç bulaşmam.Berker abi ilgilenmediğin bir meslek dalı mevcutmu aspirin adam gibisin [emoji1][emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi