Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef cok yavaş işliyor basım süreci ve başında beklememiz gerekiyor genelde, suan iki yazıcıda çalışyor en kısa basım 16 saat sabahcıyız ofiste resmen
Abı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçekten :D
1488402547007.jpg
Bende benim RC arabaya spoiler falan basmak istiyorum tabi düzgün çizebilirsem :D :D

Abı şunu bile yaklaşık 2 günde bastı bide elinde cımbızla falan düzeltiyorsun alırken zevkli ama meşakkatli iş gerçekten :D
Ekli dosyayı görüntüle 4916 Bende benim RC arabaya spoiler falan basmak istiyorum tabi düzgün çizebilirsem :D :D
Abi senin okul İlim Koleji mi ? Yoksa Develi Duragindan yukarıdaki mi ? Başkada özel bilmiyorum :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 4916 Bende benim RC arabaya spoiler falan basmak istiyorum tabi düzgün çizebilirsem :D :D
SketchUp programı öğrenmesi en kolay 3D modelleme programı. Yanında da Tgi3D diye bir plugin'i ara bul öğren. Onunla fotoğraflar üzerinden hassas şekilde modellersin. :)

@emreozukan
Ararken arduinoya tweet attırmak geldi şahsen daha kullanışlı ve ucuz olur
yani olabilecek bişi ama ek maliyet çıkartır o yüzden pek sıcak bakamıyorum ben
bunu temizlicen boyayıcan sonrada cila mis gibi olur el emeği göz nru işte, berker abinin dediği programlarla yhapabilirsin ya

Solid'den modelleyip aktarmayı düşünüyordum ama bana biraz fazla geliyordu abi tavsiyelerini alırım zaten o işe girmeden :D
Keyword'leri verdim sana valla. Oradan yürü :) RC'nin spoilerin takılacağı yerin referans olsun diye de yanına bir cetveli koyarak 5-6 yerden fotoğrafını çekip, dediğim plugin ile fotoğraf üzerinden mikron hassasiyetinde modelleme yapman mümkün. Yalnız biraz fotoğraf makinasından da anlayacaksın ki makina ile plugin'i işin başında kalibre etmek filan gerekiyor. O kısımlarını ben hiç hatırlamıyorum.

Gebze şubesini dedim Gebze centerin karsisindada final varda :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hea o değil ya köprünün ordaki. :D
yani olabilecek bişi ama ek maliyet çıkartır o yüzden pek sıcak bakamıyorum ben

bunu temizlicen boyayıcan sonrada cila mis gibi olur el emeği göz nru işte, berker abinin dediği programlarla yhapabilirsin ya
Yapıcam İnşallah bişeyler şu sınavlardan vakit bulamadım bide yazıcıya çift kafa falan yapacaklardı en son onu hallettilerse yapmak istediğim çok şey var :D
Tabi önce eğitim iyi bir modelleme programı öğrenmem lazım

Keyword'leri verdim sana valla. Oradan yürü :) RC'nin spoilerin takılacağı yerin referans olsun diye de yanına bir cetveli koyarak 5-6 yerden fotoğrafını çekip, dediğim plugin ile fotoğraf üzerinden mikron hassasiyetinde modelleme yapman mümkün. Yalnız biraz fotoğraf makinasından da anlayacaksın ki makina ile plugin'i işin başında kalibre etmek filan gerekiyor. O kısımlarını ben hiç hatırlamıyorum.
Abi o kadar hassas olmasına gerek yok aslında delikleri ben delerim şöyle bir şey yapacağım :D
mUquBU_HdoZUswkmmd3jzEQ.jpg

Bilmiyorum nasıl olur ama jant da var kafam da :D
4Pcs-Set-RC-font-b-Buggy-b-font-Cars-Tire-Tires-font-b-Wheel-b-font.jpg

Son düzenleme:
Berker abi ilgilenmediğin bir meslek dalı mevcutmu aspirin adam gibisin [emoji1][emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm çevreme rağmen yazılım, sülaleme inat hukuk, sektöre vaka olarak büyük hizmetlerim olmasına rağmen tıp, defalarca pikaçu gibi ışıdığım için tırstığımdan elektrik, direk yiyici olduğumdan ötürü aşçılık, anlamadığım için keriz gibi kaybederim diye borsa. Bunlara hiç bulaşmam. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...